403
Emese, Jutka meg a Pistike...
-
#243 Én az uccsó 3 koncerten mindig találkotam agresszív f@szokkal, akik szándékosan keresték a balhét. Pl egyszer a pogó közben mondjuk nekilöktek egy srácot egy ilyen nyomoroncnak és rögtön elkezdte folytogatni, mintha egy ellene irányuló támadás lett volna. Persze ő is tudja, hogy egy ilyen pogóban nem lehet elkerülni egy-egy lökdösést, de a pöcsfejnek ennyi elég, hogy kötekedhessen. Végig figyeltem, összesen 4 embert bántott. És ez csak az egyik volt!
Szóval ez tényleg röhejes, hogy Pécsett (ahol sokkal több rokonszenvesebb, kedvesebb, intelligensebb ember van, mint Pesten) a koncerteken, több a kötekedő hangulatgyilkos seggfej, mint Pesten, ahol csak a Zöld Pardonban tapasztaltam ilyet, ott viszont állandóan. Bár míg Pesten csak ott, Pécsett eddig minden koncerten!. -
#242 dec 23án voltunk Pecsában, elverekedtük magunkat az első sorig. Mégsem mondhatnám, hogy túl veszélyes volt. Bár csak 2-3 számon keresztűl bírtuk ott -
#241 Az a baj, hogy mostanában nem... -
#240 Csak jó ha tudod, hogy ott "inteligens" pogó megy. Ennyi -
#239 nem hagyhatom ki!!! Ki se bírnám! -
#238 miért? -
#237 miért? -
#236 14 alatt ? : -
#235 Azért vigyázz magadra, mert az utóbbi időben elszaporodtak a kretén divat-kispálosok, akik elég agresszíven nyomják az ipart. -
#234 Ez nem egy koncert volt, hanem több és nem a Pecsában, hanem Pécsett. :-)
A Pecsás koncik nekem is pozitívak voltak. -
#233 Én először meek majd Kispál koncertre:) De alig várom. És azt is, h én jó napot fogok ki De akárhogy is lesz, naon boldog leszek, h élőben láthatom őket:)) -
szando #232 Ezek alapján azt mondom, csak rossz napot fogtál ki... Mert én a Pecsában például semmi ilyet nem éreztem, iszonyatosan jó volt, a hangulat is meg a zenekart is... -
#231 Ja csak nekem ez azért is volt csalódás, mert évek óta mindenki azt mondja nekem, hogy a kispál koncik Pécsett a legjobbak.
Ehhez képest a legborzasztóbb volt. Nem nagyon játszottak új számokat sem, mondjuk nekem az újak nem tetszenek annyira szal ez nem volt gond. -
#230 Teljesen igazad van! Kispál & Borz örök! -
szando #229 *nem jelenti, szorri -
szando #228 Én nem így látom, szerintem te fogtál ki rossz koncertet.. Nyilvánvalóan öregedik a csapat (bár Mike szerintem nagyon jót tesz nekik), de ez jelenti feltétlenül azt, hogy "visszaesnek". Más lett kicsit a zene, kicsit minden szám is, nekem viszont így is ugyanúgy tetszik. Amire lehetett ugrálni arre most is lehet, amire meg nem arra nem, de minden szám igényesebb, szebb lett - valszeg a technika fejlődése miatt is. -
szando #227 miért te nem? -
#226 valaki tudja, honnan tudok letölteni Kispál MP3-akat?:-)
-
Goth #225 pfuáh az égő =) -
#224 ez van...Ők is öregednek...:))
-
#223 Én is szeretem őket, de elég rossz érzés, hogy az otthon hallgatott felvétel és a koncert között már nincs hangulati különbség. -
#222 Értem. De sztem akkor is jook. Nem érdekel. Így is úgy is elmeek...
Lehet, h van benne valami, de nem naon zavar...Biztos öregednek:))
Én akkor is Naon szeretem őket -
#221 Hát itt Pécsett voltam pár koncertjükön és már nem éreztem azt a "valamit" a játékukban. Mondjuk Lovasi ezt meg is jósolta. -
#220 -
#219 ezt hogyérted?? -
#218 Amúgy én úgy vettem észre, hogy mostanában a csapat kicsit kezd visszaesni. Ti hogy látjátok? -
#217 Kispál -
#216 De itt lesz Kaosváron!!! És én olyan boldog vok! Már úgy várom! -
#215 azért az időpont messze van még :c -
#214 izé május 12:D -
#213 Május 13.-án Kaposváron Kispál koncert!!!! -
#212 hú, ez jó ötlet!! -
#211 weboldal-e:) -
#210 nem tudtok valamit róluk? h hova mennek legközelebb? -
#209 :P -
szando #208 felőlem kecskemétre is jöhetnek :) vagy pesten valahova -
#207 és Somogymegye környékén esetleg.....
-
#206 Szegeden már biztos nem:( -
#205 És nem tudjátok hol lesz legközelebb koncertjük? -
szando #204 felébredtél? :)