44078
-
#11525 eltelt az első negyed óra,kihagytunk már egy szezonra elegendő helyzetet -
#11524 szerintem sehol,nem találtam streamet -
Cike #11523 hol lehet nézni a eurosport2 kivül?? -
#11522 RIMINI: Handanovic; Vitiello, Milone, Peccarisi, Regonesi; Barusso, Cristiano; Pagano, Ricchiuti, Jeda; Matri
A disposizione: Pugliesi, Bravo, Baccin, Digao, Valiani, Tasso, Moscardelli
All. Acori
JUVENTUS: Buffon, Birindelli, Kovac, Boumsong, Chiellini; Marchionni, Giannichedda, Paro, Nedved; Del Piero, Zalayeta
A disposizione: Mirante, Balzaretti, Marchisio, Camoranesi, Palladino, Guzman, Bojinov
All. Deschamps
ARBITRO: Saccani
ASSISTENTI: Battaglia, Cariolato
QUARTO ARBITRO: Ruini -
#11521 kezdődik a meccs -
#11520 A válogatott-tól sérülten érkezett vissza. -
HTB #11519 Trezegollal mivan?..csak mert olvasni rola erdekeseket
remelem "csak" serult -
#11518 Rimini elleni keret:
1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
4 Kovac
8 Giannichedda
9 Bojinov
10 Del Piero
11 Nedved
12 Mirante
14 Balzaretti
15 Marchisio
16 Camoranesi
18 Boumsong
19 Paro
20 Palladino
22 Belardi
23 Guzman
25 Zalayeta
29 De Ceglie
32 Marchionni
-
#11517 bárcsak megállna az idő...és láthatnánk még több éven keresztül játszani...
remélem így is lesz még egy pár jó éve,
igazi példakép mindenki számára
igazi ember, igazi focista -
#11516 Teljes mértékben! -
#11515 Ez 1 nagyon szinpatikus nyilatkozat -
#11514 a Sky Italiaval és a SportItaliaval is megegyeztünk a közvetítési jogok kapcsán,elöbbi a hazai utóbbi az idegenbeli meccseinket adja majd.
és ami valamennyire kapcsolódik ehhez, a Tamoil is biztosította,hogy támogatja a csapatot és a jövőt is együtt képzelik el a Juventussal -
#11513 itt a korábban már bemásolt,a juventusfc.hu jóvoltából lefordított levele Alextól:
Kedves Barátaim!
Az elmúlt napokban számvetést végeztem magamban az elmúlt szezonról, ami a mi kuszonkilencedik, nekem személy szerint pedig hetedik scudettommal zárult. (a levél június 6.-án írodott- a szerk.) Oly sok pillanat jutott eszembe, amit nektek köszönhetõen élhettünk át és ami az agyamba és a szívembe is bevésõdött. A legutolsóval, szeretném kezdeni, azzal a hangorkánnal amivel üdvözöltettek, mikor páyára léptem Bariban, ahova Olaszország minden részéböl érkeztetek és a tizenhárom évem alatt sokadjára fejeztétek ki szereteteket felém. Tizenhárom év, de valójábban mennyivel több.
Megpróbáltam visszagondolni a gyerekkoromra és az elsõ alkalomra, mikor kaptam egy Juventus mezt. Felvettem és olyat éreztem, ami az évek folyamán alakult át büszeséggé, összetartozássá olyan érzésekké, amik minden igazi Juventus szurkolóban ott gyökereznek, és amik egy hatalmas családdá és tesvériséggé kovácsolnak össze bennünket.
Menjünk vissza a múltunkba egészen 1897. november 1-ig, mikor is pár ember egy padon ülve elhatározta, hogy alapít egy football klubbot, amit aztán az Agnelli család fogadott örökbe és sososem hagyott magára, hanem generációról generációra hatalmas szenvedéllyel segítette, hogy felnõjjön és gyarapodjon. Ez az a szenvedély ami egyesít mindnyájunkat.
Még mindig emlékszem, mikor 1993-ban megérkeztem és elõször talákoztam Giovanni Agnellivel, hatalmas egyéniség volt, akárcsak a bátyja Umberto. Emlékszem az elsõ gólokra, az elsõ gyõzelmekre és a szeretetetekre ami az idõk folyamán csak nõtt: együtt éltük át a sikereket és olykor a keserûséget, de az ezekben való részvétel a köztünk lévõ köteléket csak még erõsebbé tette.
