2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#72 nekem egyik sincs meg talán a jó popó :o))) -
Cat #71 -
#70 -
#69 A sárm... -
#68 -
#67 -
#66 Ó, pedig már kezdtem örülni, mert a kettő feltételből az egyik meg lett volna! -
#65 Vessző volt a kettő között, te sügér! Nem látsz?! -
#64 Sárm és popó illat? Miva' ? -
#63 ...vagy Bobonak! :-DDD -
#62 Ety fijú attól szekszi ha blásztának aggya ki magátt!
:-D -
#61 :))))))))))))))))))) -
#60 sárm, illat, popó, és kész vagyok, mint a házi feladat -
#59 egy lany szamara.. -
#58 Na szép dolgok indulnak itten.
Minden Ember lehet szekszi legyen az fió vagy lány ez mindig a kisugárzáson múlik( ne, lérek csernobili vicceket)
Ismertem olyan lányt aki olyan ronda volt hogy lenézett a Margit-Hídnál és Őaksig tuti kidöglöttek a halak de mégis olyan volt a kisugárzása a mozgása a viselkedése és a gesztusai, hogy állandóan tele volt pasival pedig szegény télleg és iszonyatossan ronda volt. Belőllem se nézné ki senki hogy volt olyan amikor egyszere 4 nőm volt ennyi. Akkor épp toppon voltam azóta zuhanok. A külsőnek nincs jelentősége abban hogy ki sexi és ki nem inkább annak ahogy használja a testét -
#57 Csííííípendél sem kellene...
Tudod az elnézegetem, de otthonra nem kéne :) -
#56 "Egyrészt ha nem tetszik, sosem fogok pl szexelni vele... "
Majd a 10 milló dollárból vehetsz egy század csippendél fiút;) -
#55 simán lehetne vele teniszezni, meg van jachtja is, szal meg hamar meghal, lehet örökölni -
#54 Meg hát, a szakállért sosem voltam oda -
#53 Nyem. Tudom, hogy közhely, de a pénz nem minden. Egyrészt ha nem tetszik, sosem fogok pl szexelni vele...
Ami pedig elég fontos része az életnek ugyebár
Másrészt - és ugye egy kapcsolatban ez sem mellékes - ezzel sztem semmit nem lehet kezdeni. Úgyértem közös program. Squash/tenisz, röplabda nyáron (de rég röpiztem:))stbstbstb. Szóval... nagyon nyem kéne. -
#52 Trágár szöveg -
#51 mik voltak azok az aláírások? -
#50 talált
na most ha a tatának lenne 10 milla dollárja, nem kéne? -
#49 kiváncsi vagyok mikor jönn a dévid hasahopp :)) -
#48 -
#47 te csaj vagy? -
#46 -
szerintem meg így is, csak a cash legyen meg -
peet69 #44 te mindenbe belkötsz -
#43 Én páromnak a szemébe szerettem bele először! Szóval... -
#42 ez vmi buzitopik?
mert ugye cajok az sg-n csak elvétve vannak -
peet69 #41 Amúgy ezt nem a midolgunk eldönteni bekell invitálni a hölgyeket és majd ők megmondják -
peet69 #40 LOÁL topig -
#39 nézd,nekm minden lány aztmondja,hogy kurva szépek a szemeim,de az sokat nem jelent! -
#38 Nah bumm, engem is lecseszett St., hogy nem kéne ! DE igaza volt ! -
#37 Egy jó pasi, egy jó alsógatyában nagyon szexi tud lenni!! -
#36 Aláírás miatt -
#35 kár hogy Zozóka is sík buzi... :) -
#34 azt miért kaptad?
-
#33 szexi... pppff.. vhogy egy ferfira nemtom aszondani hogy szexi.. ahogy egy nore se azt hogy jokepu.. egy no lehet szexi.... egy ferfi meg jokepu.. talan a noket szexualisan erintik a ferfiak.. igy tudjak rajuk mondani hogy szexisek..\no mindegy...