1728
-
#127 -
#126 -
#125 -
#124 -
#123 én azt szeretnem hogy akkor jelenjen meg amikor uj gepem van, es addig csiszoljak:) z lehet karacsonykor, vagy 2 ev mulva is, de ez iszonyu jo jateknak igerkezik ha nem nagyoljak el -
fulcrum #122 ja mosmá tudom
-
fulcrum #121 Mikorra jelenik meg? -
#120 Ezt nagyon várom én is!
a 2-vel is sokat nyomtam,elég gyér grafija volt,de mégis valahogy ellehetett tökölni vele,és nemfoglalkozott az ember,hogy most szép,vagy nem.
Ez nagyon király lesz,ahogy a tömeg hömpölyög,és az esti fények,meg minden,szóval azthiszem ezzel hónapokig elleszek,és nemérdekel,hogy a Half Life 2vagy bármilyen játék mikor készül már el.:-))Ezt nemlehetmegunni majd!Esetleg a 4-esig:-)) -
#119 #104 -
Drizzthsz #118 Szóval demó szeptemberben? -
Drizzthsz #117 Én is. Előrelátható megjelenés?
Vagy olvasak vissza? -
#116 Azt bírtam, hogy a komolyabb mutatványoknál a vasúton még a nézők is ujjongtak. Tényleg király lesz, már oltárira várom. -
#115 basszus, csak most néztem meg a videót, és a szám nyitvamaradt :) nagyon szép lesz az új 3d-s grafika, nagyon tetszett a tömeg, meg az, hogy "felülhetünk" a hullámvasútakra. kicsit kavargottt is a gyomrom :P kíváncsi leszek milyen gép kell neki majd ahhoz, hogy szépen, akadásmentesen fusson -
#114 Már szedem is. :-) -
#113 [AU] RollerCoaster Tycoon 3 prezentáció
PC - 2004-08-18 14:41:00
Javában folyik az Atari sajtórendezvénye, az Atari University - most az itt napvilágot látott újdonságokból csemegézünk egy kicsit.
Kezdjük rögtön a RollerCoaster Tycoon 3 teljes videóprezentációjával: Ken Allen, a játék producere mutatja be (közel hét percben) ac RCT3 finomságait a nagyérdemûnek. A hármas számú Roller Coaster NAGYON ígéretes anyagnak tûnik, nekünk minden egyes újabb kép / videó megjelenésével egyre jobban tetszik (a mostani prezentációban van sajátszemszögû hullámvasutazás és éjszakai tüzijáték is), csekkoljátok le szépen, érdemes:
RollerCoaster Tycoon 3 AU prezentáció
info:576 Online -
#112 pont ma néztem az animációját a gamestaron.
csatlakozok:
NAGYON VÁROM! -
#111 Várom! -
végre! -
#109 De várom már! -
#108 info: 576 Online -
#107 RollerCoaster Tycoon 3 Demo szeptemberben
PC - 2004-08-12 14:01:00
A RollerCoaster Tycoon 3 hivatalos honlapján található tájékoztatás szerint szeptember folyamán kerül publikálásra a játék egyjátékos demonstrációja, mely a harmadik rész béta kódjával érkezik ugyan, de ennek ellenére igyekszik majd hû képet adni a külsõségekben alaposan megváltozott széria legifjabb tagjáról. Az Atari egisze alatt õsszel megjelenõ produktum munkálataiért a Chris Sawyer vezette brit Frontier Developments felel, azaz a sorozat kiagyalója igyekszik lehetõségeihez mérten saját elképzelései szerint formálni az RT3-at.
-
#106 hát jobb, mint karácsony ... -
OPM #105 még 3 hónap :( -
#104 megjelenés: november 11. -
#103 -
OPM #102 öregem, ekkora egy szpemmert... -
#101 elnézést ... -
#100 #száz -
#99 na mi jön most ? -
#98 hopplá ! -
#97 köszi
már féltem, hogy mov-ok, szívtam már meg, de így lehet majd lehúzom -