44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    Az Olasz kupa csak harmadosztályú

Nem lehet mindegyik helyen teljes csapattal játszani.

BL, bajnokság sokkal fontosabb
  • NiGhTM4R3
    Tejóég, Roma ellen hazai pályán, ilyen gyenge kezdőcsapattal felállni, pessotto, balzaretti..nem csoda h kikaptunk. Capello meg elmehet a sutyerákba, idióta mi az h nem fontos a kupa, minden fontos amit nyerhetünk, ezt meg símán nyerhetjük.
    Ekkora luxust nem engedhetünk meg magunknak..
    Fáztak a játékosok..sztem azért kapják a "szerény" fizetésüket h játszanak fagyban hóban melegben esőben.
    Del Piero még életben tartja a reményeket..köszönjük Alex.
  • Kit--Kat
    Ja azokat én is, de aszthittem te többet tudsz.
  • 9csöves9
    nem tudom,csak képeket láttam,de Ale helyükre rakta őket:D
  • Kit--Kat
    Most, hogy mondod, ja ja tényleg, de az hogy is volt pontosan?:)
  • 9csöves9

• 9csöves9
    a nyári a japán turnén is balhézott:)
  • Kit--Kat
    ÉS emberek csoda történt, valakivel összeugrott DP, már vagy 2éve nem láttam ilyet, biztos valamit keményen odaszólhattak, asszem Mexes volt vagy Cufré vagy valami másik világi Rómás.
  • Kit--Kat
    De 1iknél tuti lemaradt, akkor Perottánál.
  • Breki33
    Az Zebina volt, de Blasi se volt csúcs....
  • Kanál
    a nickem? kosz O:
  • Kit--Kat
    Azért a Nedved hajtot rendesen, de a védőink katasztrófálisak voltak, főleg a Blasi, asszemaz uccsó 2t, de a 2. tuti úgy kaptuk, hogy lemaradt az emberéről, Tommasiról, ő meg szépen besétált a kapuig és csóri Abbiati ott már kiszolgáltatot volt. Ha feljött a támadást segíteni vagy nem tudta lekezelni a passzt és kiment róla, vagy rossz paszt adott, vagy vissza passzolt, 1 használható megmozduláas se volt, amúgy az egész csapat olyan hétvégi öregek összejövetele focit játszott. Egyébként ne volt olyan durva ez a Roma.
  • Breki33
    Cap a meccs után: "Elégedett vagyok látva a csapat akarását, elvégre sikerült egy olyan eredményt kiharcolnunk ami nyitottá teszi a visszavágót is. Az első félidőben volt 3-4 gólszerzési lehetőségünk de nem használtuk ki őket. Ezzel szemben egy nagyszerű fizikai állapotban lévő Roma gyilkos ellentámadásokat vezetett.
    Alex nagyszerű formában van és az olasz futball fontos játékosa, mondom ezt a mai 2 góljától eltekintve."
  • Breki33
  • Breki33

• Breki33
    ebben egyetértünk

ha nem más csapatok nagynevű edzőit akarnátok lenyúlni illetve a sikereket elérőket elküldeni

vmint nem nagy bevásárlószatyor lennétek sokkal szimpatikusabb lenne a csapat

mint ahogy volt is pl Butrageunoek, Michelék idejében.

Na de ez a Juve topic

• Rudee
    Az Atletico kaphat akár hány gólt, ha 13 ponttal kevesebbjük van. Egyébként hiába kapnak keveset, ha rúgni se rúgnak többet.
    Az előző edzőcsere pedig akárhogy is nézem eddig jónak tűnik, valószinű a Te nagy-nagy bánatodra az idei 7 meccsen egyelőre veretlenek vagyunk és a 3 kapott gól miatt sem kell szégyenkezni.
  • Breki33
    tudtommal a margit nincs az első háromban a spanyol bajnokságban

gólkülönbsége pedig 19 góllal roszabb mint a vezető Barcelonának.

kapott gólok tekintetében pedig megelőzi a 11 helyen álló másik Madridi csapatot.

És mi a megoldás?

