Wars and Warriors: Joan of Arc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

keresek cheats-et a joan of arc-hoz
littleNorbi
Mit kell csinálni a 5. "missio"-ban a várban?

littleNorbi
Van valakinek magyarítása, vagy végigjátszása ?

littleNorbi
Mit kell csinálni a 4. "missio"-ban akkor mikor már megöltem mindenkit?

littleNorbi
Hogy kell túlmenni a második "missio"-n ???????

Nem,a király és a Bastard lovagon kívül bármely hõs bõrébe 'belebújhatsz',még akkor is,ha teljesen különbözõ helyen vannak.

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Davidka
Hi, beszereztem a gammát, lenne egy kérdésem: végig csak a Joannal lehet jáccani?

Davidka
Hát igen, ha bele lehetne bújni a hadvezér bõrébe, az télleg jó lenne 😊
A másikkal kapcsolatban: igen, nekem is kell sikerélmény 😄DD

Az egybegyúrást úgy gondoltam,hogy olyan monumentális csapatokkal lehetne csatázni,de bele tudnánk bújni pl. a vezérek bõrébe,mi küzdenénk stb...A könnyû kihívást azért említettem meg,mert szerintem van a gamerek között egy olyan szegmens,akinek nem megy olyan jól sem az ügyességi sem a stratégiai rész.Márpedig sikerélményre mindenkinek szüksége van...(...kinek így-kinek úgy...)

ABIT IC7;Intel 2800GHz/800MHz;inno3D 6600GT 128MB;2X512MB Kingston;80GB 7200rpm Samsung;SB Live;Logitech MouseMan Dual Optical;Logitech Deluxe ACCESS;TT Xaser III-v2000;Chieftec 420W;LG 775FT

Nem igaz, létezett. De akkor sem hiszem hogy akár egy minipallost is meg tudott volna emelni.

Davidka
Hát én szeretem a középkori hangulatot (a Total War sorozatot is), de a kihívás ha túl könnyû, akkor az nem jó. Sztem nem lenne jó egybegyúrni a Rome-mal, mert akkor nem lenne meg a játék igazi hangulata.

Szerintem a csajszika el se bírná a kardot, nemhogy így viszintesbe emeli.

Rég játszottam ilyen jót egy játékkal...
A AI tényleg katasztrófa(egyedül megostromoltam egy egész várat,és persze legyõztem...)de a játék valami egészen fantasztikus élményt nyújt.Ha ezt a játékot egybegyúrnák a Rome Total War-ral UHHH,tutti kombó lenne.
Mindenkinek,aki szereti a középkori környezetet,némi kalandot és a nem túl nehéz kihívást,ajánlom ezt a játékot...

N.E.O.!!!
de randák a képek, de azért játszok majd vele

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Lol 😄 Pentium VI javitsátok ki 😄D
ÉN jáccottam vele és nem nagyon tetszett. Grafika sem vmi über, az egész játék kb a gothic 1 szintjén leledzik ilyen szempontból.