44078
-
#13168 Igen ő -
#13167 Pontosítok: Bodnár. -
#13166 Kössz! Tényleg durva tőle:o
Bár pont előtte kap ő is egyet. Azért annyi faragás után néha néha megértem, hogy elborul a toppos focistáknak az agya. -
#13165 mindenesetre nagyon szokatlan tőle
13164:jaja Bognárt -
#13164 Itt jól látom, hogy Bognárt szivatja az elején?
link -
#13163 El kell ismerni eléggé odalépett -
#13162 http://www.youtube.com/watch?v=agHefX1tWVw
Ungherese asszem a magyar -
#13161 Le van írva, durván beleszállt bokaszalag sérülést okozva -
#13160 "súlyos szabálytalanság miatt" ez aztán leírja a tényeket -
#13159 #13151 -
#13158 Mit csinált Alex? Erről lemaradtam.
Más: Luca Ungari - ez az Ungari nem magyart jelent olaszul, vagy az csak Ungarn?:) -
#13157 Deschamps: "A Juventusnak kell Gerrard"
Didier Deschamps elmondta, hogy a Juventus mindenképp szeretné megszerezni Steven Gerrardot. A Bianconerit már többször kapcsolatba hozták a Liverpool játékosával, ám a bundabotrány és a másodosztályba történő száműzés meghiúsított minden komolyabb próbálkozást.
"Középpályán szükségünk van tapasztalt játékosokra, akik jó erőben vannak, és technikásak. Mint amilyen Patrick Vieira volt a múlt szezonban. Ha megszerezhetnénk Gerrardot, én személyesen mennék el érte biciklivel a repülőtérre. Le kell őt igazolnunk. Olyan játékosokra van szükségünk, mint ő, ha minőségileg javulni akarunk." - mondta Deschamps a Corriere dello Sportnak.
A 9 pontos büntetés ellenére is vezeti a Juventus a Serie B mezőnyét, és egyre közelebb kerül a várva várt Serie A-s feljutás. Deschamps azonban figyelmeztetett, hogy a Scudetto megszerzésére ennek a csapatnak azért még nincs esélye.
"Ahhoz, hogy egy igazán nagy Juventust láthassanak, a szurkolóknak türelmesnek kell lenni, és még további 2 vagy 3 évet várni. A klub azon van, hogy végrehajtsa gazdasági tervét, jelentős beruházások várhatók. Három vagy négy világklasszis játékost akarunk igazolni, de nem lehet egy év alatt olyan csapatot építeni, mint amilyen volt. Néhány fiatal marad, többeket pedig kölcsönadunk tapasztalatot gyűjteni."
A legtöbb aggodalom Gianluigi Buffont és David Trezeguet-t övezi, akikkel kapcsolatban felröppent a hír, hogy az idény végén távozhatnak a klubtól.
"Giovanni Cobolli Gigli azt mondta, sohasem lehetünk 100%-ig biztosak abban, hogy sikerül megtartanunk egy játékost, ám Gigi döntő fontosságú, hogy jövőre erős csapatot építhessünk. Mindent be kell vetnünk, hogy megtartsuk őt, mivel lehetetlen még egy olyan kapust találni, mint ő." - tette hozzá Deschamps.
"Trezeguet jövője attól függ, mennyire motivált és elszánt. A szerződése még egy évig érvényes, szóval ez egy összetett dolog."
Az olasz sajtó továbbra is arról cikkezik, hogy a Juventus egyre közelebb kerül a Fiorentina világbajnok csatárához, Luca Tonihoz. A legújabb hírek szerint a Bianconeri 35 millió fontot ajánlott fel a játékosért cserébe, bár ő cáfolta, hogy ebből bármi is igaz lenne.
A Juventus vezetőedzője, Didier Deschamps televíziós interjút adott a gazzetta.it-nek:
"A Serie A csapatainak mások a szükségletei, mint a Serie B-s csapatoknak. Négy vagy öt fiatal játékosunkat mindenképp meg akarjuk tartani, a többiek viszont kölcsönbe kerülnek tapasztalatokat gyűjteni. Nem igaz, hogy a szélsőinket kevésbé akarjuk használni - ott van nekünk Nedved és Camoranesi. Az viszont igaz, hogy Del Piero és Trezeguet is inkább középen szeret játszani. Persze a beívelések fontosak, főleg Davidnak, aki nagyon jól fejel."
Elképzelhetőnek tartja a három csatáros játékot Bozsinovval kiegészülve?
