1532
ki mit szeret(tőmény , sőr stb) ill. milyen gyakran fogyasztotok alkoholt..
-
Sekler #1492 vagy ti nem tudtok rá megoldást? pedig jólesne ha tudna valaki segíteni! szivből megköszönném, gondoltam már arra is hogy benyomok indulás előtt egy B6-ot
-
Sekler #1491 1 millió forintos kérdés! miért van az hogy ha este megyek valahova, és ha nem is fogasztok alkoholt nagyon szarul leszek, fáj a hasam, hányinger hányás ilyenek, de akkor is ha nem iszom semmit, talán valami gyomorideg vagy mi? mit lehet ez ellen tenni? mert itt a szilveszter és izomnagy bulit kell produkálni -
szando #1490 lol
szilveszter.. hmm.. hát asszem a mindent mindennel kategória lesz az az este :D -
#1489 a tömménnyel szálkásítunk a sörrel izomtömeget növelünk, ez iylen gyúrás: ) -
#1488 nekem sajna kezd kialakulni. hiaba mondom amugy h a sorhas teljesen szexi, nem hiszik el, ugyhogy az unnepek alatt felszedettel egyutt kene leadni... -
#1487 boroskólát hubertussal keverni -
#1486 Volt 1 katonatársam, elég alkesz, ő mondta. Ebből megivott kábé hatot, ha ő volt a sofőr... -
#1485 akkor mért iszod,ha gyenge? -
#1484 Gyenge: nagyvadászba a Hubertus
(vadász=vörösbor+kóla) -
#1483 na mi legyen szilveszterre? -
#1482 Aki volt már tele
:))) -
#1481 ööö figyelenem kellett a lakásra is,nehogy szétzúzzák :DD -
szando #1480 korrekt, bár egy szülinapon azért többet illik :PPP -
#1479 hát múltkor szülianpomkor megittam: 2 fütyülös mézes barack pálinkát,2 vilmoskörtét(mézes),2 gold és 2 silver tequillát + néhány üveg sört
jó rég óta nem lett ide írva több mint 3hónapja -
#1478 azé mert nem vihetté be piát? :DDDDD -
#1477 én egyszer ittam egy márkás paprikavodkát, azt hoszem vmi nemiroff volt a neve, na az télleg olyan szar volt h kellett hozá gyomor de megittuk mert jó volt a hangulat és jókat röhögtünk egymás arcán amikor próbáltuk legyűrni: )
érdekes egyébként -
#1476 a szigetre való tekintettel sokat :D -
#1475 paprika-vodka szívószállal -
#1474 diana & rum koktél. az a durva -
#1473 csak mértékkel :) -
#1472 na attól bizots ledobja az agyam az égszíjjat....: ))) -
#1471 töményet borral.
-
#1470 hát azon énis megzuhannék
-
#1469 megbillentett valami? :) -
piscary #1468 hány SÖR (0.5l)megy le egy etsi bulin-ivászaton?
-
#1467 Nekem duplán szar. Papám szokott finom pálinkát csinálni, és amikor ott vok, nemtok feltankolni (persze mértékkel) :( -
#1466 Nyugi nem vagy egyedül...én a felesek szagától is hányok...de nem volt ez mindig így.
Én is berúgtam egyszer (kb.:6 éve) nagyon-nagyon a vodkától,azóta szinte semmo rövid nem megy le...
Ezért sörözök,borozok... -
#1465 htá ja de azért nm mindíg esik jól: )
tehát pl nyáron főleg melegebb du.-okon egy felmelegedett pálinkánál sztem nincsen felkavaróbb élmény, főleg éhgyomorra.. -
#1464 üdv anyucinak ;)
azér remélem elmúlik, mert írtó szar -
#1463 én is szenvedek hidd el....
legalábbis az harmadik felesig..:P -
#1462 rohadjatok meg, ti legalább le tudtok nyelni erősebbeket :)
(#1455) -
#1461 most 1-1,5 napig semmit, hosszú volt a hétvége. -
#1460 márakinek :D -
#1459 hát mondjuk ja a sörözés az örök, főleg ilyen pihenős du.ok stb de a többi alkalomra azért komoylabb kell..: )) -
#1458 én most is sörözöm :c -
#1457 én össze vissza kezdtem nekm is most volt inkább ilyen leállás de a nyár során sikerült kompenzálni: )))
mostanában a vodka csúszik citromlével meg vízzel(istennyila) na meg ugye a pálesz, egyébként a kevert v hígitott töményitalokat részesítem előnyben, nm is olyan drága és a hatás is "fitti" : ) -
#1456 hmm
olyan másfél éve feszt töményeztem
majd egy éve totáll ráálltam a sörre
mást nem is nagyon bírtam bevenni, bort meg pezsgőt ma is alig
nemrégiben viszont erre álltam át: hubi feles majd pár korty sör
egy este alkalmával 1,5 deci hubi meg 3-4 sör nekem elég
utóbbi 2 hétben 5x volt erre példa:) -
#1455 Kb. 1-1,5 hónapja zsibbadásig leittam magam Beherovkával. Azóta nem bírok meginni semmilyen erősebb italt.
Tegnap próbálkoztam Hubival. 2 kiskorty, és rohantam a WC-re (de nem volt semmi).
Kénytelen vagyok sörön élni... :( -
#1454 Én mindig csak annyit hogy beba***ak!vagy -ig! -
#1453 Haha! Én ugyanígy vagyok mostanában...a régi szivacs időknek vége. Most 2 havonta iszok durván,de akkor 2-3 üveg sör,és kösz,jól vagyok...