Gördeszka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eladó egy Mystery sapka, kb. 2szer használtam.
érdeklõdni ezen az e-mail címen lehet: [email protected]
http://i115.photobucket.com/albums/n281/szendo09/DSCF3260.jpg
érdeklõdni ezen az e-mail címen lehet: [email protected]
http://i115.photobucket.com/albums/n281/szendo09/DSCF3260.jpg
amúgy hova valósiak vagytok?
ha belenézel az Állásokba és a Pár dologba ( ezt olvasd el vagy 2x és már valamennyire vágod is hogy na akkor milyen csapágyat tegyek a deszkába meg milyen alakja legyen ......
nézd meg a ez az én oldalam majd segít valamennyit !!
mert azt gördeszka pályán is használják!!!
de ahogy elnézem inkább az SK310et venném
Az Abec 3 nem megy nehezen mert az a 4. legjobb csapágy attól jobb csak az ABEC 5, 7, 9 az ABEC 9 az már majdnem a tökéletes csapágy!!!! de ha gyorsaságra is akarsz menni akkor vedd az ABEC 5 öset én ia azzal kezdtem annyi h az elején egy kicsit fél a trükköket benyomni
tudod mit? ha van vegyél fel msn-re és ott elmondom naggyából amit tudni kell!!
msn: [email protected]
msn: [email protected]
én a 2.at venném meg mert azon a kerekek csak 90 A sak és az puhább kerék mint a 99A-s
és így a leérkezések kicsit tompulnak, és halkabb is a deszka gurulás közben
és így a leérkezések kicsit tompulnak, és halkabb is a deszka gurulás közben
na de még én vagyok az a cherry cokés csávesz
visszaváltom a nevem sony94 re
Mit szóltok ehhez:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8026666-18656376/
vagy ehhez:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8026657-18656256/
Szerintetek érdemes ilyet venni? Ha igen akkor melyiket?
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8026666-18656376/
vagy ehhez:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8026657-18656256/
Szerintetek érdemes ilyet venni? Ha igen akkor melyiket?
Ja, de azér kösz a segítséget Chericoke vagy hogy hívnak, mer nemtom elolvasni😄 Az ABEC 3-as csapágyon gondolkodom majd.
De így konkrétan milyen deszkát? És az ABEC 3 csapágyas nehezen megy? Jó igen az gáz, ha kiszalad alólam, de az se jó, ha nehezen tudok mozogni. Azt írták a decatlonba hogy a SK 210-et fiataloknak tervezték trükktanulásra, ez 9990 ft az SK 310-et meg utcán és parkban rendszeresen deszkázóknak. Érdemes egy SK 210 vagy 310 et vennem (vagy ha ABEC 3 csapágya van), vagy valami mást? Így egyenként nem nagyon értek a deszka alkatrészekhez, de ha valaki eltudja magyarázni, hogy hogy mûködik ez az egész meg mik vannak, akkor érdekel, de mondhattok ha tudtok konkrét deszkákat is.
na ezzel meg is volt a mai prédikációm XD
azért nem gurult neked jól mert vagy rossz fajta a csapágy kb 608 as
vagy azért mert már régóta állt a tescoba ...
ilyen helyekrõl nem szabad nagyon venni mert semmihez nem értenek!!!
ezt deszkás boltból kell venni ahol el is tudják modani h mibõl van a deszka pl: mijen fából van, mijen az alakja, milyen a függõ, milyen a caspágy mundjuk az rá van írva
én a hejedbe olyan ABEC 3 as csapágyúval kezdeném mert az nem szalad ki annyira a lábad alól leérkezésnél
vagy azért mert már régóta állt a tescoba ...
ilyen helyekrõl nem szabad nagyon venni mert semmihez nem értenek!!!
ezt deszkás boltból kell venni ahol el is tudják modani h mibõl van a deszka pl: mijen fából van, mijen az alakja, milyen a függõ, milyen a caspágy mundjuk az rá van írva
én a hejedbe olyan ABEC 3 as csapágyúval kezdeném mert az nem szalad ki annyira a lábad alól leérkezésnél
Helo. Kb 1 hónapja deszkázom. Tudok gurulni, meg kb 1-2 cm-re ollizni. Elég rossz deszkám van. A tescoból vettem kb 4ezerért. De ezen tanultam meg menni. Az a bajom vele, hogy nehezen megy, meg 1 lökéssel megyek 1 métert. Szeretnék venni egy új deszkát. Milyet ajánlotok?
Decathlonban láttam SK 210 és SK 310 deszkákat. Ráálltam és elég jól mentem rajtuk. Megkérdeztem egy ismerõsöm aki deszkázik, õ azt javasolta, hogy killer loop deszkát vegyek, mert az kb jó nekem még az elején, meg jók a kerekei meg minden.
Ti milyen deszkát ajánlotok? És honnan vegyem meg? Kb 10000 forint körüli összeget szánnék rá. (15ezernél már biztos nem többet.)
