403
Emese, Jutka meg a Pistike...
-
#363 Hegyalja feszten voltam koncerjükön lovasi kajak részeg volt folyton baszogatta a billentyűsét xD -
Emmegki #362 Voltam az EFOTTon a koncertjükön. Nem vagyok oda értük, de nagyon-nagyon jó koncertet adtak. -
#361 sőt! 2006. április 7én voltak utoljára!! -
#360 kecskemétre ménem jönnek? már majdnem 1 éve nem voltak :( -
#359 A tegnapi veszprémi koncertjük egyszerűen fantasztikus volt! Nagyon nagyon nagy buli volt!!! -
ágika87 #358 volt valaki 13-án a miskolci koncerten? -
#357 Én is nyáron voltam utoljára kispálon
De itt az idő pótolni csütörtök és péntek egymás után két koncertet is adnak az A38-on lehet h mek én is... -
del Fiore #356 Köszönöm! így számíthat az ember bárki segítségére...
amúgy én nem tudok magyarokat letölteni csak külföldieket, és nincs pénzem, h megvegyem. sőt ha lenne pénzem ebból sem ezeket a cd-ket venném meg, hanem inkább a rákkutatásra szánnám ez a pénzt, úgyanis a testvérem rákos és neki akartam egy kis örömet szerezni ezekkel a cdkkel, mert a kispál és a borz a kedvenc zenekara. de mindegy KÖSZÖNÖM -
del Fiore #355 Köszönöm! így számíthat az ember bárki segítségére...
amúgy én nem tudok magyarokat letölteni csak külföldieket, és nincs pénzem, h megvegyem. sőt ha lenne pénzem ebból sem ezeket a cd-ket venném meg, hanem inkább a rákkutatásra szánnám ez a pénzt, úgyanis a testvérem rákos és neki akartam egy kis örömet szerezni ezekkel a cdkkel, mert a kispál és a borz a kedvenc zenekara. de mindegy KÖSZÖNÖM -
#354 detto. még tavaly -
#353 Én is legalább olyan régen :) -
szando #352 én már nagyon rég :((( -
#351 amugy ki volt mostanság koncerten? -
#350 így biztos meglátja vki...
szánalom -
#349 Nevemre ne vegyelek?
Meg valószínű, hogy msn-en fogja ezt neked bárki elküldeni. -.-
És miért kellett ötször beírni? -
#348 Párat?
Amúgy nem hiszem, hogy erre bárki is vállakozna. Egyszerűbben jársz ha letöltöd valahonnan. -
del Fiore #347 Sziasztok! valaki el tudna küldeni pár Kispál cd-t msn-en?
ez kéne:
-Én, szeretlek, téged
-Bandi a hegyről
-Happy Borzday
-Bálnák ki a partra
-Sika, kasza, léc
-Ágy asztal tévé
-Föld kaland ilyesmi...
akinek ezek közül ha egy is megvan irjon egy e-mailt cimem: [email protected] és ott magadom az msn-cimet! elöre is köszi -
del Fiore #346 Sziasztok! valaki el tudna küldeni pár Kispál cd-t msn-en?
ez kéne:
-Én, szeretlek, téged
-Bandi a hegyről
-Happy Borzday
-Bálnák ki a partra
-Sika, kasza, léc
-Ágy asztal tévé
-Föld kaland ilyesmi...
akinek ezek közül ha egy is megvan irjon egy e-mailt cimem: [email protected] és ott magadom az msn-cimet! elöre is köszi -
del Fiore #345 Sziasztok! valaki el tudna küldeni pár Kispál cd-t msn-en?
ez kéne:
-Én, szeretlek, téged
-Bandi a hegyről
-Happy Borzday
-Bálnák ki a partra
-Sika, kasza, léc
-Ágy asztal tévé
-Föld kaland ilyesmi...
del Fiore #344 Sziasztok! valaki el tudna küldeni pár Kispál cd-t msn-en?
ez kéne:
-Én, szeretlek, téged
-Bandi a hegyről
-Happy Borzday
-Bálnák ki a partra
-Sika, kasza, léc
-Ágy asztal tévé
-Föld kaland ilyesmi...
del Fiore #343 Sziasztok! valaki el tudna küldeni pár Kispál cd-t msn-en?
ez kéne:
-Én, szeretlek, téged
-Bandi a hegyről
-Happy Borzday
-Bálnák ki a partra
-Sika, kasza, léc
-Ágy asztal tévé
-Föld kaland ilyesmi...
blackgamer #342 Lovasi cikk -
#341 valami más oldalra akkor:) msn-en elküldhetnéd (vagy icq nemtom mid van) de holnap számtek és le akarom zúzni:D
sendmespace vagy valami más oldal nincs?:s -
#340 Én szívesen elküldöm..csak rapidshare nálam be van x@rva. De, ha van más ötleted, akk. én elküldöm. -
#339 turisták bárhol c. albumot honnan tudnám letölteni?? valaki felrakja rapidshare stb-re? -
bsyrex #338 Hello!
Valaki megtudná adni nekme az együtes autogramm címét?
Nagyon fontos lenne.Előre is köszi -
Costa #337 ja, csak innen amerikabol nem nagyon tudom hasznalni, mert hihetetlenul lassu
amennyiben vki tud torrentet megkoszonnem -
szando #336 tudom hogy mostanában mindenki torrentmániás, de ddc-ről is hipp hopp lenn van. -
Costa #335 hello
ha vki tud kispal osszes linket az ossza mar meg velem legyszi
torrent lenne a legjobb es ne bithumenes, mert oda nincs meghivom
elore is koszi a segitseget
udv -
#334 Ahahh, csendes-ülős újra! -
szando #333 őő..
mindkettő :DD -
#332 namost 1 Pecsa koncetre mennél, ahol van hely meg levegő is, vagy fabrique, ahova el se tud menni mindenki, akit érdekel mert nem férenek be a pincébe, ráadásul 20 perc után már levegőt se kapsz, olyan meleg van. -
#331 igen :) -
#330 "2006. november 16. Pécs, Uránia Mozi 21:00 Bandi a hegyről/Kiscsillag"
Szerintetek, ha az "Uránia Moziban" tartják, akkor csendes ülős lesz? -
szando #329 sztem nem szar.. :| -
#328 Fabrique egy szar hely ha ott koncerteket akarnak tartani. -
szando #327 mióta a fabrique megnyitott, rendszeresen jártak, most szünetelnek, szal nem lesz konci.
meg a fabrique-ot is kiadták, nemtom lesznek-e egyáltalán koncertek a ott a jövőben... -
#326 hát mostanában biztos nem járnak sajna, mert most perpill parkolón vannak
(pedig ha minden jól ment volna kb nov. végén jöttek volna) -
Breathe #325 Hali! Nagyon szeretem a Kispált,főleg Ha az életben nincs -et.De nincs meg sok szám tőlük sajnos.Nme tudjátok,kecskemétre nem szokatk járni? -
szando #324 nagyon kemény a borító :)