Hordozható kiskonzolok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán be rakhatta volna síma linkként is a képeket, a másik pedig, hogy ez igazán témába vág, de szerintem, aki nem tudja, hogy hogy néz ki pl. egy N-Gage, az nem itt fogja elõszõr keresni... 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Sheltem: Itthon lehet, de külföldrõl... 😊
http://www.eurotel.cz/external/images/items/productsAndServices/fullPics/nokia-nGage_240x193.jpg

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Véletlenül se hajtsa az, hogy a N még pletyka szinten sem próbálja technológiában felvenni a versenyt a PSP-vel!
www.youtube.com/aabyssx
Áááh! Ezt nem hiszem el!

www.youtube.com/aabyssx
http://www.tapwave.com/product/index.asp
Ugyan kevés rá a játék, de annál több az emulátor (SNES, NES, Megadrive, SCUMM, Atari ST...). Már csak emiatt is megéri... 😊
Ami az N-gage-et illeti, én már elég korán megmondtam, hogy halott. Sokan lehülyéztek emiatt. Jópáran vettek is N-gage-et. Ettõl függetlenül úgy tûnik, nekem volt igazam... 😊
(akik meg lehülyéztek, buktak kb. 90rugót... 😊
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Mire a sony pspn lesz 1400 db játék mint gba SPn...Hát nem tudom...
az új N handhleld pedig nem SP2,hanem DS,azaz Dual Screen,két képernyõs megoldás (érdekes)
PSP lehet,hogy aratni fog,mert ha minden igaz,akkor írható lesz az adathordozója,a DS-é pedig sajna nem.
Kár,hogy ez fogja a vízet a SONY malmára hajtani ismét!
😞(
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Nintendonak ebben sokkal több tapasztalata háttere van, tehát alapból üt (és nem is annyira drága)
Visszanéztem 2 oldalnyi topicot, de nem nagyon találok olyat ahol részletesen elemeznénk, hol is tartunk ma és mit érdemes venni. Ha jól tudom most a 2 vetélytárs a GBA SP és a Nokia Ngage, de már hallani GBA SP2 rõl is.. Mit érdemes most venni melyik a jobb? Vagy érdemes megvárni a GBA SP2t? Van infó valahol róla? Nem flamet akarok indítani a 2 tábor között csak véleményeket hallani...Elõre is köszike