Final Fantasy Tactics

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
16mb...zippelve 6mb
Emuból nem mind szereti, a visualadvance cool vele

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Elmondod hogyan lehet irást beletenni a képbe, akkor nagyon szivesen ügyködöm vele

Mochee 😊)) Mekkora a játék? Emu asszem van valahol

Ez ok,kösz, csak mégis kíváncsi lennék arra, hogy mégis milyen a menete ennek a játéknak. Van egy kedvezõ lehetõségem megszerezni, és ezért kéne egy kis info. Tehát közelebbrõl, hogy mi érdekelne:

Mennyi benne a barangolós, beszélgetõs rész, magyarul ez csak a harcra koncentráló játék, vagy igazi rpg, amiben szintén megtalálhatók a beszélgetõs, és "mászkálós" részek is?

Sheltem
Magyar Zászló én segítek neked... Odaadom a GBA SP emulátort meg a Final Fantasy tacticsot és kipróbálhatod magadis ingyen...aztán eldöntheted megveszed e...Csak adj valami címet ahova feltöltsem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Anubys
Ha jó játékot akarsz, vedd meg az Eye Of The Beholder-t, a Westendben a MediaMarkt-ban 4000-ert aruljak, annyit rohadtul meger (sajat szemszogbol latod, labirintusbol kell kievickelni a csapattal. Sok beszelgetos resz ugyan nincs benne, inkabb puzzle-k, barangolas meg harc). A masik, ami nagyon (de _NAGYON_) jó, az a Sword Of Mana. Ha ismered a Mystic Quest-et Gameboy-ra, akkor elég azt mondani, hogy annak a remake-je. Ott van teljes story, es nagyon korrekt. Van még Baldur's Gate is, ámbár az inkább hack and slash rpg, olyan, mint a Diablo. Nyird ki X-et, akinel megtalálod azt a fegyvert, amivel képes vagy legyakni Y-t, stb... Nekem még a Phantasy Star Collection is bejött, de persze ezt csak akkor ajánlom, ha képes vagy túltenni magad a gagyi grafikán, mivel a cucc az elsõ három Phantasy Star 1 cartridge-en, és bizony semmit sem javítottak a Mastert Systemes grafikán (az elsõ két rész), a harmadik meg Megadrive-os... Viszont remélkedem abban, hogy kiadják valamikor a Bard's Tale-t, habár az eséálye ennek 0... 😞((

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hali!
Vettem egy gba sp-t, és most nem tudom, hogy megéri e megvennem ezt a játékot. Tudjátok teljesen szerepjáték kedvelõ vagyok, de a legjobban a kalandozást bírom a játékokban. Szal olvasgattam angolul a harcrendszerrõl, meg ugy általában, és most az a kérdésem lenne, hogy ugye itt is kell mászkálni, nem csak abból áll az egész, hogy berak a harcos helyekre, ott legyakom az ellent, és akkor a következõ harc jön, miközbe semmi beszélgetés, barangolás nincs? pls irja valaki meg, kb milyen a menete a játéknak, mert ráfáztam a zeldára, és most jó játékot akarok venni

Sheltem
Hehe...jajj csak már meglenne...De amíg nem lesz meg a memóriakártyám nem lesz gba spm sem...😞

Anubys
Eleinte én is azért vettem, mert gyakran utazom, de mostmár wc-re is viszem magammal... 😊
Amúgy a legtutibb felhasználása a GBA-nak a retyón történõ felhasználás...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Az a legnagyobb gáz, hogy normális esetben én sem csinálnék ilyet, csak a vonatútra vittem.
Aztán ez lett belõle.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sheltem
😊))))) Hát azért haverokkal ha buli van csaknem gbazok...Bár ez a kis sp ez..beleszerettem bevallom...Így összecsukva simán elfér zsebben olyan kis ari egyszerû,de mégis formás...Ezek a gamek pedig...Azért 1400 játék nem semmi...Jókis támogatottsága van