"Talán. De ebben az esetben át kellene szerveznem a középpályát. A 4-4-2 formációhoz vagyunk hozzászokva, és jól is játsszuk ezt a stílust. Del Piero? Mindig arra kérem a többieket, hogy a passzokkal őt keressék a tizenhatoson belül, mert ott már rendkívül veszélyes."
Hasznosítja-e azokat a tapsztalatokat, amiket Lippi irányítása alatt szerzett?
"Nehéz ezt megmondani, most teljesen mások a játékosok; de igen, rengeteget tanultam Marcellotól."
Kik azok a játékosok, akiket semmiképp nem tudna nélkülözni?
"Buffon, ő egyedi és különleges."
Milyen poszton alkalmazza majd Grygerát?
"Vagy középső, vagy jobb szélső védőként. Ez attól is függ, kik maradnak a klubnál. Szeretem Pizarrót, még viszonylag fiatal, de elég nehéz találni valakit, aki olyan jó, mint Trezeguet. Meglátjuk, hogy akar-e maradni. Már csak egy évig érvényes a szerződése, de igazán bízom benne, hogy jövőre is velünk marad. Kell egy olyan csatár, aki szezononként képes 20 gólt szerezni, és ilyenből nincs sok."
Kikre van még szüksége a csapatnak?
"Olyan játékosra, mint Vieira, aki igazán karakteres és hatékony. Azonban nem hiszem, hogy jó ötlet lenne visszahozni azokat a játékosokat, akik távoztak. Persze az ajtóink nyitva állnak. Azonban mindenkinek áldozatokat kell hozni, pénzügyi szempontból. Ha a nagy neveink távoznának, nagyon csalódott lennék. Ám most nem tartok a legrosszabbtól."
Ki helyettesíthetné Trezeguet-t?
"Fernando Torres nem tudna 20 gólt garantálni nekünk, nem igazán győzött meg engem. Samuel Eto'o? Ha tehetném, őt is és Trezeguet is megtartanám, de nem hiszem, hogy elhagyná a Barcelonát. Malouda? Ő nagyon jó játékos. Kitűnően védekezik, jók a beívelései, remekül lő kapura... nagyon meg tudná erősíteni a csapatot. Gerrardot nagyon szeretnénk megszerezni, de ez nem könnyű feladat. Még egy olyan csapatnak is, mint a Juventus, próbálkozni kell. Szükségünk van 3-4 sztár játékosra, és egyikük mindenképp egy Gerrard típusú középpályás lenne. Klose is remek megoldás lenne. Luca Toni? Mindig sok gólt szerzett, olasz játékos, jó igazolás lenne, és ráadásul még Trezeguet mellett is tudna játszani."
Mit gondol az Inter sikereiről?
"Semmit nem sajnálok tőlük, de a Juventus nélkül játszani elég könnyűvé teszi a dolgukat..."
-
#13156 Cannavaro:
"Tudom, hogy bocsánatot kell kérnem, mert a Juventus szurkolók imádtak engem, és a távozásom nagy csapás volt számukra. Nagyszerű érzés, hogy a Juventus még mindig érdeklődik irántam. Az idény végén meglátjuk, mit lehet tenni. Ha mindkét fél akarja, a szerződés létrejöhet."
-
#13155 Bozsinov: "Készen kell állnod"
A bolgár játékos élt a lehetőséggel, amit Deschamps adott neki:
"Mikor beállhatsz, mindent bele kell adnod!"
Bozsinov sokat várt, hogy lehetőséghez jusson, és mikor megkapta, kitűnően élt vele. A bolgár játékos Del Piero helyett lépett pályára a Modena ellen, és óriási szerepe volt a győztes gólban.
"Mikor pályára kell lépni, készen kell állnod" - mondta a Juventus Channelnek - "Meg kell értetned az edzővel, hogy rosszul teszi, ha nem küld pályára. Ez az, amit egy csatárnak tenni kell. Nagyon boldog vagyok, magam és a csapat miatt is. Sokan azt mondták, hogy idegenben nehézségeink vannak, ám most megmutattuk, hogy ez nem igaz. Nagyon örülünk, fontos győzelem volt."
A francia mester így nyilatkozott a győzelem után:
"Már majdnem feladtam a reményt. Jobb lett volna, ha szebb gólt szerzünk, de legalább sikerült betalálnunk."
Deschamps győzelmet kért a Modena ellen a csapattól, és végül meg is kapta, még ha Centurioni öngóljával sikerült is elérni.
