Gördeszka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kikix12
ja és a lap méreténél a 7,5 az mire utal?

PSN ID: csizmaziakiki

kikix12
Szerintetek ez meg ez megéri? (ennél fõleg a függõre gondolok)
ja és az nem tudjátok mitõl lehet hogyha egyenesen elgurítom a deszkám az jobbra kanyarodik(nem is kicsit) és hogy ezt hogy lehetne javítani(vagy mit kéne cserélni)

csgery
Majdnem egy év.
Fido4life
Budaörs decathlon max 12-ért már egész komoly deszkát kaphatsz, az én bénázásomat is elég jól tûri. De olcsobbért is egész jó fajtát kaphatsz.

Amúgy ti mennyi idõ alatt tanultáltok meg 100%-san az ollie-t ? Úgy értem hogy bármikor megy, még álomból felkelltve is 😄

Pacal17
aha 😄

Sziasztok tanácsot szeretnék kérni ajánlotok nekem valami normális gördeszkát max 7000 ft ért mivel még kezdõ vagyok és nem akkarok valami 20000 est széttörni!
Elõre is köszi!
kikix12
hi Pacal17 te vagy a GTA Place egyik adminja nem?(legalábbis az aláírásodból ítélve te vagy az) Én is tag vagyok kiki néven 😄

Pacal17
Csinálnám én is, de suli + tánc mellett nem sok idõm van =(

Pedig megyegetett, egész türhetõen.

kikix12
én is náthás vok már 3 napja :,(

Fido4life
hát a nátha közbe jött<#eljen>

kikix12
hát sok sikert hozzá 😊

Fido4life
hát az én deichman cipõmet most vittem vissza a boltba kp-ért hogy valami komolyabbra ruházzak be.. ha van isten akkor lehet hogy ma összejön az Adidas superskate, akkor viszont hajnalig kint skatelek majd a környéken 😄

kikix12
Az még csak most jött divatba(nem divatba lifestyle-ba? 😄)
Egyébként a deichmann-ban lehet viszonylag jól kinézõ deszkáscipõket kapni 5-6 ezerért.(ezt csak azért írtam le mert és is ott vettem eggyet a vans-om helyett õsz-tavasz-ra hogy tavasszal vehessek egy jobbat amit biztos nem növök ki úgy mintha õsszel vennék egyet télen nem használnám és tavaszra kinõném) Nah mind1 ez csak egy tanács volt 😉

csgery
Nem divat, Lifestlye.<#eljen>
Fido4life
Quiksilver cipõrõl mi a véleményetek ?

Fido4life
Hát én most az Adidas Superskatell szemezek illetve ugyanott ahol a deszkát szereztem találtam egy olyan adidast aminek superstar talpa van de mégse úgy néz ki mint amit manapság látsz minden harmadik ember lábán. Vans-rõl viszont én azt hittem hogy strapabíróbb, ára se volt valami alacsony. DC-t eddig csak a Zone-ban láttam és mivel eddig egy komolyabb sport boltban sem volt így nem tudom hogy abba érdemes e befektetni. Haverom valamilyen oknál fogva szívbõl gyülõli azt a márkát (talán mert divat) de személyes tapasztalatom még nem volt vele.

kikix12
Nem tudom hogy mennyire tudod de cipõbõl a DC, Vans, Element, És, Emerica, Etnies a nagyobb márkák, ezek közül nekem eddig csak vans volt de az 2 hónap alatt teljesen szétkopott.
Sok sikert 😉

Fido4life
na megfogattam a tanácsod, bár a dechatlonban inkább a 12 ezres deszkát emeltem le a polcról, úgy érzem megérte hisz eddig levoltam ragadva a kommersz bevásárló központok minõségénél... mostmár csak egy normális cipõ kéne és akkor tényleg elmondhatom hogy elvagyok látva mindennel a kezdéshez 😄

kikix12
én most akarom kipróbálni 😊

csgery
Valszeg😊
(én nemszoktam)
kikix12
vagyis? ezt nem nek vegyem?