Cseréljünk edzőt vegyünk újabb játékosokat idény közben akár.
  • Rudee
    (a messzi múlt pedig nem 27 évet, hanem néhány hetet jelent)
  • Rudee
    Nem csak kettőn, azért írtam ezeket hogy nehogy a messzi múltba kelljen visszaémlékezni.
  • Breki33
    két meccsen egy idényben...
  • Rudee
    Pedig még nyerhettetek is volna, ha úgy jáccotok, mint mi a Sevilla vagy a Bilbao ellen.
  • 9csöves9
    jaja

arról nem is beszélve,hogy 3 helyzet 3 gól...
  • Breki33
    látszik mennyit ér Cassano mióta elment nyer a Roma

Rendes csapattal ezt simán hozzuk
    ha akarjuk. Capello nem nagyon idegeskedett

Azért jó lenne eztis megnyerni
  • 9csöves9
    Camoról pedig,ő hülye lenne innen elmenni,mi meg hülyék lennénk elengedni
  • 9csöves9
    azért vicces hogy sok helyen úgy fogták fel mintha olyan húdejó lett volna a Roma

ilyen gyenge védelemmel,és belső vkp kettőssel(ami pont az egyik legnagyobb erősségünk)nem csodálkoztam

Alex hatalmas formában van,mindenképp kezdetni kéne a bajnokin
  • Breki33
    reméljük csak kacsa
  • báttyó02
    jajj dejó meccsek voltak ma :DDDDDDD
  • gabber_saviola
    Camoranesi a nyáron távozhat a Juventustól
    2006-01-25 16:30:51
    Elhagyhatja a Juventus labdarúgócsapatát a szezon végén Mauro Camoranesi.

Az argentin születésű, de olasz válogatott játékos a következő évben kiszorulhat a csapatból, miután a torinói együttes megállapodott a Parmával, hogy Marco Marchionni a következő szezont a bajnokcsapatnál kezdi.

A jobb oldali középpályás ügynöke szerint Camoranesi azért nem marad csapat nélkül, hiszen az AC Milan és az Internazionale is bejelentkezett érte.

Marchionni a nyáron öt évre kötelezi el magát Torinóba, a középpályást az Inter, a Roma és a Fiorentina is szerette volna a soraiban tudni. (nso.hu)
  • Breki33
    ha komolyan vesszük meg lesz

remélem jobb időben
    ahogy a stadion kinézett
  • Kaplan
    Ez a mai teljesítmény SZÁNALMAS volt. A visszavágón el kell páholni őket!
  • BADE
    ebből a mai csapatból egyedül ő volt az,aki küzdött,hajtott
  • BADE
    :)
  • bmffm856
    hihetetlen ez az Alex...komolyan mondom, ha Capello rendszeresen játszatná, Toni vetélytársa lehetne a gólkirályi címért...az utsó 5 meccsen nem is tudom hány góült lőtt pontosan, de két kéz kell hozzá, annyi bizonyos...de hogy Capello mért nem ad neki több lehetőséget? második virágkorát éli...magával baszik ki az a csapat, ahol egy ilyen játékos csak kispadon van...egyébként nem láttam a meccset, de szép, huszáros hajrát nyomtatok le, asszem...:) Alex meg...zseniális...:)
  • Monoton
    [köhög] én fikáztam a csapatod?

"nem mint egy real" ezek után remélem a visszavágon remélem kaptok még vagy 2t!!!!!!!!
  • Breki33
    na végre úgy játszunk mint egy Juve

nem mint egy real
  • Monoton
    én +mondtam
  • Monoton
    húúúúú!!

akkor ez olyasmi lehet mint a zaragoza-barca meccs :) Barca 3-4 min alatt kapott 3 gólt de már 2 rugtak

ti is rugtok még 1et biztos
  • BADE
    én is arra gondoltam,nemcsoda,hogy Capello behozta Alexet,direkt le akarja betegíteni
  • Breki33
    Ezeket simán kéne vernünk nemtom miért tartalékolunk.

Félnek, hogy megfáznak?