Érdekes jelenség

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Hmm, szerintem próbáld eltávolítani az egér drivert az eszközkezelõben, és indítsd újra a gépet. Vagy csak simán reinstall ugyanott.

Gerry
A gyári Intele ventiken nincsen paszta, hanem egy finom fekete porral bevont fémlapha van, ami kicsit még rontja is a hûtés hatásfokát, de ha azt levekarja az ember, majd letisztítja a borda alját, meg a proci tetejét, majd finoman megkeni pasztával (értelemszerûen csak a CPU tetejét), és visszateszi, akkor sokkal jobb lesz a hatásfok. Nekem az 1.7-es P4 38-44 fok között dolgozgat...

PROBLÉMA: Az egérkurzor elmászik a képernyõn (nem az egér a rossz) WIN XP minden service pack fölrakva.

Segítsetek pls!

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Biztosan.
Lekaptam a hûtõjét, hát már nem igazán van rajta hûtõzsír.
Holnap veszek, aztán majd értekezünk.
Ha nem segít akkor veszek egy ilyet: GlacialTech Igloo 4350 Pro (P4 3,20 Ghz)
Ez jó lenne szerinted?

Pl elöregedhetett a paszta a hûtõ alján, és nem adja át a hõt rendesen. Vagy belepte a kosz a ventit ;)

A winyók is melegedhetnek, de attól nem igazán fagyna a rendszer. Attólviszont igen, ha nem jó feszültségeket ad le a tápod.
A táppal mi lehet a baj?

De eddig ok volt. Most mi változott?
Egy eredeti intel hûtõ van rajta.

A winchesterek nem melegedhetnek így be?
Egymás alatt vannak, mert nincs több hely a házban.

LOL:)

Nade komolyra fordítva a szót, 1.8as p4nek valóban sok az az 56 fok, nem ártana hûtõt cserélni rajta.

+Tápod hogy birja..bla..bla..
Bandew
Aszittem valami paranormális cucc van a dolog hátterében. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nálam AntiVir van.

FL
nagyon ugy néz ki, mintha deaktíválódna valami a vírusvédelemben. "ismeretlen hibát okozott ismeretlen modulban, ezért ismeretlen leáll". (jópofa üzenet) Mivel régebbi rendszert is felghostoltam, s azzal is pár újraindítás után hasonlót produkált, csak a NAV uninstall után látszott megszünni, igy gyanum az AV-k ra terelõdött.
nálam NAV 2003 volt fenn.(váltottam AVG re)
Esetleg valami új vírus??

Probléma: Tegnap kezdõdött, egész nap ment a gép, dolgoztam excel-el, este kikapcs. utánna visszakapcsoltam hogy v. mit megnézzek és nem indult, kifagyott az xp töltõ kép után. Vártam egy 10 percet aztán indult.

Ma 1 óra gépezés után lefagyott, minden ok nélkül. Megint várni kellett vele.

Gondolom valami melegszik, de mi?
A gép már egy éves, eddig nem volt ilyen.
A processzor hõfoka elég magas: P4 1.8 50-56fok között.(aida szerint)
A winchesterek egymás nyakán vannak.
Szerintetek?

← ElőzőOldal 2 / 2