24
Hordozható kiskonzolok, avagy GBA SP vagy mi?
-
#24 Ismered az 56K-s modem fogalmát mr. Sanity? :)
Igazán be rakhatta volna síma linkként is a képeket, a másik pedig, hogy ez igazán témába vág, de szerintem, aki nem tudja, hogy hogy néz ki pl. egy N-Gage, az nem itt fogja előszőr keresni... :) -
Jimmy77 #23 Továbbra is érdekelne flash kit GBA SP hez..Ha vki tud plz szóljon. -
Jimmy77 #22 Továbbra is érdekelne flash kit GBA SP hez..Ha vki tud plz szóljon. -
balu87 #21 szevasz Mester! -
#20 Azért szólok, hogy az N-Gage kép amint épp a Red Faction fut igencsak meg van tunningolva, élőben nagyon nem így néz ki a játék. -
#19 Te nem vagy normális. Ezek nagy, de jóminőségű és normális fájlméretű képek, nincs itt szó semmilyen fórumszétbaszásról. -
#18 BMP formátumban, 15x felküldve, hogy ha valakinek esetleg nem jön le rendesen az egyik, akkor a többi 14 közül csak lejön... :) -
#17 még lehetne fokozni, bmp formátumban! -
#16 AXE-nak köszönjük a b.szott nagy képekkel történő fórumszétb.szást... :(((
Sheltem: Itthon lehet, de külföldről... :) -
http://www.eurotel.cz/external/images/items/productsAndServices/fullPics/nokia-nGage_240x193.jpg
-
#14 A 256os kártya kábellel/szoftverrel? NEm hiszem :( 40 az sajna... A 128 as set kerül 30ba -
#13 30, nem 40... -
#12 Én azt mondom 1400 játék nem semmi...Döntöttem GBA SP-t veszek! :) Csak ne lenne 40 rugó az a rohadt 256os kártya.:( -
#11 PSP pletyka:
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=54734 -
#10 "Kár,hogy ez fogja a vízet a SONY malmára hajtani ismét"
Véletlenül se hajtsa az, hogy a N még pletyka szinten sem próbálja technológiában felvenni a versenyt a PSP-vel! -
#9 "aratni fog,mert ha minden igaz,akkor írható lesz az adathordozója,a DS-é pedig sajna nem."
Áááh! Ezt nem hiszem el! -
#8 Én még egy ilyet is fogok rendelni valamikor:
http://www.tapwave.com/product/index.asp
Ugyan kevés rá a játék, de annál több az emulátor (SNES, NES, Megadrive, SCUMM, Atari ST...). Már csak emiatt is megéri... :)
Ami az N-gage-et illeti, én már elég korán megmondtam, hogy halott. Sokan lehülyéztek emiatt. Jópáran vettek is N-gage-et. Ettől függetlenül úgy tűnik, nekem volt igazam... :)
(akik meg lehülyéztek, buktak kb. 90rugót... :) -
balu87 #7 jah,a GBA+flash tényleg a tökéletes megoldás! -
#6 Akkor maradunk a GBA SP + flash kit megoldásnál...
Mire a sony pspn lesz 1400 db játék mint gba SPn...Hát nem tudom... -
balu87 #5 az N-GAGE sztem se nagy cucc.
az új N handhleld pedig nem SP2,hanem DS,azaz Dual Screen,két képernyős megoldás (érdekes)
PSP lehet,hogy aratni fog,mert ha minden igaz,akkor írható lesz az adathordozója,a DS-é pedig sajna nem.
Kár,hogy ez fogja a vízet a SONY malmára hajtani ismét!
:(( -
#4 Értem...És mi az általános vélemény a SONY PSP ről ? -
Dr DeViLKiNG #3 Mármint képernyőileg kicsi. -
Dr DeViLKiNG #2 Itt nincs szó versenyről... ngage ugy ahogy van szar (kicsi/kevés game/k*rva drága)
Nintendonak ebben sokkal több tapasztalata háttere van, tehát alapból üt (és nem is annyira drága) -
#1 Sziasztok!
Visszanéztem 2 oldalnyi topicot, de nem nagyon találok olyat ahol részletesen elemeznénk, hol is tartunk ma és mit érdemes venni. Ha jól tudom most a 2 vetélytárs a GBA SP és a Nokia Ngage, de már hallani GBA SP2 ről is.. Mit érdemes most venni melyik a jobb? Vagy érdemes megvárni a GBA SP2t? Van infó valahol róla? Nem flamet akarok indítani a 2 tábor között csak véleményeket hallani...Előre is köszike