30
Minden, ami nem szokvanyos
-
#30 Csákányság van. -
#29 punáttó? -
mateeekovacs #28 Itt van a pénz szinonimáiról egy jó összefoglaló:https://www.viennalife.hu/blog/nagy-penzertelmezo itt pedig még a pénz története is jól le van írva: http://penziranytu.hu/archivalt-pop-torzsanyag/konyv/az-en-penzem/ii-mindenhato-penz/5-penz-szerepe-es-funkcioi/3-mire-hasznaljak-penzt-az-emberek-melyek-penz-funkcioi -
#27 baró = jó
bráner = férfi nemiszerv
csicska = cseléd, szolga
ég, mint a genfi gatyagyár = szégyenkezik
-
#26 nímand = senki, senkiházi -
hokn #25 szleng, káromkodás, káromkodj, vicc, poén, nevetés, mosoly, tény, beszólás -
#24 Ass = agy? :D -
#23 rotfstclmaaobpo - Rolling On The Floor Scaring The Cat Laughing My Ass And Other Body Parts Off - A földön fetrengve a macskát megrémítve szétröhögöm az agyamat és egyéb dolgaimat :)) -
#22 És UBM = U' bazd meg!!! -
Gandibá #21 wtf? = what the fuck?
Ez is elég gyakori, legalábbis mircen :) -
#20 Most nézem hogy a ROTFL-nak van egy tuningolt változata a ROTFLMAO:) -
#19 BRB ASAP
jövök vissza amilyen hamar lehetséges:D -
#18 hát, az igazat megvallva, nem kutattam az eredetük után. :D -
#17 ASAP az nem internet szleng. Három kommandós filmből kettőben mondják:) -
#16 elfelelejtettem megnyomni a válaszgombot, de látom azért érthető voltam :D -
#15 Ne mondd, hogy nane, Ricsi1-től nem is lehetett volna elvárni, hogy megtaláljon vmit a neten :) -
#14 nem lett volna egyszerűbb megkérdezni valakitől? :P -
#13 hehe, jol megtippeltem azt a rotfl-t:-))) -
#12 nane
kezdőknek érdemes belenézni, hátha belebotlanak egy omg-be, asap-ba, imho-ba, irl-be -
#11 bocs ha lelövöm a poént, de a rotfl az valami olyasmi, hogy r.... on the floor laughing..... nem?:-))) -
#10 Brb, stfu, gg, rotfl ezeknek is nézz utána ezek is gyakoriak. Vagy rájössz magadtól :P -
#9 nagyon ügyes vagy:-)) -
#8 Annak idején én még MAGAMTÓL jöttem rá az szvsz jelentésére.
-me büszke -
#7 nincs... -
#6 tényleg, a lol-t is tudtam:-))) -
#5 nem hiszem, hogy ezeket ne találtad volna meg valamilyen netes szlengszótárban (talán a loál kivételével, az nagyon sg-s) -
#4 lol=laughing out loud
loál ennek egy elfajzott verziója
off egy beszélgetés, ha nem a topic témájáról szól
szvsz=szerény véleményem szerint -
#3 jo, hogy megnyitottad ezt a topicot:-)
pontosan meghatározni csak az offot tudom: a témától való kitérés, pl egy bizonyos játék topicjában elkezdetek merőben meszélni arról, hogy milyen tantárgyakból fox felelni holnap. Ez volt egy példa; de ha benézel a Beyond Good and Evil topicba, ott nap mint nap láthacc ilyeneket:-)) -
#2 Ja es a Szvsz? -
#1 Mi az a LOL, loal, off?