Sziget Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mer talán a voodoo glow skulls az nem punk zenét játszik, vagy a fun lovin criminals?

-the invisible-

magus
De azt mondom, oke, ska nem, mert tul radikalis, meg tul anyamkinja, de egy hc koncert hangulatat nem tudja semmi visszaadni

magus
Ez sajnos igy van. Ska, hc egyaltalan nincs... Csak metal, de abbol mindenfajta, katona, nagypapi, lovag, minden loszar. Amugy punkok nincsenek kinn. Picsa, Ht, alvin meg hasonlo baromsagok nem punkok. Neha kikeveredeik nehany, de eleg ritka...

Punker
picsát és alvint nem említeném együtt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

O0D:
én is ezt mondanám 😊)

Hajrá Dózsa György!

Punker
ott voltam 😊 kb 50-n voltunk 1 névtelen zenekar fellépésén az énekes eléggékész volt de a szövegei poénosak voltak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PResident Evil
lol 😄

mukika
Kép Slayer elõttrõl!! 😄 FEnt volta sziget oldalán!!! 😊)

régen volt direkt punkoknak a krisna sátorral szemben egy ordibálos kis szinpad, kb. 6 négyzetméter az egész, és elõtte volt mindig 20-30punk sikrészegen
sztm azért szuntették azt be, mert tul közel volt a sziget egyik "fõutcájához"

O0D:
nehogymár "a punk zenekarok túl sokat kérnek" címû dolog legyen 😄DDD
én sokkal inkább ezt mondom arra a kibaszott tankcsapdára, anima, kispál, junkies, etc..

Hajrá Dózsa György!

Nincs igazad, mert ott is elég sok nagy név van, és "kezdõ" zenekar alig lép fe. Én azt vettem észre hogy jópár stílus eléggé ki van szorítva évrõl évre a szigetrõl. Pl, egy SKA bulik a legjobbak szoktak lenni, mégis sajnos alig találok ska bandát a szigeten. Meg mennyi kis lázadó punk hülyegyerek van a szigeten, nekik elhozzák a magyar trendi pank bandákat (picsa, alvin, macskanaci) és kész, ennyi pézért amenyiért ez a 3 banda fellép simán ki lehetne fizeni egy hétre elegendõ pank bandát, és most nem a tahó tarha pank bandákról beszélek, mindig van egy csomó jó turnézó banda. A hard core ról nem is beszélve, miért én inkább ezért a stílusért lelkesedek, tavaly 2 volt 3 banda és kész, természetesen én is a hangulat miatt megyek, de szeretem ha jó zene vesz körül, bár ez mindenkinek más mi a jó, de kérem, a szigetbe sok minden belefér, na abbahagyom, ugysem érünk el semmit szerintem, a szavazás is kamu, ugyis tudják hogy a sok kis hülye a Himet meg a tankcsapdát akarja látni 😊.
The Garrett
bomba sátorban volt sok kisebb együttes 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jah mindennap messzebb kellett menni az ingyenkajáért 😄

nemcsakfeel
en igy is tul sok NAGY nevet lattam hegyaljan...
inkabb csinaltak volna a pepsi szinpad ele satrat 😄D
viszont annak orultem hogy a krisnas sator hatrebb szorult..

tobb kisebb egyuttesnek jobban orultem volna.. meg egy kis valtoztatas hogy ne mindig tankcsapda legyen meg sok ismetlodes evente...

*hihi ** *

Lteebee
Olyat nem fognak már csinálni,mint régen, hogy pl. a komolyabb magyar rockbandák egy helyen, egymás után, egy nap vannak, mert akkor csak egy napra megy ki a rajongó.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ez már több éve van, ugy hivják hogy metál sátor

Én annak tök örülnék ha lenne egy sátor, ahol a kevésbé ismert elõadók (persze a keményebb zenékre gondolok 😉 ) felléphetnének, jó távol mindentõl, hogy az átlagos szigetlakókat ne zavarja, tuti mindig lenne ott jó sok ember. És mit tom én, lehetne hogy minden nap más stylus, egyik nap punk - majd ska- majd hard core majd nu letal, majd death metal meg ilyenek, és mindenki elégedett lenne....de ez már sose lesz megvalósítva sajnos.
Lteebee
Biztos, hogy lesznek.

PResident Evil
én jókra szavaztam 😄

mukika
nem tudom... nem is érdekel... 😊

ThePartyFace
Techno DnB eloadok varhatoak megint? Ha igen, kik?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Punker
legalja fesztivál tényleg jó olyan mint a régi sziget

