Miért sípol a monitor????
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I the best 4ever!!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A gépemen LG Flatronez T710BH van!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
El kell vinni a boltba ahol vetted és kész. Ez a leg okosabb megoldás ingyen van és szakemberek nyúlnak bele??? Talán.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Már rengeteg ilyen esettel találkooztam, és vegyes a javítással kapcsolatos tapasztalat, általában (70%-ban) nem jön elõ újra a probléma, ha megcsinálták, csakhát több dolog is meghibásodhat egy öreg monitorba. Meg kell gondolni, hogy rentábilis-e a javítás, vagy inkább egy új beszerzése a jobb.
A montitor szokott sipolni ha valahol az katodsugarcsonel vmi nem oke, ami lehet, porosodas, elmozdulas, elhangolodas,meg a banat tudja, talan meg az is hogy regi, es kell neki egy kis ido mig bemelegszik.
nekem alltalaban egy takaritas csatlakozok megmozditasa megoldotta a problemat. de ha regi azzal azzal nemigen lehet mit tenni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.