Hexen 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként régen végigvittem, de mai szemmel már félelmetes (ronda) a grafikája. V.hogy elszokott tõle a szemem. Mindenesetre a játékmenet az egészen kellemes, és el lehet vele nosztalgiázni, de én asszem a raven újabb stuffjainál maradok: Wolfenstein, Singularity <#smile>#smile>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
every damn day
vki emléxik még a nevére ? meg vmi hasonló sítlusú új is kéne. vagy vminek a modja akkor, pl mount and blade...
Hexen 2 fél óra alatt. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nekem a hexen,jött be igazán,és csak most tudtam meg hogy volt hozzá
kiegészitõ lemez,retro-ban megvan,le is töltöttem,de nem tudom felinstall..
A kettõt,beszerzem,mert végig akarom játszani,régebben nem forditottam
ûannyi idõt rá.
Csak még egy apróság,a hereticben volt ellenség,amit a hexen-ben segitõként
megidézhetünk,/nagy bika kalapácsal/,viszont a hexen 2-ben a segitõ valami
csúnya madár,és nem is láttam még sehol,kicsit csalódtam benne,még a bika is jobb lett volna helyette.. 😊
avira premium über alles!
De nagyon élveztük.
Amúgy elég jó fizikája volt sztem.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Már a legelsõ Raven játék (amivel találkoztam) megszerettem õket. Sokkal jobban bejött a Heretic, mint a Doom. :-)
Igaz, nem mai darabok, de elég jók. Konkrétan fps-eket sajnos most nem igazán tudok mondani. A Hexen 2 óta király középkori fps ritka, mint a fehér holló. Bár tps az ugye van dögivel, kérdés, hogy szereted -e?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ezeket próbáltad már? 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ami viszont megfogott, az az egyiptomi idõutazás (meg hogy mennyit szaroztam az egyik rejtvénnyel 😄😄😄)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
sõt úgy hallottam már készülget a SoF 3 is
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
bár én nagy reményket füzök a q4-hez és a doom3-hoz az id-vel kapcsolatban... de majd meglátjuk... 😊 a STALKER és a Far Cry biztosan jó lesz, szal azokban nem kell majd csalódnunk, így ha a doom3 és a q4 megbukik, akkor még ottvan az elöbb megemlített játékok... 😊
`Take a look to the sky just before you die`
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a raven tudja a 2. legjobban (söt, ha nem a legjobban a JK - Academy óta) kihasználni a quake motorokat. ha jól tudom, akkor ez a game is (hexen 2) quake 1 motorral készült....

Szar Bayern, szar Bayern :)