66
Néha elkezd sípolni, olyan 19000 Hz körül (kb) :)
-
#26 Ettől féltem. Cserélhetsz monitort. ..C -
#25 attól függ, hogy a falat nézem, vagy a függönyt :D -
#24 Bal, vagy jobb füled? :D -
#23 nem is NAGYON hallom, kb. olyan, mintha a fülem sípolna :)
azért tippeltem 19000-re :) -
#22 19kHz egy kicsit magasnak tűnik, már nem nagyon hallanád.
Nagyfesz körüli alkatrészek kisebb-nagyobb hibáiból eredeztethető feltehetően. Valószínűleg csak 1 laza forrasztás, vagy egy bénább alkatrész áll neki rezegni a nagyfesz miatti tér-idő-kontinuum-megbolygás hatására. -
Roll #21 Pont egyszerre küldtük. Nálam ezt egy lg csinálta, jól megcsapkodtam aztán kuss volt. -
Roll #20 Ez véletlenül nem egy LG monitor?
-
#19 nem, néha elkezd sípolni, csinálja 5-10 percig aztán kusé hetekig
amúgy egy 19" Belinea az illető -
#18 Vagy csak a hertzeket hallod mint aTV-nél pl Én hallom! -
#17 Próbáld meg hogy lejjebb veszed a frissítést!Néha ez is okozhat "sípolást"! -
#16 Nekem nem sípol nekem csak az ericcson modemem sípol de ha ki húzom akkor nem. -
#15 A monitorok egy része sípol, ennek több oka is van néhányan már említették hogy esetleg öreg vagy nem valami márkás a monitor és a gagyi elemek okozhatnak ilyen problémát. Ami a sípolást okozza az általában a kaszkáda, magafeszültségü trafó általában 25KV feszültséget állít elö vagy a hozzá kötött puffer kondenzátorok. De pl amit nenad emlitett elhangolódás, megütödik a monitor lesz egy rossz kontakt stb is idézhet elö ilyen sípolást van aki nem is hallja ezeket a hangokat azt nem zavarja:) ha nem öreg a monitorod akkor lehet hogy csak poros belül erre oda kell figyelni, mert a túl sok por vezetövé válhat és a magasfeszültség környékén áthúzhat a por által más alkatrészekre és akkor annyi. Szoval legelöször én is egy takarítást javaslok. Ha utána is sipol akkor lehet keresgélni a hibát,vagy mérlegelni venni egy másikat ha öreg a cucc. -
#14 Nem!Ez kényszergép!
A gépemen LG Flatronez T710BH van! -
#13 Mer CRT ! -
#12 enyem se 2:1 -
#11 Hát az enyém nem sípol! -
Cat #10 amig bemelegszik csomo monitor sipol, nem akkora nagy szám -
#9 Nekem volt egy CTX monitorom, meg a hoskorban, ami sipolt a kezdetektol fogva....ofkoz vazsír volt:P -
#8 thx mindenkinek -
#7 Akkor van rá gari.
El kell vinni a boltba ahol vetted és kész. Ez a leg okosabb megoldás ingyen van és szakemberek nyúlnak bele??? Talán. -
#6 elég új, nincs egy éves -
#5 Ez azt jelzi, hogy kezd bedögleni, ezután hosszabb rövidebb idő elteltével még jön egy puff, büdös, és a moncsi eltávozik, 5-10e Ft. között javítják, mert valószínőleg elpukkant benne egy trafó vagy ilyesmi. Gondold meg, hogy érdemes-e javítani, mert ha nagyon öreg, akkor inkább ajánlatos lecserélni.
Már rengeteg ilyen esettel találkooztam, és vegyes a javítással kapcsolatos tapasztalat, általában (70%-ban) nem jön elő újra a probléma, ha megcsinálták, csakhát több dolog is meghibásodhat egy öreg monitorba. Meg kell gondolni, hogy rentábilis-e a javítás, vagy inkább egy új beszerzése a jobb. -
#4 ha kikapcsolom, akkor nem sípol, szóval.... :)
Nenad thx, kiporszívózom :) -
nenad #3 biztosan hulyesegbol kerdezi nem? Ezzel a szoveggel nem sokat segitesz teljesen felesleges volt...
A montitor szokott sipolni ha valahol az katodsugarcsonel vmi nem oke, ami lehet, porosodas, elmozdulas, elhangolodas,meg a banat tudja, talan meg az is hogy regi, es kell neki egy kis ido mig bemelegszik.
nekem alltalaban egy takaritas csatlakozok megmozditasa megoldotta a problemat. de ha regi azzal azzal nemigen lehet mit tenni. -
#2 A monitor nem tud sípolni mert nincs benne olyan eszköz ami ezt megoldaná. Általában. -
#1 Vmi ötlet?