20
miért van kill parancs a unix rendszerben
-
#20 RM TOPIK -
#19 te nagyonbeteg...
killall -9 nemcsakfel
-
#18 miért próbáltok olyanról beszélgetni, amihez nem értetek? -
#17 #5, #7 Megalol!!! -
#16 Éjjel inkább aludjál... :D -
#15 jaaa. még nem nagyon hallottam itt, gondoltam biztosan valami elbagaterizált kölyök... :D akkor semmi. de úgy globálban attól még a kérdést még fent tartom! :D -
Cat #14 poénkodik te tök
nemcsakfél akkora ateista, anarchista (és rasszista) mint az állat
de most kivételesen egyetértek vele, mert én is utálom az egyházat (nem a vallást, az mindenkinek magánügye hogy miben hisz) -
#13 ez most komoly?
na ahhoz mit szólsz, hogy nem vagyok megkeresztelve és nem is hiszek istenben? ez az egész 1 nagy baromság...
ha igazán Istenhívü vagy akkor arra is megtudod magyarázni, hogy miböl és honnan van az az izé ott fent (azaz Isten)... mert ugyebár a semmiböl nem keletkezhet valami... -
Cat #12 egyébként most bármennyire is röhögtök, nyilván kifigurázva, de egy valós dolgot vetett fel
konkrét példákat is tudok mondani: a 90'es évek elején nagyon népszeru volt amerikában (és itthon is) a szerepjátékok ősatyja, az AD&D. Mint minden RPGben, ebben is voltak létsikok, a pokol bugyrai, benne démonokkal és ördögökkel. Többtizmillió példányban kelt el, de persze ezek nagyon marginális szerepet játszottak, kb. 2-3% -> nem ezen volt a játék hangsulya, csupán a képzeletbeli világ halálon túli részei.
Namármost a második részben megszüntek a démonok és az ördögök, és lettek helyettük Tanarr'i k és Baatezu'k (tuti hogy nem jól irom, de nem is ez a lényeg). Ez ugyanugy démon és ördög, fejedelmekkel, démonhercegekkel stb., csupán más néven. Egyértelműen az egyház nyomására változtatták meg.
Másik példa, szintén szerepjáték (sokat játszottam akkoriban...), bizonyára mindenki hallott a gyüjtögetős kártyajátékokról. Az első kiadásban volt egy ilyen lap, hogy unholy strenght, mely a papok nyomására szintén változtatáson esett át, elég látványosan:
előtte és utána
szerintetek normális dolog, hogy az egyház beleszól egy fiatalok által játszott gyüjtőgetős kártyajátékba?
-
#11 kill van vindózba is sazl.... -
#10 Gonosz emberek telepítették rá a Démon 1.1-et ez vette birtokba a rendszert és e-mailen terjed. Rövidesen végünk. Húúúúúúúú :o
Gondolom az egész topic csak vicc. Bár a Hit gyülekezetnek van egypár tréfás ötlete.
Képesek belemagyarázni az elképzeléseiket bármibe.
-
#9 az.. :) -
#8 LOL -
#7 futó daemon ok léteznek benne,
ezek felügyelnek arra nehogy keresztény lapokat nézhessél az interneten! -
#6 hol van a linuxban démon? -
#5 A linuxot az ateistáknak találták ki?
Miért kell mindenből az igazhitű embert kizárni. Ennyire gonosz világot sose képzeltem el. Bár nem nagyon értek a linuxhoz, de nem is fogok ha ilyen uszító, sátánimádó, Istenkáromló propaganda árad belőle. -
#4 ez valahogy emlékeztet a Bibliás topicodra... -
#3 A linux nagyon agresszív dolgokat tartalmaz, démont, megölést. MIért nem tudnak bezárás parancsot használni és háttérben futó processzt? -
#2 :) loal -
#1 micsoda topic lesz ez! :DD