2635
Spanyol, iráni, magyar, olasz - Mitől olyan szexik?
-
#152 Télleg hogyan tetszettek a képek ??? Milyen vagyok mert azt nem mondtad :o) -
#151 rokon? -
#150 Én spec nem :o(
Ő ki ? -
#149 Akkor láttam a képed. :) Sadun Tryst-et ismeritek? -
#148 CSak Free néven vagyok :o)) -
#147 Elég érdekes felfogásod van... -
#146 De én nézem a fiúkat. :) A lányoknak ez meg van engedve. Loverz free, te nem vagy a forumozok fotoin rajta. Vagy csak free néven vagy? -
#145 Amíg csak nézi, addig nem baj. Te sosem nézel meg egy jó pasit az utcán?? Na nemááár!! -
#144 Egy szóval nem mondtam hogy én sexi vagyok.. Légyszi mutass arra a részre ahol ezt mondtam. Annyit mondtam hogy én jónak érzem a popóm és a lábam ennyi nem azt mondtam hogy sexy vagyok -
#143 "Az viszont undorító,ha a barátnőddel vagy és mást nézel..."
Ez nem undorító hanem természetes. -
#142 Ez is igaz, bár én úgy gondolom, hogy azt a fiút hagyni kell,aki lánnyal van... még ha szexi akkor is, csak nagyon nehéz. Az viszont undorító,ha a barátnőddel vagy és mást nézel... -
#141 Néztem ezeket a forumozó fotókat. Na, az egyiket azt megjegyeztem. Gondolom, te lennél a szexi... a képeid alapján feltételezem, hogy szerinted ez így van. -
#140 A Sör has meg a Pizza hát nem az iagazi -
#139 inkább örüljél
sörpocak nem überfrankó -
#138 anyagcsere függvénye is
meg hogy hány éves vagy -
#137 Na szép Reggelt mindnekinek :o) -
#136 az irániak is szekszuálisak? most olvasom a topic cimet... ott van olaj? na hát akkor ök meg az olajmágnátol... -
#135 szerintem a sörhastol lesz szekszi. -
peet69 #134 -
#133 Megköszönve -
peet69 #132 Megválaszolva -
#131 Mindenkinek más az ideálja de azért nagy átlagban különbséget lehet tenni vagy csoportosítani lehet, hogy ez most jó képű vagy gagyee... és sztem a legtöbb pasit ez érdekli leginkább :) -
#130 -
#129 szerintem a lányok is olyanok, mint a fiúk: mindenkinek más jön be -
#128 -Miért vagy Lisztes Krisztián?
-Most jöttem a malomból.
-
#127 -
#126 Ja! Ha nem vigyázol valaki nevetés közben csokit dob a szédba! -
#125 Valahol azt hallottam h. a nevetés hízlal. -
#124 Hé srácok ez nem a hízókúra Norbival című rovat -
#123 Még jó h. nem Bartókon, v. Mozarton... -
#122 vagy fogkrémen:P -
#121 Liszten fetreng a röhögéstől -
#120 aha köszi -
#119 rolling on the floor laughing = földön fetreng a röhögéstől
-
#118 Rollin' On The Floor (nem fluor v. flour)& Laughin' -
#117 a ROTFL rövidítést elárulnád milyen szavakból áll össze? Csak kíváncsi vagyok. -
peet69 #116 Sőt ROTFL -
peet69 #115 LOÁL -
#114 A "szexi" férfiak az őrjítően vonzó hapsikból lesznek plasztikai eljárás során, v. egyszerűen csak transzveszcicák? -
[Walaki]D`Lair #113 Attól, ha úgy néz ki mint én...