NFL Amerikai Foci TV-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf2><#ejnye1>HipHop
John Cena
jó volt ez a Super Bowl XLI !!! csak az eredményt sajnálom

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

És mi lesz a Cowboys-szal T.O.-nel?
Lehet, hogy itt megembereli magát? Remélem, mert játékosnak nem rossz.

Mi lesz a Steelers-el Big Bem nélkül?

Bucser
Rossz topic😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

John Cena
SuperBowlt Steelers nyerte! de akkor is a PACKERS a Király!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Kori
mármint amit a sport 1 ad

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Serpa
aszem Dallas - Washington volt 1-2 napja, eredmény ?

Kori
én nézem rendszeresen

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Serpa
nézte vki ?

Punkerwork
thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Serpa
vasárnap lesz az elsõ, vagyis hétfõn 00:00 -kor.
csúsztatva.

San Francisco-Atlanta, alapszakasz

aztán kedden.
22:15 -kor
Carolina-Green Bay, alapszakasz, szintén csúsztatva.

most ennyit tudok.

Punkerwork
és az mikor lesz? 😊

Hentes Bill
jah, majd írok az illetésekeknek, hogy nyomják át a sport fórumba. hogy mikortól lesz? gondolom mikor elkezdõdik a bajnokság 😛

Boldog Karácsonyt!

Punkerwork
szerintem ez inkább a sport fórumba kellett volna, amúgy közvetítés mikortól lesz?

Hentes Bill
persze, mert lesz sport2, és most több minden belefér a palettába

Boldog Karácsonyt!

MrSpock
Csoda történt!
A Sport1 felvette mûsorára az NFL-t.
Fordulónként 2 meccs,élõben,vagy csúsztatva.
Egy kis javulás már látható a mûsorban!

Go Jeff Go!!!!

Ramore
Csak helyi lakosok fizethetnek elõ, megkapják a kártyát és azt elküldik Magyarországra, ezt berakod az arra alkalmas mûholdvevõ egységedbe.

Szerintem így mûködik, de ebbe nem vagyok teljesen biztos. Vitray Tamás is így oldotta meg például.
zaki
és ez hogy mûködik? mert nekem kint él a muterom los angelesben, és érdekelne a dolog

Bucser
Jó 5let😊)) Van is kintt ismerõsõm. Mind GB-ben mind USA-ban😊) Zsír köszi az 5leteket.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ramore
Elõfizetsz egy amerikai sportcsatornára valakivel Amerikában és onnantól kezdve minden gond nélkül. Többen így csinálják kishazánkban.
PREMIERE1
Szerintem most sehol, ugyanis ugye vége a "bajnokságnak".
Amúgy jövõre amikor kezdõdik újból írj ide és akkor talán többet tudunk. Amúgy a Sport 1-en és néha az M2-n - utóbbin szombat de - ment amerikai foci.
De amúgy, ha van ismerõsöd Nagy-Britanniában, és õ elõfizet a Sky Sportra, akkor neten át tudod nézni - kódot elküldi neked -, ott mennek ami-foci meccsek!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Bucser
Szal az érdekelne, hogy hol tudok NFL-t nézni a TV-ben vagy esetleg interneten keresztül??? Nem NFL Europe érdekelne hanem az amerikai liga. És nem csak a Superbowl... Ötletek?