Pistike 007
<#banplz>

kikix12
te szoktál tech deck(fingerboard)-ezni? 😄

kikix12
OK csak arra gondoltam hátha az lassaban kopik, mert a mostanimnak a két végén már csak 2 réteg van (na már nemsokára kocka lesz a vége)

csgery
Drágábbak, de szvsz szintezni egyáltalán nem éri meg.
Már milliószor leírtam am, hogy ilyenekkel nem érdemes kezdeni. Ezeket a lapokat tudni kell használni.

Negondolkodj még ilyesmiben szvsz... mégénse akarok ilyetvenni, pedig már másfél éve vonaglok^^.

Kérdésedre a válasz: drágábban a felépítésük és anyagtartalmuk miatt. Egyébként tökre ugyanúgynézki, csak más anyagból van. Vagyis, van benne más anyag.
kikix12
és az ilyenek milyen árban vannak(olcsóbbak vagy drágábbak mint a simák)?

csgery
Nem.

Blind Eternal Life skateboard pl (havernak ilyenvolt) texálium van benne. Nekérdezd mi az..😄

Müllen Über Light Deck: a legkönnyebb lap ami létezik. Ebben sem sima fa van, hanem vmi anyag.. egyetlen - pontja, hogy hamar szétválnak a rétegek rajta.
kikix12
lehet h hülye kérdés de vannak mûanyag lapok?

kikix12
Szia! Én is nem olyan rég kezdtem deszkázni de sztem nézd meg a decathlonban ugyanennyiért van ott is ABEC3-as deszka én most azzal nyomom és az sztem eléggé jó. Van kép is róla az #567-es hsz-ben. A függõi mondjuk nem a legjobbak de szerintem ennyiért megérte.(ezt csak azért írtam mert nekem ezzel van tapasztalatom 😊 ). a második kérdésrõl csak annyit h és most vagyok 15 és kb negyed éve kezdtem. Szerintem ésrdemes bármikor elkezdeni. 😉

Fido4life
na jó ezt a hszt vegyétek töröltnek, még a régi 2007-es hozzászólásoknál tartottam amikor ezt beírtam 😄 a kérdésem az lenne hogy budaörsön az intersportban találtam egy ABEC 3-as deszkát 9990 rongyért érdemes ezzel belekezdeni a gördeszkázás világába ? 17 lettem nemrég tehát lehet kérdéses hogy ilyenkor érdemes e egyáltalán elkezdeni.. bár az auchanban vettem egy abec 5-ös deszkát azzal pár ollie gyakorlás után reccsent egyett alattam a deszka.. ezért fordultam most hozzátok hogy valamennyivel strapabíróbb deszkát tudnátok e ajánlani.

Fido4life
Üdv ! Él még ez a topik ?

csgery
popshoveit, varial.
kikix12
A kickflip és a shove it után mi a 2 legkönnyebb trükk?

kikix12
ja aztán már én is észrevettem (és még el is olvastam : D) csak akkor per pillanat szinte totál befagyott tõle a gépem és igy csak naggyából láttam mindkettõt

Pistike 007
Nem ugyanaz a kettõ. Látszik hogy elolvastad.

kikix12
ja tiszta optimizmussal indulhatsz

na ilyen vidiket kell nézni mielõtt elmész deszkázni xD

kikix12
a grindelés veszélyei XD

csak nevezés esetén kell fizetni

csgery
Hmmhmmm😊
ingyenes a belépés ugye? (mondjuk picit messzevan :/)
kikix12
minek ekkora méertben(és kétszer)? :S

JAM

meghívó:

kikix12
én is csak olyanban nincs:,(

csgery
Elég jól néz ki, bár szvsz én feketefehérben kérném😊
kikix12
Nah találtam egy (szerintem) jó cipõt ezt