Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én elég kezdõ vagyok és csak annyit kérdenék, hogy egyszer egy másik srác deszkájával ollieztam (Mini-logo, enyém Angelboy) és sokkal jobban éreztem hogy ugrik velem a deszka. Meg az ollie is nagyobb lett. Na szóval ez miért van? Jobb lenne nekem szélesebb deszka (mostanim 7.5 inch-es)? Válaszoljatok pls! Köszi!
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Flip lap (ali boulala), thunder függõk, angelboy kerekek.
Jó állapotban van, alig használtam.
13ért adnám. Érdeklõdni itt lehet: [email protected]
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyébként hi all😄
Nekem is egy teszkós deszkám van /volt, 2 hónapot bírt, és a függõ még mindíg jó... 5050ztem bele, 1 méterekrõl próbáltam olliezni le, és a lap ment tönkre ....😄 nemtom, nekem jól bírja.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[email protected]
Most vennék gördeszkát de stinte semmit sem tudok roluk😞
Azt szeretném kérdezni hogy miet vegyek kezdésnek.
Kb. mennyiért.
És hogy mi az az olliet meg ienek mit jelentenek meg iesmik!
Ha valaki válaszol elõre is kösz!!
És Caleb OoOff,kezdésnek bármilyen deszka jó.
Az ollie megtanulásához hónapok kellenek.Vkinek évek.
Még kezdõ vagyok a témában, deszkákat nézegetek, és gondoltam megkérdezem tõletek, hogy egy magamfajta kezdõnek mint én megéri e ez a deszka:ALU DeckKíbir egy olliet?<#idiota>#idiota>
Köszi😊
Le Parkour
dc-rõl szedje le mindenki, aki még nem ismeri! kötelezõ darab <#wow1>#wow1>
Viszont azt nem tudom, hogy mi az istent rakjak még a farostlemez borításra? Kellene még rá valami extra rétegnyi valami, de egyenlõre fogalmam sincs micsoda... Tippek? 😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
,shove-it,flip meg egy 50s50Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

na de sponygabob?Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hiába nézem, nem látom. 😞