Miért sípol a monitor????

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leone
Nekem nem sípol nekem csak az ericcson modemem sípol de ha ki húzom akkor nem.

I the best 4ever!!!

fle go
A monitorok egy része sípol, ennek több oka is van néhányan már említették hogy esetleg öreg vagy nem valami márkás a monitor és a gagyi elemek okozhatnak ilyen problémát. Ami a sípolást okozza az általában a kaszkáda, magafeszültségü trafó általában 25KV feszültséget állít elö vagy a hozzá kötött puffer kondenzátorok. De pl amit nenad emlitett elhangolódás, megütödik a monitor lesz egy rossz kontakt stb is idézhet elö ilyen sípolást van aki nem is hallja ezeket a hangokat azt nem zavarja😊 ha nem öreg a monitorod akkor lehet hogy csak poros belül erre oda kell figyelni, mert a túl sok por vezetövé válhat és a magasfeszültség környékén áthúzhat a por által más alkatrészekre és akkor annyi. Szoval legelöször én is egy takarítást javaslok. Ha utána is sipol akkor lehet keresgélni a hibát,vagy mérlegelni venni egy másikat ha öreg a cucc.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

seAke
Nem!Ez kényszergép!
A gépemen LG Flatronez T710BH van!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Sir Quno Jedi
Mer CRT !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Geeryy
enyem se 2:1

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

seAke
Hát az enyém nem sípol!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

amig bemelegszik csomo monitor sipol, nem akkora nagy szám

ThePartyFace
Nekem volt egy CTX monitorom, meg a hoskorban, ami sipolt a kezdetektol fogva....ofkoz vazsír volt😛

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

FREAK
thx mindenkinek

Riszpekk

Random_
Akkor van rá gari.
El kell vinni a boltba ahol vetted és kész. Ez a leg okosabb megoldás ingyen van és szakemberek nyúlnak bele??? Talán.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

FREAK
elég új, nincs egy éves

Riszpekk

Gerry
Ez azt jelzi, hogy kezd bedögleni, ezután hosszabb rövidebb idõ elteltével még jön egy puff, büdös, és a moncsi eltávozik, 5-10e Ft. között javítják, mert valószínõleg elpukkant benne egy trafó vagy ilyesmi. Gondold meg, hogy érdemes-e javítani, mert ha nagyon öreg, akkor inkább ajánlatos lecserélni.

Már rengeteg ilyen esettel találkooztam, és vegyes a javítással kapcsolatos tapasztalat, általában (70%-ban) nem jön elõ újra a probléma, ha megcsinálták, csakhát több dolog is meghibásodhat egy öreg monitorba. Meg kell gondolni, hogy rentábilis-e a javítás, vagy inkább egy új beszerzése a jobb.

FREAK
ha kikapcsolom, akkor nem sípol, szóval.... 😊

Nenad thx, kiporszívózom 😊

Riszpekk

biztosan hulyesegbol kerdezi nem? Ezzel a szoveggel nem sokat segitesz teljesen felesleges volt...

A montitor szokott sipolni ha valahol az katodsugarcsonel vmi nem oke, ami lehet, porosodas, elmozdulas, elhangolodas,meg a banat tudja, talan meg az is hogy regi, es kell neki egy kis ido mig bemelegszik.
nekem alltalaban egy takaritas csatlakozok megmozditasa megoldotta a problemat. de ha regi azzal azzal nemigen lehet mit tenni.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Random_
A monitor nem tud sípolni mert nincs benne olyan eszköz ami ezt megoldaná. Általában.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

FREAK
Vmi ötlet?

Riszpekk

← ElőzőOldal 2 / 2