14
Flash játékok a gamenet.fw.hu oldalon!
  • Grembore
    Hm.. Szerintem a kikapcsolódásra tökéletes. Nem kell benne rohangálni, vadászni a másikra. De ízlések is pofonok:). Én jót szórakozom vele, amikor van pár felesleges percem.
  • Robi546
    én ki próbáltam, elég gyerekes játék. xD De komolyan, nekem nagyon nem jön bele, felesleges volt a reg.
  • Grembore
    Én találtam egy egész pofás játék. A neve Ramacity. Nekem bejött, építgetsz és senki nem hentel le:).

Lényegében egy polgársmestert kell alakítanod. Te építgetsz sulit, meg mindent, amit el tudsz képzelni.

Naponta vannak questek is, amikkel jobban tudsz fejlődni.

Próbáljátok ki, mert unalom ellen nagyon jó és még szép is!
  • LindaFun
    Garantáltan ingyene, válogatott, online játszható játékokat találsz itt:
    Online játékok
  • manome
    Ezt lessétek meg :)
  • Drend
    Hali!
    Nem hallott vki a Catan nevű online játékról? Ehhez vadászok reg. key-t! Ha tud vki segíteni, pls!!!
  • nokedli
    Igazából megértem az aggodalmát, mert tényleg sokszor bukkannak fel oldalreklámok, amire ha rákattintassz, akkor nem győzöd a felbukkanó ablakokat bezárogatni, stb. Tartalmilag meg semmit sem nyujtanak, csak ha mondjuk küldessz egy SMS-t párszáz forintért.
    Ezeket én sem szeretem.

Na de a gamenet az egészen más!
  • K.András
    Ne foglalkozz ezzel a Traxion nevezetüvel,sokszor azt sem tudja mit csinál, apja anyja veri mer' részeges szal meg van a saját gondja :)))
  • nokedli
    Persze hogy reklám!

Mit gondolsz a saját szórakoztatásomra gyűjtögettem össze, meg rendezgettem ezt a rengeteg játékot!
    Jó helyen voltak a wincseszteremen is!
    Azért csináltam a lapot, hogy mások is szórakázzanak vele!

Nekem semmi hasznom sincs az egészből, úgy hogy nem róható fel a szándékos reklámozás bűne!

Akkor, ha reklámok és popupok tengere fogadna, akkor bátran a szememre vethetnétek...

Az a cél, hogy jól szórakozzatok!
  • PiszkosFred
    hehe. ;]]
  • Tom3 #4
    Joowood-on(Nem magyar.)
  • Random_
    Ja főleg mivel egészen véletlenül az Index A világ legsúlyosabb weboldalai (part 2) fórumba is bekerült azonos nick alatt. :) Ja és még öt fórumba a fent említetten kívül. :D
  • traXion
    Szándékos reklám.
  • nokedli
    Vagy 160 darab flash játék található ezen a lapon: http://gamenet.fw.hu/ nem tudtok hasonló magyar oldalakat??