"Már majdnem feladtam a reményt. Uraltuk az első félidőt, de a szerencse a második játékrészben is elkerült. A leállások és a cserék sem segítettek minket. Azonban az utolsó tizenöt percben újra a helyes úton jártunk. Az öngól? Jobb lett volna, ha ennél szebb góllal győzünk, szerintem megérdemeltünk volna egyet a rengeteg próbálkozásunk közül. Szégyen lett volna, ha nem tudunk nyerni. Elégedett vagyok a csapatom hozzáállásával, a kezdetektől fogva jól játszottak."
Bozsinovnak megvolt az esélye, hogy gólt szerezzen a második félidőben, és végül a gól legnagyobb része is hozzá fűződik, hiszen Centurioni miatta fejelt öngólt.
"Valerij nem sok lehetőséget kapott az elmúlt mérkőzéseken, ám most, hogy Alex elfáradt, úgy gondoltam, becserélem. Nem volt egyszerű felvennie a ritmust, de nagyon jó munkát végzett. Meggyőző volt a teljesítménye, neki is és nekünk is. Igazán kitűnő játékos, csak egy kicsit érnie kell, és türelemre van szüksége."
-
#13154 védők így látták
A Bianconeri újabb kapott gól nélküli győzelmet aratott. Centurioni öngólja elég volt, hogy a Juventus három ponttal utazhasson vissza Torinóba. A Bianconeri ezúttal sem kapott gólt, köszönhetően az ezúttal igen magabiztos védelemnek. Buffon, Zebina és Chiellini a következőket mondta a győzelemről a Juventus Channelnek.
Buffon: "Ha így játszunk, ilyen elszántsággal, az ellenfél szenvedni fog. Chiellini és Boumsong zseniálisan játszott a védelemben, de Balzaretti és Zebina is nagyon jó volt. Del Piero és Trezeguet hozzáállása átragadt a többiekre is. A legnagyobb mentésem felesleges volt? Senki nem hallotta a sípszót addig, szóval szerintem nem volt felesleges, ahogy a többi sem."
Zebina: "A Modena csatárai nem okoztak sok gondot nekünk, úgy érzem, jól teljesítettük a feladatunkat. Azóta nem kaptunk gólt, amióta visszatértem? Örülök, védőként ez a célunk, de ez a csapat egészétől is függ. Szükségünk van a sérült játékos visszatérése, és a megfelelő koncentráció fenntartására. Itt az ideje, hogy megmutassuk a többi csapatnak, mire vagyunk képesek."
Chiellini: "Élvezem ezt a középhátvéd szerepet, minden mérkőzésen egyre jobb leszek, és a csapattársaimmal is egyre jobban megértem magam. Így kell tovább folytatnunk. Tegnap megfelelő hozzáállással játszottunk, és ezt kell máskor is tennünk. Furcsa módon az első félidőben rengeteg lehetőségünk volt, mégis akkor szereztük a gólt, mikor már fáradtak voltunk."
-
#13153 Juventus cáfolja a pletykákat
A Juventus elhatárolódott azoktól a pletykáktól, melyek Luca Toni és Fabio Cannavaro érkezésével kapcsolatosak. A Bianconerit az utóbbi hetekben többször is kapcsolatba hozták a két világbajnok játékossal, de a klub most lehűtötte a kedélyeket.
"Nincs hivatalos ajánlat Toniért" - mondta Giovanni Cobolli Gigli, a Juventus elnöke. "Az egyik legjelentősebb újság készített velem interjút, és erről kérdeztek. Azt mondtam, nagyszerű játékosnak és szimpatikus embernek tartom. Ez azonban nem jelenti azt, hogy hivatalos ajánlatot is teszünk érte. Toni nagyszerűen szerepel jelenlegi klubjában. Cannavaroval kapcsolatban pedig annyit, hogy számomra elég valószínűtlennek tűnik az érkezése, mert nem egyszerű feladat megszerezni. Természetesen ez nem változtat a köztünk lévő baráti viszonyon, ez örökké meg fog maradni."
Tehát Toni és Cannavaro talán mégsem érkezik, de az elnök mégis fényesnek látja a jövőt, a jelenlegi nehézségek ellenére is.
"Nekünk, a menedzsmentnek számos nehézséggel, technikai problémával kellett szembenéznünk az elejétől kezdve. Úgy érzem, mindannyian felelősségteljes munkát végzünk, és jövőre méltósággal játszhatunk a Serie A-ban is. Persze előbb még vissza is kell jutnunk oda."
A Juventus a tegnapi, Modena elleni győzelemmel újra vezeti a Serie B tabelláját. Ez volt az első idegenbeli győzelmük december 19. óta, amikor a Bolgona csapatát győzték le.
