Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
hát én boltit használok de nagyon jól szellõzik nem tapad stb stb

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
ja kicsit nylon

Az igazi mezek direkt speciális anyagból készültek az izzadság elvezetésére illetve megoldására.

DE azt hiszem ez csak a játékos mezekben van a bolti változatokban más van P
9csöves9
ha egy kamut összeizzadsz azt nem veszed le magadról😄DD

Kaplan
😊
Jah csak sajnos a legtöbb kamuból nem csinálnak hosszúszárú mezt 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
a kamuk a legjobbak 😊 én azokat szeretem, mert egyrészt olcsó, másrészt nem parázol, h. "mi lesz, ha elvesztem?", na meg nem szívesen izzadom össze az eredetit foci közben :Ð

Amici di nessuno...

Kaplan
a jövõévibõl ha lesz mind3t megveszem erdetiben ha nem lesz akkor is min. 2 eredeti és egy kamu 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Mellesleg Viera-t sztem se adják el ennyiért, hülyék lennének, ez kb. €20, ami nem túl sok...

Amici di nessuno...

Trunks
én is kicsi vagyok, mégis van 😊 majd jövõre tuti veszek egy idei hazait, de azért 70 euróm konkrétan nincs e célra. 😊

Amici di nessuno...

Rudee
*Appiahért

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ajánlatot bárkiért lehet tenni, de kétlem hogy egy 10 milliórt + Appuiahért odaadnák, mikor fél éve még 35 milliót se fogadtak el érte.

Kaplan
Nah nem rossz hír ez amennyire értem 😊

Kaplan
Moggi Offers 10 Million And Appiah For Vieira – Report
7/7/2005 11:01:00 AM
The General Director of Juventus is in London to negotiate the possible transfer of the French midfielder to Turin.
Italian media is reporting that the Bianconeri are finally ready to bring Vieira back to Italy after a courtship which lasted over 2 years. Arsenal are willing to offload their star midfielder to net 10 million Euros and Ghanaian player Stephan Appiah in what would be one of this summer’s most sensational transfers.

Always according to the newspaper reports, the negotiations are in their final stages as Luciano Moggi is discussing the last details for this deal to go through.

In other related Juventus transfer reports, the Bianconeri are also preparing their final attack for Antonio Cassano to lure the talented young forward away from Rome.

Breki33
3000

Kaplan
Jah már tom mire nem , nem is kell majd megoldom :p

Breki33
Kaplan
bankártya nélkül nem az csak nekem nincss még kicsi vagyok hozzá 😛 mire NEM?

Breki33
hát bankártya nélkül nem élet az élet

a válaszom NEM P
Kaplan
? 😊

Breki33
atyaisten milyen emberek :-)
Kaplan
Te fogsz onnan rendelni amúgy?

9csöves9
nem oldható meg, nekem sincs😊

Kaplan
A kérdés:
Ha lenne egy cucc ami kellene és én odaadnám neked a moneyt te felrakod a kártyádra s amikor ideérkezik odaadnád nekem , megoldható lenne?
Mert nekem nincs bankkártyám 😞

9csöves9
küldenek és bankkártyás

csak annyi legyen a bankkártyádon amennyi a cucc😊

egyébként asszem küldenek ingyenesen katalogust is

Kaplan
http://www.subsidesports.com innen küldenek magyarora?
Meg a bankkártyás megoldás lép életbe?

BADE
Karácsonyra kaptam,a juvestore-ban 65Euro van írva,ha 249-el számolom 16125Ft😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
Mennyiért is vetted ezt?

Trunks
Tõlem már 30-ért is simán mehet, 58-ért meg már...
De azért ezt nem hiszem el. 58-at enm ajánlhatott a Cselszki, abból Gilardino-t 2x meg tudnák venni. 😛

Amici di nessuno...

Kaplan
Jah 😛

Rudee
Orosz, CSKA Moszkva.

Kaplan
Nem 😛
Melyik bajnokság?

Breki33
nemtudtad, hoghy van másik csapata?

pedig idén kupát is nyertek
Kaplan
Milyen másik csapata?

Breki33
Amúgy lehet a másik csapata még jobb lesz
Breki33
mindent? P
Kaplan
jajj ... mident szó szerint veszel... 😞
Akkor a jó fiatal milliárdos 'szemét' 😛

Breki33
öreg?
Kaplan
Hát igen.... a jó öreg milliárdos 'szemét' 😛

Shotogan
Abramovicról én már mindent el tudok képzelni...

Barni
sok pénze van...

Avanti Italia!

te ezt elhiszed?hogy trez-ért 58m-t ajánl?Azért már komoly csatárt lehetne venni aki fiatalabb is.

mi meg beszálltunk 😊

Shotogan
Igen,de sztem mi csak akkor igazoljuk le Gilardinot,ha eeladjuk Trezt a Chelseanek.Onnan meg nagy a csönd.Talán már tárgyal Abramovics Trezeguet-vel,mert ha az 58 milliós ajánlatot visszautasítjuk én megõrülök!

Cassano viszont jöhetne már.De ha nem igazoljuk le Cassanot akkor Mutu marad,nem?

9csöves9
Crespo marad náluk asszem TOmasson nem valószínû

egyébként ez az igazolás azt jelenti hogy kiszálltak a GIláér folytatott harcból

Breki33
Crespo jo lenne P

DE kell na Chelsea-nak
Shotogan
Vieri végül a Milané lett,nagyon remélem hogy végre mi is igazolunk egy nagyobb nevet!

Egyébként így mi lesz Crespoval?Megy vissza a Chelsea-be?És Tomasson már eligazolt vagy marad?

Breki33
videoként nemis érdekel nekem DVD-re kellett volna

na mindegy ugyis akarok venni egy asztali DVD felvevõt aztán majd rögzítek.
9csöves9
feszítõvassal is próbáltuk sztem😄D

de egyébként nem vagyok angy vidijos ugyhogy nem érdekel

Breki33
hát Thompson nem túl, jó márka hogy finoman fejezzem ki magam.
BADE
Próbáld meg késsel kiszedni,mi nálunk is ez megy,pedig nem mondanám,hogy szar a magnó(Thompson)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD