453
ITT SENKI NEM ANYÁZIK!! ÉRTEEEM?
-
#90 traXion vs all.
Score: 60 - 0
Wins: traXion
-
#89 Gihi :) -
#88 át kéne keresztelni a topicot mukika vs. traXion-ra :)) -
#87 neked tök ingyen, a nyakad köré is tekerem, és megvárom amíg színváltós lesz a fejed! -
#86 Köszönöm. -
#85 marha nagy poén. -
#84 Adjál, ha ennyire nagylelkű vagy, adjál.
Hányé a kilója fiátálember? -
#83 megint csak azt mondom, hogy "adjak kölcsön kötelet???" -
#82 Nem szoktam irogatni oda, de néha megesik. Mondjuk miután volt pár topic rólam, nem csoda, hogy néha ellenörzöm, hogy minden rendben van-e. :D -
K.András #81 Szerintem hamarosan lesz :) -
K.András #80 Mondjuk én oda nem járok ahol szánalmas emberek vannak,tehát ha szánalmas és te mégis odamész akkor te is szánalmas vagy.De csak azért felhozni egy gumis példát hogy ezzel a saját renomédat emeld,hát elég vicces dolog. -
#79 Mért ez ide tartozik? -
#78 ennek a topiknak a gumihoz (még) semmi köze :) -
#77 ez most nem ide tartozik szerintem! -
#76 Így van, néha lehet hibát ejteni, de az ami a gumeeban megy AZ a szánalmas. -
#75 Nem kössz, mondjuk nem hiszem, hogy találnék otthon ilyen alkalmatosságot. -
#74 a vesszö rossz hejen van, erröl ennyit -
#73 öszintén, most itt jelenleg ki nem szarja le!? csak te... -
#72 ÁZ! :D -
#71 De hozzátartozik, az hogy stilisztikailag és nyelvtanilag helyes legyen, bár te ezeket nyílván nem ismered! -
#70 ahhoz képest elég szarul megy.. -
#69 szánalmasan hülye vagy vazzeg! egyszerűen nevetséges, nem tudom miért nem veszed észre magad, szinte csak a te neved hangzott el ebben a topicban. adjak kölcsön kötelet??? -
K.András #68 Ugyes vagy,mit mondjak erre??? -
#67 az értelmes kommentek nem feltétlenül a nagybetünél kezdödnek... -
K.András #66 Persze,nem vagyok angyal.Biztos volt olyan hogy ugy bántottam meg valakit hogy nem kellett volna,biztos volt olyan amikor lenéztem valakit,olyan is volt biztos hogy elküldtem valakit anyákájához.Na de kivel nem fordult ez elö???:) -
#65 De én tudlak téged.
Az igaz, hogy nem volt közöm hozzá, de unatkoztam, Flame a hobbym tudod... -
#64 Legalább többnyire helyes amit leírok. Nagy betűvel kezdek mondatot. Ez is hozzátartozik ahhoz, hogy valaki értelmes hozzászólásokat írjon. -
K.András #63 Állandoan nem hozakodhattam azzal elö,de tény hogy ugy szoltál bele egy vitába hogy közöd nem volt hozzá.Most akkor én utáljalak ezért?:)
Én még most sem tudlak utálni... -
#62 mo azért nálad már előfordult olyan, hogy valakit véletlen lenéztél, nem?
-
#61 neked nincsenek, hülyegyerek... -
#60 Melyik volt az a legutolsó SoDIs topic? SoDI kitiltását követeljük? Valami ilyesmi, na, ott állandóan azzal huzagodtál elő, hogy fiatalabb vagyok mint te, vagy fitala vagyok... -
K.András #59 Miért nézném le a fiatalabbat?Ott van Valaki,joval idösebb vagyok nála mégsem nézem le, de több tiz embert tudnék mondani aki fiatalabb és jol elvagyok vele.Tudnál esetleg példát hozni erre a lenézem a fiatalabbakat cimü dologra,vagy csak a hasadra ütöttél??? -
#58 Jajóvanakkor :) -
#57 Te szimplán koczka, azért nem utállak. :) -
#56 Engem is utálsz vagy én csak szimplán kocka vagyok? -
#55 De ha találkoznál vele az utcán, totál ismeretlenként, meg nem mondanád, hogy most melyik... -
#54 Az, hogy lenézed azt aki fiatalabb nálad, pedig lehet, hogy értelmesebb hozzászólásai vannak, mint neked. -
#53 Nem -
K.András #52 Mondjuk azért kiváncsi lennék, mivel vivtam ki az utálatod???Tehát valami konkrét van vagy csak ugy utálsz? -
#51 Öngyilkosságon gondolkoztál már, így a totális depresszióban?