Prémium e-mail megoldás a Mailboxtól?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

POP3 az a bejövõ az SMTP a kimenõ, mert úgy látom itt nagy félreértések vannak 😊
"20-30 POP3-as postafiókot is kapunk". Arra nem gondolt senki, hogy legtobb helyen a mail-relay ugy van beallitva, hogy csak szolgalton beluli cimet engedi (POP3) ki? 😊 Tehat pl. axelero-s vagy (nem tudom, hogy ott tiltva van-e, csak pelda), akkor nem kuldhetsz POP3 alol Postino fele levelet, mert felakad a szuron. 😉 Max. WEB johet szoba. Szerintem nem nagy jovoje van a dolognak...
Ezt jol kifejeztem. Remelem, azert ertheto :-)

Kicsit tenyleg draga ;]
Kedvenc ispm egyszeri regisztracios dijert ad korlatlan meretu mailboxot. Evek ota hibatlanul mukodik. Kerdesemre, hogy mi lesz, ha pl 150MBos attachmentet kapok, mi tortenik, annyit valaszoltak, hogy a rendszer fogadja, de azert ne ott taroljam hetkig. Igy is lehet...

SuperCow
na ez kész. A sima Axeleros póstafiókom 50 MB . ÉS van rajta spam szûrés is meg vírusvédelem is. Szal. nemtom mot mi ebben a ahír vagy az újdonság.

egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...

HuAn82
"A neten böngészve véletlenül akadtunk rá egy érdekes magyar nyelvû weboldalra a Postinora."

lol reklám...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17