6
Internet tartalomszürése
 • Sil78
  #6
  A tűzfalas és a hostfile-os megoldásokat próbáltad már? Mondjuk szerintem 100%-os módszer nincs erre, főleg olyan, amit ne lehetne megkerülni. Esetleg lehet ezeket a módszereket kombinálni azzal, hogy valamilyen alternatív böngészőre váltasz (pl Firefox, Mozilla, Opera), amik mellett gyakorlatilag nem/nagyon ritkán fertőződik meg a gép spyware-rel, és megfelelően blokkolják a popup-okat is, így legalább az ilyen jellegű hirdetések zöme nem jelenik meg. (És Firefoxhoz pl van egy AdBlock nevű kiterjesztés is, ami ugyan reklámszűrésre szolgál eredetileg, de tetszőleges szűrőfeltételeket meg lehet neki adni. Ezt viszont megintcsak meg lehet kerülni, a host fájl jóval hatékonyabb ilyen "parental control" célra.)
 • Imremagdi
  #5
  sajnos nemigazán sikerült a problémát megoldani ! nincs vmi ingyenes megoldás?
 • PetruZ
  #4
  Sőt, az IE-ben is van beépített Content Advisor.
 • KRi2
  #3
  outpost firewall-ban van ilyen content blocking.
  url ,vagy pedig az oldalon megjelenö szavakból is tud szűrni ,és azokat nem jeleniiti meg.
 • Marcell
  #2
  A WigWam-on van egy modszer erre, bar nem a leg praktikusabb, de egyszeru es nagyszeru :)

  Sok tuzfalban is van ilyen 'vedelem', de en meg sose probaltam (pl. zonealarm).
  De ha Google-ba beirod, hogy "parental web filter(ing)", sok ilyen programot kidob.
  A legnagyobb asszem a CyberPatrol (Parental Control Software), amirol ITT talalsz magyar leirast es ITT pedig a a hivatalos angol honlapot.
 • Imremagdi
  #1
  Szükségem lenne egy programra ! Ami megszüri az internetes tartalmat ! Porno és szex oldalakoat ! Szerevr gép nincs, tehát a gépre fetelepithető programra lenne szükség