Meg ha most megnézzük a eddigi sztárfellépõk listályát, RAsmus, most futottak be (ok hogy már több éve nyomják de akkor a kutya se ismerte õket), és ezért gondolom még olcsón jönnek el. Bloodhound Gang, kb 2 éve semmit nem halattak magukról, tesznek pár tiszteletkört és szerintem többet max 1 album és nem halunk róluk, vagyis õk is "olcsón jönnek". Ha pl megnézzük hogy a Guano Apes hányszor lépett fel, pfff , inkább valami nem annyira ismert de tartalmasabb bandát is elhívhattak volna. Mondjuk a tavalyi szigeten azért öröm volt a Slayert látni a nagyszinpadon, és kb ekkor tartózkodtam az egy hét alatt 2. szor ott (az elsõ a Wodoo Gloow Skulls jó kis ska punk banda alatt volt).
The Garrett
MEg ott nagyobb hangsúlyt fektetnek az "amatõr" együttesekre. Nem feltétlenül a legnagyobb sztárokon van a legnagyobb tömeg. Jó példa erre a tankcsapda... Nem leírni akarom õket, de 1 sun workshop vagy my dying bride ezerszer jobb hangulatot csinált mint a NAGY tankcsapda.

deeee persze 😄D

-the invisible-

The Garrett
MERT hegyalja relatíve kispályás vállalkozás a szigethez képest. Ettõl eltekintve én 10000x jobban éreztem magam hegyalján 😄

Lteebee
Ez a sziget már nem az a sziget, de én sem vagyok már az.

nemcsakfeel
Hegyalján miért nincs szavazás elõtte?

*hihi ** *

The Garrett
Hát istenem ha õk azt szeretik.. és emiatt sok sok ember jönne m.o. ra netán a szigetre... Akkor én kibírom azt a 2 órát 😊

The Garrett
Ezasziget mááá nemazasziget! szokták mondani a bölcsek 😊

The Garrett
Érdemes mindenképpen 😊

Én valszeg idén nem megyek szigetre, egyszerûen tavaly volt 4-5 zenekar ami érdekelt, inkább kimegyek csehországba egy jó kis fesztre, sokkal olcsóbb, igaz csak 3 napos...és az utazással együtt is olcsóbban jön ki. A sziget évrõl évre szarabb, a célközönséget tágították, és itt már elvesztette a varázsát, bár kb 5 percig jól érzem magam a táncparket arénába, meg ilyen helyeken, de inkább valami underground cuccoknak adhatták volna a helyet, mert ugye a sziget errõl is szól, vagyis szólt....
Lteebee
Végre valaki értelmesen!

Köszi.

Akkor mégiscsak meghallgatom.

igazuk van, remélhetõleg a mélypont a nagyszinpados pa-dö-dö volt...

O0D:
Nézem a sziget fórumot, elég LOL.
bazz ilyen emberekkel nem akarok találkozni 😊)))

úristen basszus

"Jöjjenek a Nu-Metal éllovasai is!!!!!!!!!!!!!
Linkin park-ot!!!!!!!!!!!!!!
"

Hajrá Dózsa György!

nemcsakfeel
már miért is számítana ?

barackca is benne van a listában 😊)

*hihi ** *

The Garrett
Sz.tem azért lett olyan populáris ... amilyen... mert az egyetlen olyan "új" együttes szerintem ami egyedi hangzásvilágot tudott teremteni. Minden daluktól olyan érzésed van mintha csak ugy elszabadult volna az összes húr a gitáron. Mégis a nagy összevisszaságból valami ritmusos dolog jön ki. 😊
Én kb ezt érzem, és erre jön az énekes hangja amit tényleg egyedivé teszi az egészet.
Az hogy most sztárolják õket meg minden 12 éves kiscsaj systemofadown os pólóban járkál, mer az jó feketeszínû... az nemérdekel 😊

Punker
legutóljára az volt, 5-7-ig játszott Csapda elött.

PResident Evil
csak az a gond hogy itt nem elõzenekar szinten van eladva

magus
ilyenekrol ne is almodjatok, mivel a szigeten nem kapnak annyit mintha kulon koncerteznenek, szal nagyobbakra ne is almodjatok.

mukika
jajaja! Tevely ugyanez volt a H-Blockx is! Isteni volt.

Punker
Bloodhound Gang nagyon nagy bulit tud csinálni, ideális elõzenekar

Punker
ja azokra én is mennék

mukika
az kár! 😞

mukika
Children az jó lesz!
REmélem lesz System of a Down, vagy Red Hot Chilli Peppers!

Punker
System és RHCP nem valószínû hacsak nics éppen európai turné. 😞

magus
aaahhh bazzmeg egyetlenegy jozenekar sem lesz?
Bloodhound gang - kivancsi vagyok mennyit fizethettek a sziget rendezosegenek hogy bejuthassanak
Children of Bodom - Ez biztos jó de engem spec nem érdekel
Rasmus - Ennyi erõvel Britney-t is meghivhattak volna

Többit nem ismerem

mukika
nem számit hogy ott van direkt, hogy csak külföldi eggyüttesekre lehet szavazni...

nemcsakfeel
hát mondjuk ilyen társas összejövetel címén hegyaljára megyek, viszont ott azért silányabb a program, pl. tankcsapda, meg sok lószar. viszont szigetre már ment el egy két jó együttes is, akikkel máshol talán nem találkozhatok.
kikre szavaztam? itt a top:

Burzsoá Nyugdíjasok ( aszem 2001 ben voltak a szigeten azóta sem ott, se máshol... )
Lyuhász Lyácint ( nó komment )
Pedofil Papok ( ez kizárva 😊))
System ( oh jeah)
Barackca ( ez annyira nem izgalmas )

*hihi ** *