-
#13152 Deschamps: "Semmi probléma Del Pieróval"
Didier Deschamps a Modena elleni győzelem után azt mondta, hogy nem volt semmi baj Alessandro Del Pieróval, mikor lecserélte.
"Talán kicsit ideges volt, de nem amiatt, hogy lehoztam a pályáról. Del Piero fáradt volt, és egyébként is sokat tett már értünk. Frissítésre volt szükségünk, ezért döntöttem úgy, hogy behozom Valerij Bozsinovot."
A tegnapi, 0-1-es mérkőzés után a Modena edzője, Bortolo Mutti éles kirohanást intézett a Juventus ellen. Mutti néhány Juve játékos viselkedése miatt lett ideges.
"Azt kell mondanom, láttam néhány kellemetlen szituációt a pályán, bár végül minden megoldódott. Kicsit mérges vagyok Federico Balzarettire is, aki mondott nekem valamit, bár később bocsánatot kért emiatt. Csak annyit mondtam a Juventus játékosainak, hogy inkább a mérkőzéssel törődjenek, ahogyan mi is tesszük, ez így helyes."
A Daniele Zorattót váltó edző azt is felháborítónak találta, hogy Del Pierót nem állították ki, amikor durván belement a Modena csapatkapitányába, Nicola Campedellibe, akit ezután le is kellett cserélni.
"Nem értem, a bíró miért nem látta ezt. Ott volt a partjelző és a negyedik játékvezető is a közelben. Van néhány érthetetlen dolog."
Luca Ungari, a Modena védője elmondta, hogy Del Piero bocsánatot kért a mérkőzés után, de szerinte a Juventus csatárának nem kellett volna ilyen durva belépőt alkalmaznia.
"A mérkőzés után odajött hozzánk, és azt mondta, sajnálja a történteket, és mi el is fogadtuk a bocsánatkérést. Azonban lehet, hogy azelőtt kellett volna gondolkodnia, mielőtt elkövette a szabálytalanságot. És a végén még mi távoztunk vesztesen." - tette hozzá a védő.
-
#13151 Dell Piero bocsánatot kért
Alessandro Del Piero elmondta, hogy többször bocsánatot kért a Modena játékosától, Nicola Campedellitől a súlyos szabálytalanság miatt. A középpályást le is kellett cserélni a Juventus csapatkapitányának durva belépője után.
"Nehéz és kemény mérkőzés volt, keményen küzdöttünk, és én nagyon sajnálom a szabálytalanságomat, amit Campedelli ellen elkövettem. A mérkőzés alatt és utána is kifejeztem neki a sajnálatomat, és a mérkőzés lefújása után elmentem megnézni, hogy érzi magát."
Campedelli bokaszalag sérülést szenvedett, és az első hírek arról szóltak, hogy legalább egy hónapot ki kell majd hagynia. A Modena edzőjét, Bortolo Muttit felháborította Del Piero szabálytalansága, szerinte az kiállítást érdemelt volna.
"Nagyszerű érzés idegenben győzni, főleg a csalódástkeltő legutóbbi eredményeink után." - folytatta Del Piero - "A bajnokság jelenlegi állásánál alapvető fontosságú, hogy a lehető legjobbak legyünk, és ehhez nem elég csak hazai pályán nyerni. Elégedett vagyok a győzelemmel, és a saját teljesítményemmel is, mivel jelenleg jól megy a játék."
-
#13150 Balzaretti a csapatról:
A hátvéd állandó szereplőjévé vált a gárdának ebben a szezonban, kulcsfontosságú szerepe van a feljutásért folytatott harcban. A játékos a következőket mondta a ma délutáni sajtótájékoztatón.
Mind a pályán, mind a pályán kívül Federico Balzaretti a Juventus egyik kulcsfigurájává vált ebben a szezonban. A magabiztos védő a ma délutáni sajtótájékoztatót a Modena elleni győzelemmel kezdte:
"Több kritika elhangzott hétfőn a játékunkkal kapcsolatban, de szerintem ezeknek nincs alapjuk. Idén nem játszottunk mindig jól, de a Modena ellen nem ez volt a helyzet. Nagyszerű első félidőt produkáltunk, bejátszottuk az egész pályát, rövidpasszos játékot alkalmaztunk, és számos helyzetet alakítottunk ki. Ez rengeteg energiánkat felemésztette, szóval nem csoda, hogy a második játékrészben elfáradtunk kissé. Azt kell mondanom, teljesen megérdemelt győzelem volt. Egy védekező felfogású csapat ellen kellett játszanunk. Ez is futball, minden edző maga dönt a taktikáról, de ha egy csapat így játszik, megérdemli a vereséget."
