Prémium e-mail megoldás a Mailboxtól?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
POP3 az a bejövõ az SMTP a kimenõ, mert úgy látom itt nagy félreértések vannak 😊
"20-30 POP3-as postafiókot is kapunk". Arra nem gondolt senki, hogy legtobb helyen a mail-relay ugy van beallitva, hogy csak szolgalton beluli cimet engedi (POP3) ki? 😊 Tehat pl. axelero-s vagy (nem tudom, hogy ott tiltva van-e, csak pelda), akkor nem kuldhetsz POP3 alol Postino fele levelet, mert felakad a szuron. 😉 Max. WEB johet szoba. Szerintem nem nagy jovoje van a dolognak...
Ezt jol kifejeztem. Remelem, azert ertheto :-)
Kicsit tenyleg draga ;]
Kedvenc ispm egyszeri regisztracios dijert ad korlatlan meretu mailboxot. Evek ota hibatlanul mukodik. Kerdesemre, hogy mi lesz, ha pl 150MBos attachmentet kapok, mi tortenik, annyit valaszoltak, hogy a rendszer fogadja, de azert ne ott taroljam hetkig. Igy is lehet...
Kedvenc ispm egyszeri regisztracios dijert ad korlatlan meretu mailboxot. Evek ota hibatlanul mukodik. Kerdesemre, hogy mi lesz, ha pl 150MBos attachmentet kapok, mi tortenik, annyit valaszoltak, hogy a rendszer fogadja, de azert ne ott taroljam hetkig. Igy is lehet...
na ez kész. A sima Axeleros póstafiókom 50 MB . ÉS van rajta spam szûrés is meg vírusvédelem is. Szal. nemtom mot mi ebben a ahír vagy az újdonság.
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...