Sziget Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sztm azért szuntették azt be, mert tul közel volt a sziget egyik "fõutcájához"
én sokkal inkább ezt mondom arra a kibaszott tankcsapdára, anima, kispál, junkies, etc..
Hajrá Dózsa György!
inkabb csinaltak volna a pepsi szinpad ele satrat 😄D
viszont annak orultem hogy a krisnas sator hatrebb szorult..
tobb kisebb egyuttesnek jobban orultem volna.. meg egy kis valtoztatas hogy ne mindig tankcsapda legyen meg sok ismetlodes evente...
*hihi ** *
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
. Bloodhound Gang, kb 2 éve semmit nem halattak magukról, tesznek pár tiszteletkört és szerintem többet max 1 album és nem halunk róluk, vagyis õk is "olcsón jönnek". Ha pl megnézzük hogy a Guano Apes hányszor lépett fel, pfff
, inkább valami nem annyira ismert de tartalmasabb bandát is elhívhattak volna. Mondjuk a tavalyi szigeten azért öröm volt a Slayert látni a nagyszinpadon, és kb ekkor tartózkodtam az egy hét alatt 2. szor ott (az elsõ a Wodoo Gloow Skulls jó kis ska punk banda alatt volt).I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
-the invisible-
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Köszi.
Akkor mégiscsak meghallgatom.
bazz ilyen emberekkel nem akarok találkozni 😊)))
úristen basszus
"Jöjjenek a Nu-Metal éllovasai is!!!!!!!!!!!!!
Linkin park-ot!!!!!!!!!!!!!!
"
Hajrá Dózsa György!
Én kb ezt érzem, és erre jön az énekes hangja amit tényleg egyedivé teszi az egészet.
Az hogy most sztárolják õket meg minden 12 éves kiscsaj systemofadown os pólóban járkál, mer az jó feketeszínû... az nemérdekel 😊
Bloodhound gang - kivancsi vagyok mennyit fizethettek a sziget rendezosegenek hogy bejuthassanak
Children of Bodom - Ez biztos jó de engem spec nem érdekel
Rasmus - Ennyi erõvel Britney-t is meghivhattak volna
Többit nem ismerem
kikre szavaztam? itt a top:
Burzsoá Nyugdíjasok ( aszem 2001 ben voltak a szigeten azóta sem ott, se máshol... )
Lyuhász Lyácint ( nó komment )
Pedofil Papok ( ez kizárva 😊))
System ( oh jeah)
Barackca ( ez annyira nem izgalmas )
*hihi ** *