17
PRISM: Black Shield
-
#17 jösztök játszani??? -
#16 hát ezek a tereptárgyak (és a hiányuk), meg a bútorok meg eleve szánalmas kategóriába tartoznak -
#15 egyébként tényleg érthetetlen, hogy egyes fejlesztők mit erőlködnek...
ez a gém most vagy lowbudget kategória és az igénytelenek megveszik, vagy olyanoknak "jó", aki még nem játszott sok játékkal és nem tuggya, hogy 100 ennél jobb gamma is van momentán
erről eszembe jut, hogy itt volt pl. FEAR. bár akárhogy is nézzük, játékmenet szempontjából szintén tucatFPS, ami kiemelte, az az elég jó horror hangulat, nameg az ellenfelek MI-je is jobb volt egy pöttyet az átlagnál. na jó, szép is volt, de ez ma már alap (szerintem).
-
Gabe18 #14 Juj de rossz...
Én nem tudom az ilyen játékok kiadásától mit várnak.Vagy külföldön ezt is megveszik?
Futni nem lehet.Grafika csúnya.Jön 500 ellenség azt lőjé...Kb 8 éve még jó lett volna...Vagy akkor már volt Half Life?Mert akkor nem...
Ez a bútorzat tetszett a legjobban...
Igaz azt irja a végén hogy "Beta Demo". Hát akkor még van rajta mit fejleszteni... -
Gabe18 #13
DEMO -
#12 PRISM: Threat Level Red
[2004-03-08 @ 14:13 - ZeroCool]
Nem is olyan régen adtunk hírt a Rival Interactive, PRISM: Black Shield nevezetű fejlesztéséről. Az új játék a Threat Level Red nevet kapta :) Előbbi a valódi katonaság munkáját, gyakorlatozását segíti elő, míg utóbbi a játékosok kezébe is eljutó, kereskedelmi példány. Mi a különbség? A Threat Level Red-ben jobban kidolgozott történet, extravagáns küldetések, miegymás lesznek. Itt újabb infókat csíphetsz el róla, ha lesznek valamikor :)
INFO: GAMESTAR!! -
#11 Nem sértödök meg de nincs igazad!!!!
-
#10 sztem ez azért lehet,mert még fiatal vagy,feltéve,hogy az vagy! később már csak az fog lekötni,aminek a tartalma is igazán érdekel..de ne sértődj meg,ha tévedek,ez csak egy feltevés! -
#9 BF Vietnam nagyon is jó lesz!
Sokkal jobb lesz, mint a sima BF, egyszerűbb is lesz rá modot fejleszteni. -
#8 Figyelj nekem mondom hogy a szépség számít!!
-
#7 oké, akkor játszál 1 olyan játékkal, ahol az a cél, hogy a gonosz embereket le kell löni azért, mert ami cégnek dolgozik, több PopCorn-t adtak el, mint a miénk. És mikor megöltünk minden rosszfiút, végigvittük a játékot. a játék STALKER szépségü, játszanál vele? kétlem... -
#6 Engem nem érdekel miről szól a game csak széplegyen!! -
#5 ja ez igaz... és akkor még nem is beszéltünk a mostanában megjelenö RTS-ek között omboló 2. vh mániáról...
a mostani fps-ek + kezdik elhagyni a 2.vh-t, erre elöhozzák vietnámot... LOÁL:P -
#4 tök igaz
-
#3 hát elég tucatjátéknak tűnik.
nem tom mikor fogják már föl a játékkészítők, hogy nem elég a sikerhez egy játéknál az, hogy fps, azt mész azt lősz. Én speciel már kezdem unni, hogy szinte minden újonnan megjelenő játék fps, a többi kategória meg mintha nem is lenne. -
#2 LoL grafika -
#1 Game description
Rival Interactive is creating a high-end, 3D, first person shooter game based on homeland defense called “Prism: Black Shield” for the Army National Guard (ARNG). The ARNG seeks to create a commercial quality game that is both entertaining and graphically rich. The game will be distributed as a recruitment tool and for increasing the awareness of the Army National Guard. In the game, players will use futuristic US military weapons, equipment and technology as part of a secret new team to combat terrorists on US soil. Players will battle individually or in teams against the game’s advanced artificial intelligence (AI) terrorists and react to a wide range of homeland terrorism scenarios.
Prism: Black Shield will concentrate on introducing weaponry and fighting technology destined for US military use in the year 2010 to include Computer Guided Assault Rifles, Active Camouflage, Hover Cameras, etc. The player will enter a realistic combat environment with the weapons of the future. This is a hi-tech fighting environment where players can stretch their imagination and enter a futuristic world…which, given current intense technology research and development by the US military, is not too far in the future!!!