Szeretem ezt a klubbot, mondtam ezt már korábban is, és fogom is még mondani, és mindent amit a klub jelent nekem és nektek...
Amikor a gólrekordomat ünnnepeltük nem a gólok tettek engem boldoggá, hanem amit ez jelent: egy darabka a Juventus történelmébõl, amirõl kisgyerek korom óta álmodozom, de sosem hittem volna hogy valóra válik.
Büszke vagyok arra, hogy juventino lehetek, és hogy zászlóvivõ, ahogy oly sokan hívnak, de valójában én is csak egy kis darabja vagyok a Juventusnak. És ha valamelyikõtök közelebbrõl megnézi ezeket a kis darabokat, valamelyiken a saját nevét is felfedezheti...
Ahogy a klub is él tovább, rátok is szükségünk van! Muszály együtt maradnunk!
Kapitányotok, Alessandro Del Piero -
#11512 az sincs kizárva,de szerintem bármilyen enyhítéssel már elégedettek lehetünk -
#11511 Az lenne a jó, ha nulláról indulnánk.... -
#11510 végre valami hír -
#11509 nah eltörölték a pénzbüntetést és a 3 meccses pályabetiltást,várhatóan holnap mérséklik a büntetőpontokat -
#11508 A nemzet színészét nem lehet csak úgy hipp-hopp kizárni örökre! -
#11507 kezdtem örülni, hogy örökre:D -
a zsírkereskedő #11506 metrószexuális nem selyemfiú -
#11505 most olvasom az nso-t láttom a kép is onnan van :) -
#11504 Komoly? nem mintha sajnálnám :) -
#11503 Ibrahimovicekat kizárták a vállogatottbol............
-
#11502 Elhagyhatta a kórházat Gianluca Pessotto, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója, miután felépült június 27-én elkövetett öngyilkossági kísérlete során szerzett sérüléseiből.
-
#11501 na a kép maradt csak le
-
#11500 Alex meg az a francia selyemfiú kicsit összeakaszkodtak
-
#11499 Trez és Camo úgynézki nem elégedettek a helyükkel és nem szeretnének játszani idén. ha ez így van akkor ők is idióták és a vezetőség is aki nem engedte el őket
egyenlőre jóhiszeműen azt mondom köszönetet mondhatunk nekik,hogy maradtak de ha elkezdenek rinyálni akkor bajok lesznek -
#11498 emberhátrányban nyert a Roma 1-0-ra Montella góljával -
#11497 Hogy áll a meccs?
-
#11496 Mégse adja a Rai Uno :( -
#11495 Kezdőcsapatok:
JUVENTUS
MIRANTE
BIRINDELLI
GIANNICHEDDA
DEL PIERO
BALZARETTI
PARO
PALLADINO
GUZMAN
ZALAYETA
URBANO
ALEXANDRE
ROMA
DONI
MEXES
PIZARRO
MONTELLA
FATY
FERRARI
TONETTO
ROSI
OKAKA
GIACOMINI
CASSETTI
Egy félidő után az állás 0-0. -
a zsírkereskedő #11494 címert majd varrok rá:D
de 80 font az nagyon sok... -
#11493 tv adja valahol? -
#11492 Keret a mai meccsre:
a *-al jelölt játékosok a Standard Liegetől jöttek próbaidőre
Balzaretti
Birindelli
Belardi
De Ceglie
Del Piero
Giannichedda
Guzman
Marchisio
Mirante
Palladino
Paro
Urbano
Zalayeta
Pisani
Lagnese
Rodriguez
Bianco
Miguel*
Junior*
-
#11491 holnap engedik ki Gianlucat a kórházból -
#11490 a juvestoreban is van meg találtam a http://www.subsidesports.com -on is,igaz nincs rajta a scudetto.80 font
-
a zsírkereskedő #11489 na ilyen mez kell!
multkor vb-alatt volt egy tök jó honlap még baggio-s fiorentina mez és maradonás napoli mez is volt- igaz, h 130fontért de volt...ott tuti lenne ilyen is
igaz h 130fontért de volt -
#11488 autóbaleset
-
#11487 és hogyan? -
#11486 17 éve,hogy meghalt Scirea...