Csak úgy ne járj mint én.
Amikor kijött, rögtön feltoltam kártyára és lementem egy 4 napos hétvégére a haverokkal a szokásos féléves ivászatra.
A dolog úgy nézett ki, hogy felkeltem reggel (10-kor), gba-t bekapcsoltam, és toltam kb. estig megállás nélkül. A társaság kezdetben csak röhögött, aztán késõbb már szóltak, hogy kicsit gáz vagyok, de egyszerûen nem tudtam letenni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sheltem
Jajj istenem mennyire jó ez a kis játék...Egyszer ha majd távolra utazok vonattal(mondjuk franciaország vagy vmi) Gban végigtolom egyszuszra az ff tacticsot 😊

A knight az kaszt, nem faj.
És igen, pont soldier-bõl lehet csinálni ha jól emlékszem (2 vagy 3 soldier skill kell hozzá)

Sheltem
Hmm.. Van humanom, lizardom(nemtudom miaz😊) , van a kis nyuszifejû varázslóm meg sima kisemböckék..viszont knightom nincs de ma egyik soldierem átcsinálom knighttá..remélem lehet 😊

Ha jól emlékszem (nem 100%), akkor minden "gf" (most már így fogják hívni õket 😊 csak egy adott fajba tartozó karater által lesz megidézhetõ (ezért írtam a másik topikba, hogy figyelni kell a csapatösszeállításnál, hogy lehetõleg minden fajból legyenek társak)

Sheltem
Hogyhogy egy karakterrel? Nem értem.. Tehát van a fõkari, akinek van comboja és 1etlen egynél lesz az összes "gf"? Vagy egy csata alatt csak 1 "gf" et lehet ellõni így értetted?

Igen 😊
Mondjuk nem nevezném gf-nek (csak a hasonlóság miatt írtam), hiszen csak maxra töltött jp-vel és csak egy karakterrel lehet ellõni õket.
Nem emlékszem mennyi van, de kevés (4-5?)

Sheltem
Wow!!! LEsznek Gfek..Jihaa azt szerettem legjobban az FF8ban..😊 Mennyi GF van? Bementem egy helyre egyik küldiben ahol egy guardian szerû szörny õrzött egy kristályt..Lazán kinyírta a bandámat, késõbb fogom megkeresni. Gondolom õ lesz az elsõ gfem ugye?

Majd lesznek komolyabb fõellenfelek, akiket a legyõzés után, mintha summonok lennének, meg tudsz idézni.
Azok lesznek a többi karakternél a "kombók".

8-12 óra.

Sephi
Fene se tudgya . Szerintem nezzel utana valami oficiel oldalon.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sheltem
Valaki mondja már meg nekem, hogy a Gameboy Advance SP aksija meddig bírja kb? Mondjuk állandó játék mellett? Saccra

Sephi
Reg toltam nem tudom mar sajnalom 😞

Vandal Hearts Ps re volt csak. Meghozza ket resz is volt belole.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sugam
De biztos lehet a többi-vel is!!

Sugam
hmmm nemtudom mert én elkezdtem játszani és csak én is a fõ-vel tudtam kombózni!

Sheltem
ÖÖÖÖ segíts nekem...Csak a fökarakterem tud combozni... Pedig a többieknek is már van legalább 10 junction point..de mégsem tudok csatolni COMBOT. Hogy tudok mással is combozni ?
Vandal Hearts is GBA -s ?

Sephi
En toltam egy darabig de sajnos meguntam. Nekem a Ps-es verzaja se teccet annyira. Jobb volt a Vandal Hearts 😊

Sheltem
Sziasztok! Gondoltam nyitok egy témát mert nekem ez a kedvenc játékom a Gameboy Advancen.. De van pár dolog amit nem értek benne 😊 Van még aki tolja rajtak kívül?

← ElőzőOldal 2 / 2