49
-
#49 -
Maczkó Máté #48 a legjob a SAN ANDREAS!!!!alig várom hogy játszak vele csak hüjülök -
#47 SAN ANDREAS!! Alig várrrooom Csak vicceltem. -
#46 én ismerem ezt a szabolcsot, minden hülyeséget akar, egysuer azt kérte küldjem el a vice city-t ímélben... -
csoola #45 én ezt nem itt kérdezném, ezért pontot kaphatsz az adminoktol! -
Bacsa Szabolcs #44 sziasztok
honét lehetne letölteni a játékot ja és eröreis nagyon köszike
az email cimem:[email protected] -
#43 azigen :D mióta nem járt itt senki -
FPSJANI #39 Még nincs hozzá, ha érdekel, akkor nézegesd a gtaforum.on.hu -t vagy a forum.pa.hu -t. Mint kettő ugyan az -
#34 nem, de akkor gartula hozzá -
#33 kicsit el vagy tévedve, hogy ps2 jáccani trágya
az egyik, hogy ps2-t veszek 50-60 rugóból még te a hyper pcd-et veszed 200-300 ezerért, persze ezért cserébe egy 17-es, legjobb esetben 21 colos moncsin bámulod a gamét, ps2-n meg rátöföm a 82 cenyós tv-re és nem a moncsi előtt görnyedek.
hja és nem kell 1 évet várnom, mire tudok jáccani egy kiba játékkal, ha egyáltalán átírják.. -
horbykeee #30 hi all!nem akarok megbántani egy PS2-t használót sem,de Ps2-n játszani egyenesen trágya...
1.nem kell szaros AUTO-aim vagy a kis karral babrálni mert egérrel pofon egyszerű..
2.mit tudsz ps2-n a grafikán állitani?egy nagy semmit szinte,na jó nem azt mondom az options nem egy MOHAA vagy nem tom(megjegyzem a Colin3mon látszott a legjobban hogy csak egy gyenge átirat)nos azért ha felveszem 1024x768x32-re akkor egy kicsit szebb grafika lesz mint a TV-n...
3.a hanghatás nos ha estleg házimozid van a Tv hez akkor OK..de akik ilyen csórik mint én hogy csak 5.1-es Hangkártyára fussa az mindjárt PC-n fogja nyomni...nos pár ok bár még tudnék sorolni szal:PC POWAH -
#27 Ha nem vetted volna észre, akkor én most épen a PC verziót védtem, ami szerintem sokkal jobb volt. ;) -
#25 GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS ANNOUNCED
Rockstar Games is pleased to announce Grand Theft Auto: San Andreas, the next iteration in the globally successful Grand Theft Auto franchise. Developed by world-class designers Rockstar North, Grand Theft Auto: San Andreas will be available exclusively for the PlayStation®2 computer entertainment system and is expected to be in stores in North America on October 19, 2004 and in Europe on October 22, 2004. "In the past couple of years, we have put an enormous amount of pressure on ourselves to ensure we do everything possible to exceed people's expectations with Grand Theft Auto: San Andreas," stated Sam Houser, President of Rockstar Games. "Even though we still have eight months to go, we are starting to become very proud of what we have achieved and we can't wait to get the game into players' hands." Leslie Benzies, President of Rockstar North, stated, "We are extremely humbled by the success of the Grand Theft Auto series and it has made us push ourselves further than ever to create a title in Grand Theft Auto: San Andreas that will hopefully redefine the Grand Theft Auto series and revolutionize open-ended gameplay and video game production values." Over 30 million units of the Grand Theft Auto franchise have been shipped to date, including over 11.5 million units of Grand Theft Auto: Vice City and over 10.5 million units of Grand Theft Auto 3. -
#24 Ha a leírtak igazak lesznek akkor tényleg egy ütős játékot fogunk kapni. Mondjuk a mesterséges intelligencián is javíthatnának, mert nagyon idegesítő, hogy az ember nekifut a falnak majd megint...
U.I.:állítólag lessz benne dobócsillag, nem mintha valami nagy szám lenne -
#22 Igazad van, ezek tényleg nem voltak benne a PC verzóban. :) -
#21 Pontosan mi is volt az, ami a PS2-esben benne volt a PC-sben meg nem? Ja tudom mire gondolhatsz: a néhol akadozó grafikára, a gyengébb grafikai részletességre és a gány utcai célzásra. Igazad van ezek tényleg nem voltak benne a PS2 verzóban. :) -
#20 hejj de jó lesz .. megint kocsit lopni -
#14 Még annyit mondanék, hogy sztem azért gáz, hogy PS2-re fejlesztik, mert már a mostani PS2-es játékok sem aknázzák ki a PCket. Hát még közel 1 év múlva, amikor valószínű megjelenik az SA (persze ne legyen igazam. ;))
Persze attól még játszok majd vele, csak megjegyeztem. ;)
De vadi új motort ígérnek, majd meglátjuk mi lesz... -
#13 köszönöm, egyébként mondtam, hogy a hírt az én nevenm fémjelzi? ;) -
#11 Jah, ha a technikai hátterét nézzük a PS2-nek egy PC-hez képest valóban eljárt felette az idő. De nincs baj a kompatibilitással, meg hogy lassan fut, stb. -
#10 Nem elavult a PS2 mert jelenleg nincs jobb nála. Ha lesz jobb, akkor majd elavult lesz. -
#9 Ez a legtipikusabb mondat ami elhangozhat valakitol akinek nincs Ps2-je.
elavult a te fejed az elavult.
En anno a GTA : VC miatt vetterm Ps2-ot es nem bantam meg. 1000x jobb volt Ps2-on. Pc-es verzabolcsomo dolog hianyzot. -
#4 reméljük a legjobbakat, nincs kedvem még másfél évet várni a san andreasra! :) -
#3 az utsó mondattal teljesen egyetértek: mire rongyosra játszuk a driv3rat, addigra már talán pc-re is lesz san andreas -
#2 ki fog jönni, de remélem nem megint májusban -
#1 csak jöjjön ki pcre