30
Leált a video kártya hütésem:((
-
#30 He???? -
#29 Most mi a gond? Szerintem ez egy nagy ATI logo. :)))) -
eztneketek -
#27 De nincs szerencsém, kurvára nem vagyunk mostanában jóban a tulajjal, ahol vettem. (a vásárláskor még apám haverjának az ismerősének...., most meg.... de hosszú). Szóval csere csak akkor lesz, ha ezt eladom és veszek egy másikat. -
#26 Az teljesen véletlenszerű, hogy a táp viszi-e a cuccaidat is magával, vagy sem. Szerintem ibás volt at a táp, mert én sokkal tápigényesebb konfigokat is láttam már stabilan menni 300-as Codegennel, szerintem ha adnak egy 350W-ost, akkor az elég, de ha szerencséd van, akkor némi plusz összeg befizetése mellett kicserélik egy 300w-os Chieftec-re, vagy egy 360w-osra, és akkor azzal tuti nem lesz problémád. -
#25 Semmi extra:
1db 120Gb Segate barracuda winchester, 1db Pioneer 106D DVD-RW. Meg volt még 2 házcooler, ha számít valamit. Úgy néz ki garanciába kapok egy ugyanilyen tápot, nagyobbat (főleg más márkát). Nem tudom akkor most ezt tegyem be a szekrénybe és vegyek egy nagyobbat (eladni ugye max2-3000, vagyis szinte semmi), vagy jó lesz még ez is amíg mást nem cserélek? Most csak szerencsém volt, hogy minden más megúszta, vagy ez a gyakoribb, illetve elbasszák egyáltalán mostanába a tápok a cuccot? -
#24 Winyó, és optikai olvasó/író cucc mennyi volt benne? -
#23 Na igen, azt én is, ma viszem be szervízbe. -
#22 remélem csak a táp füstölt el -
#21 igen az 5800 egymaga elvitte a táp teljesítményének felét :D -
#20 Ha valaki azt hinné, hogy ennek a konfiganak (alul) elég egy 300W-s codegen táp akkor az nagyot téved. Szombat reggel 5 hónaposan egy kis füstölgés mellet lesült, és most negyon örülök neki. -
#19 ez durva volt :) -
#18 na ha a gyári 1 venti helyett szereltél rá 3 at akkor gondod nem lesz alapórajelen az tuti, ha a leált és túlmelegedett időszakban történt bármi károsodás, azt sajna nem javíthatod. -
#17 ahoz mit szoltok,hogy énis visszavettem a kari órajelét 275 ről 200 ra a memójét meg 405 ről 300 ra és lám a 3 dmarkba majdnemhogy többet mért csökkentett mhz-n! na ehez mit szóltok, én meglepődtem! -
[Walaki]D`Lair #16 nekem ment a GF3 175/400 helyett 90/200-on...:D:D:D:D:D:D
ja és elfeletettem, és lefuttattam rajta a 3DMark 2003-at...:DDDDDDD -
#15 Ricsi1: Minden órán van jel pl. Casio vagy Rolex. Na most van ilyen jel a videókártyákon is, amit le kell kapargatni a kártya oldaláról, így áramköröket lehet mentesíteni -> csökken a teljesítmény, de így a leadott hő is. -
#14 Amúgy jó lenne. ha a karigyártó cégek gondolnának hőfokmérődiódára, és valami figyelmeztető jelzésre, ha leáll a hűtés, vagy, ha túlmelegszik.Mert én próbáltam megmérni, de a digitális hőmérő csak a bordák közé fért be. -
#13 3 db 4x4 venti van a bordán és 1 proci venti a kari hátoldalán.Megpróbáltam visszavenni az órajelet 200/400-ra,de hibázott.Szétesett az asztal:((igy marad az alap.
-
#12 MI AZ AZ ÓRAJEL? -
#11 de elvileg ha raszereltel egy 4x4-es ventit, akkor azzal is mennie kene alaporajelen gond nelkul, csak figyelj oda ra, mert ezek a ventik alltalaban igen szar minoseguek, enis olyat raktam ra elosszor, de 1 hetnel tovabb nem birta -
#10 az abitoknal ez tipikus hiba, nekem is leallt, en egy rendes procihutot szereltem ra, igy most 310/600-on megy gond nelkul 250/500 helyett, mar kb 10 honapja, nekem is volt szaga, de az valoszinu nem a kartyae volt, hanem a venti aljan levo matrica kezdett el olvadni (nalam legalabbis) -
#9 alacsony órajel --> kisebb teljesítmény --> kisebb hő ( nem lineárisan )
szóval mégiscsak lejebb kéne vinned azt az órajelet...
főleg a core -számít, az mehet tönkre hamarabb sztem.
én a powerstrip -et ajánlom, aszem a letoltes.com on rajta van. Te a windows nak hiszel , vagy a kártyád halálának? -
#8 Az órajel állítása nem igazán jön be, mert a winfos pofázik, hogy alacsonyabbra vittem az értéket a gyárinál.
amúgy, meg a gond még jó sokáig lesz, mert nincs pénzem új karira, de még ventillátorra sem:((( -
[Walaki]D`Lair #7 NA akkor rivatuner letölt és underclock... -
[Walaki]D`Lair #6 miva vele? -
#5 ABIT Nvidia Ti 4200 64mb -
#4 Milyen kártya ez egyébként? -
#3 órajel? -
[Walaki]D`Lair #2 Underclock-old a VGA-t míg meg nem oldod a helyzetet! Szerezd be a RivaTuner-t ha nVidiád van és húzd le minimumra az órajelet... -
#1 Sziasztok.Az a nagy gondom, hogy néha égett szagot éreztem a gépemből.Aztán tegnap este mikor elkezdtem játszani akkor megint megcsapta az orromat a szag.Megnéztem a videokarimat és észre vettem, hogy meghalt a ventillátor a bordán:(((
Sufni tuninggal egymás mellé felszereltem 3 darab ugyanakkora méretű és telejesítményű ventit mint a gyári.(elég nagy a borda és elférnek rajta)
Mekkora az esély arra, hogy súlyosan vagy bármiféle károsodás keletkezett a kártyában??És meddig bírhatja még ebben az állapotban??Hibákat nem vét a kártya játék közben csak nagyon meleg:(((