Decathlonban láttam SK 210 és SK 310 deszkákat. Ráálltam és elég jól mentem rajtuk. Megkérdeztem egy ismerõsöm aki deszkázik, õ azt javasolta, hogy killer loop deszkát vegyek, mert az kb jó nekem még az elején, meg jók a kerekei meg minden.
Ti milyen deszkát ajánlotok? És honnan vegyem meg? Kb 10000 forint körüli összeget szánnék rá. (15ezernél már biztos nem többet.)
jeeee 😄
Ohay Cherry Coke
ezt hallani kell mitz találtam
Cherry coke feeling XDXD
http://www.youtube.com/watch?v=6pm7JyeDDNg
nagyon nagy
Cherry coke feeling XDXD
http://www.youtube.com/watch?v=6pm7JyeDDNg
nagyon nagy
ehh vissza kellett ma jönnöm mer elkezdett zuhogni az esõ és ma nem tudtam sokat deszkázni 😞 😄😄😄
jah de azt mondják h a roces nem gyárt vmi jó deszkákat!!
Haveromnak is vn egy Roces Budha, de olyan furcsán van lekerekítve a vége h sztem sz*r
Haveromnak is vn egy Roces Budha, de olyan furcsán van lekerekítve a vége h sztem sz*r
azé van 1-2 bolt... most néztem hervisben 4ezeré lehet ilyen roces-t venni.. most kezdésnek jó sztem..ahogy láttam alu függõ volt rajta..még az bírja is egy darabig ha nagyon nem szintezel..ha meg má komoylabbat akarsz akko az drágábbis..
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Sziasztok!
Kezdõ gördeszkás barátotoknak (aki kb 2 éve deszkázott utoljára) tudnátok valamit ajánlani, hogy hol vegyek deszkát? Vmi jóféle kéne, de occsó is... és leginkább bp-n😄 Köszii
Szevasztok
Kezdõ gördeszkás barátotoknak (aki kb 2 éve deszkázott utoljára) tudnátok valamit ajánlani, hogy hol vegyek deszkát? Vmi jóféle kéne, de occsó is... és leginkább bp-n😄 Köszii
Szevasztok
vagyis menetközben
én meg csak úgy tudok
menet közben ,állóhelyzetben nemszeretek 😄
jah em ez én vok Sony94
meg valamennyire ment a Casper Spin, meg a casper is valamennyire
nekem ment az ollie, Pop-Shovit, ollie 180, meg azt a Pop- shovitot amin nem csak a deszka foedul 180at, hanem te is asszem ez valami Body Varial Pop-Shovit
jáááj ráugrottam izomból a lapra és reccs kettétört de még nem fogtam fel h eltörtnembaj 😊 van 2 függõm, 4kerekem, 4 +1 csapágyam xD
menet közben vagy álló helyzetben?😊
A türelem rozsdát terem.
hát nállam eddig olliig tart a tudás
majd honnap szkét
förszt szkét csakvalami adni fogja
majd honnap szkét
förszt szkét csakvalami adni fogja
és mit tanultok éppen?😊
(én csak azt gyakorlom, hogy gyors menetben minél több különbözõ trükköt adjak be elsõre)
(én csak azt gyakorlom, hogy gyors menetben minél több különbözõ trükköt adjak be elsõre)
A türelem rozsdát terem.
ti milyen trükköket tudtok?
A türelem rozsdát terem.
mi lenne ha nem lenne benne xD
jah hát az a másik....kell a kes hozzááá nem is hiszem h valaha lesz olyanom... már amenynit deszkázok.
😄😄
én gurulásra használom😮 😄
én gurulásra használom😮 😄
A türelem rozsdát terem.
jaja, a kerámia csapágyak mennek úgy mint az állat😄 De 15-20k-ért nehogy már ne legyenek gyorsak...
A türelem rozsdát terem.
és még akkor nem álltál igazán fasza speciális csapágyas verdán.... nah az megy mint a majom .. ráállsz kicsit lendulette ( semmi ráugrás semmi) és gurulsz... egy lökés 10-20 méter úgy hogy gyorsan mész...am én jobban preferálom azokat a csapágyokat amik olyan közepesen szarok szal nem megy olyan gyorsan... igaz h lökni kell megad de legalább nem fosol h beleérkezésnél kimegy alólad vagy szimplán meghlasz egy lejtõnél.û
am hervisbe valami 3-4 ezer egy aluminiumfelfüggõs deszka... olliezgatni elején azisjó...tánmág kickflip is belefér... nekemis ittvan planb lapom olliezgatok még csak meg flippekkkel barátkozom ... és már elég ramaty
am hervisbe valami 3-4 ezer egy aluminiumfelfüggõs deszka... olliezgatni elején azisjó...tánmág kickflip is belefér... nekemis ittvan planb lapom olliezgatok még csak meg flippekkkel barátkozom ... és már elég ramaty
hát ez egy kicsit gyors lesz mikor elõször ráálltam egy abec5 ös cspágyú deszkára a boltba majdnem kigurult alólam XD
Pisti ezt jól megmondtad 😄