46
Everything or Nothing
-
#46 Hmm en most megyek a Kiss Kiss barba! tok fajn gama! Az a zuhanas amikor a kicsjt kiloktek a helikopterbol ultra fasza volt! Meg a motorozas is :) -
balu87 #45 én már két hete :) -
#44 Hadd legyek az elso aki gratulal! -
#43 Megmentettem a világot! -
#42 Hmm en most ertem a helikopteres resz utanra es eddig a jatek jeles nalam. Ez teccik egy jatekban ha mindig mast kell csinalni :) -
balu87 #41 nem,azok mások voltak.
Eddig asszem két rész volt PS2-re ez előtt:
Az agent under fire,meg a nightfire.
egyik se volt egetverően jó játék. -
#40 Szvsz ami vlt regebben azok xszarok voltak :) -
#39 :) -
#38 Ami ps2-re volt idáig.. -
balu87 #37 Melyik James Bond-ra gondolsz?
Kicsit sok JB játék volt a játéktörténelemben :) -
#36 Én meg a szobor talapzatát lőttem... -
#35 Holnap majd benézzek a klubba!:):)
Emberek az a zuhanás milyen egy fergeteges élmény volt... Uhhh.. kész voltam. Ugrok lefele és közbe lövöm az embereket. COOOLL!! Amúgy a régi james bond is ilyen volt? -
#34 WOW!
Most vagyok new orlisnba.. vagy mibe. nem tudom, hogy kell le írni a nevét a városnak. Na a lényeg, hogy egy v12 aston martinival megyek.... motorozás megvolt jó volt szép volt!:)
LOL én elsőnek nem tettem be a teherautóba az aston-t és simán oda mentem. Aztán mikor mondták, hogy üldözzem a limo-t nézztem egy nagyot. Lépek oda a teherautóhoz és láttom, hogy lelehet ereszteni a hátát és belehet állni. Mondom: király!! Akkor ezt elbasztam!:) Restart mission. -
balu87 #33 ki kell lőni a helikoptert,ami Diavolo szobrát szállítja! -
#32 En meg az elejen vagyok sajna sok idom nincs de majd most hetvegen :) -
#31 Ha valaki már megcsinálta Moszkvát, mondja már meg, hogy mit kell azzal a sok tankkal csinálni, hogy eltereljem a figyelmüket és ne lőjjék szét a falat! -
#30 Vháá megyek bondozniiii... -
#29 Akkor szinte egyszerre verjük rá?!:) -
#28 Most kaptam en is meg! Kurva jo! -
#27 Az autópályás motorosüldözés a legkirályabb az egész játékban! De az autóverseny is megszégyeníti a legjobb rally-játékokat is. Végig változatos és élvezetes a játék! -
balu87 #26 :) JÓ. -
#25 Motorra vagyok még kiváncsi.. nehogy elárulja vki, hogy milyen!:) -
#24 De milyen király ez a porche... vhuuu-huuuuuu... :)) megy mint a golyó!!:) -
#23 Amúgy tegnap hozzták meggameket.. huu hát ez a james bond nagyon jó.. 3 pálya kicsit nehézkes számomra... (rá kell érezni szerintem vagy csak nagyon hozzá szoktam a ghosthunterhez:) De kurva film szerű az egész. Ahogy futsz le a robbanó falon meg mit tudom én. Hááátt kurvára élvezem...
Csocsokám: ajánlom a jobb analog kart számodra.(HEADSHOT!!:) -
#22 "Egyebkenta jatek nem egy nagy szam nekem nem teccik"
Mi van???:) -
#21 Sikerült! Nagyon sokat szenvedtem az egyik pályán, de végre megvan! -
#20 Képtelen vagyok megoldani a new orleansi pályát! Kemény dió! -
#19 Nekem is meglesz remelhetoleg csutortokre ha lemegyek erte :) -
#18 Túlvagyok a perui küldetésen is és lassan befejezem New Orleansban is. Ez utóbbi pálya kicsit hasonlít a gta-ra. Rendkívül változatosak a küldetések. Nagyon klassz játék! -
#17 Az egyiptomi küldetéssel kész vagyok. Volt már motorozás, falon mászás, helikopteres üldözés, vonat. Most Peruban egy láthatatlanná váló kocsival furikázom. Biztos végig fogom játszani. -
#16 En is lattam de van most eleg gamam. -
#15 Szerintem nagyon klassz ez a játék. Filmszerű élményt nyújt. -
#14 Nekem soha sem teccet. En inkabb Mario Kart 64-ztem 1000-el hihehe :) -
#13 nahja.. de ettol fuggetlenul az akkori FPS ek egyik legjobbika volt -
#12 Én eddig egy demón egy autóvezetős és falon lefele ugrálós részt próbálhattam, az jó volt és a grafika is nagyon szép. -
#11 De az kerem N64-re gyutt csak ki nemde? -
#10 bar ha azt ha jol emlexem a RARE csinalta.. persze a rare 10 szer jobb gamezokat csinal mint az EA... -
#9 kivancsi leszek a goldeneye2 re.. az elso resz az egyik legjobb fps ami letezik.. marmint akkoriban az volt.. -
#8 EA meg az ötlet?:D -
#7 Az utos felvben az EA 3 darab Bond jatekot adott ki... ezeknek jobb otletuk nincsen?