Balza reagált azokra a vádakra is, melyek szerint a csapat túlbuzgón játszott, kihangsúlyozva Del Piero Campedelli elleni belépőjét:
"Meg lettünk szidva, hogy nem tudjuk irányítani a mérkőzéseket. Mindenkinél jobban tudjuk, hogy nem mindig kezdünk a legjobban, de soha nem becsültünk le egyetlen ellenfelünket sem. Tudjuk, hogy technikailag jobbak vagyunk a mezőny többi csapatánál, de ha nem adunk bele mindent, akkor az ellenfél fölénk kerekedik. A Vicenza elleni mérkőzés után elbeszélgettünk, és mindannyian megtanultuk a leckét. A kezdetektől fogva keményen kell hajtanunk, és nyomást gyakorolnunk az ellenfélre. Ezt tettük a Modena ellen, és ezt kell tennünk mindig. Alessandro? Teljes mértékig mellette állok. Nem egy agresszív játékos, ami történt, véletlen volt. Ezért nem lehet kritizálni, plána ha megnézzük, hányszor szenved el ő ilyen szabálytalanságokat. Meg kellene védeni, nem kritizálni."
A Modena elleni mérkőzésen egy igen harcos Juventus lépett pályára. Az első hely, és a harmadik helyezett csapattal szembeni 5 pontos előny ráébresztette a csapatot, hogy most itt a lehetőség.
"Újra azt mondom, hogy a Vicenza elleni döntetlen elindított bennünk valamit. Rájöttünk, hogy ilyen hiba még egyszer nem fordulhat elő. Az idény ezen része döntő fontosságú, vasárnap a Piacenza ellen lépünk pályára, aztán a Brescia ellen, és utána két hazai mérkőzés következik. Keményen kell hajtanunk, nyomást gyakorolni az ellenfelekre, hogy elszakadhassunk az üldözőktől. Egy kis állandóság, a pontok folyamatos begyűjtése nyugodt szezon befejezést hozhat nekünk."
A védelem szilárdsága a Bianconeri feltámadásának egyik titka, és ebben nagy szerepe van Balzarettinek is. A döntés, hogy Chiellini középhátvédként játszik, több teret engedett neki, ám mégis az állandóság az, ami kiemelkedik játékában.
"Jól esik a dícséret. Már egy éve ezen a poszton játszom, és boldog vagyok, hogy segíthetek a csapatnak. Tudom, mekkora megtiszteltetés ezt a mezt viselni, mekkora felelősséggel jár, szerepet akarok játszani a visszatérésben. Deschamps hisz bennem, szóval nem csoda, hogy büszke vagyok."
-
#13149 Juventus Ludovic Giuly-t akarja
Kategóriák: pletyka
Didier Deschamps a Barcelona játékosát, Ludovic Giuly-t akarja megszerezni.
A klub a jövő szezonra készülve már megszerezte Hasan Salihamidzic-et, Zdenek Grygerát és Domenico Criscito-t. A legújabb hírek szerint Didier Deschamps most arra próbálja az elnökséget ösztönözni, hogy tegyen ajánlatot a Barcelona francia válogatott csatáráért.
-
#13148 A Juventus ajánlatot tett Pepe-nek
Kategóriák: hírek
Spanyol hírek szerint a Juventus ajánlatot tett az FC Porto védőjének, Pepe-nek.
Pepe - teljes neve Kleper Laveran Lima Ferreira - hétfőn töltötte be 24. életévét, és Ricardo Carvalho 2004-es távozása óta a Porto védelmének egyik kulcsfigurájává vált. A Cadena Ser rádióállomás szerint a Juventus már ajánlatot is tett a védőért, aki iránt a Real Madrid is élénken érdeklődik.
A Bianconeri továbbra is védelmének megerősítésére törekszik, bár így is megdöntötték a Serie B rekordját, mivel eddig csak 15 gólt kaptak. Didier Deschamps azt is elismerte, hogy a klub megpróbálja elcsábítani a Manchester United védőjét, Gabriel Heinzét is. Pepe teljesen más karakterű játékos, mint Heinze, hiszen közép-, és jobb hátvédként is bevethető.
-
#13147 Pirlo lehet a nyár meglepetése
Kategóriák: pletyka
Megbízható olasz források szerint a Juventus közel áll Andrea Pirlo megszerzéséhez. A felek már hosszabb ideje tárgyalnak, s a megállapodás létre is jöhet, így a világbajnok középpályás a nyáron Torinóba igazolhat.
A Milan irányítójára ráférne a környezetváltozás, hiszen a VB óta csak árnyéka önmagának, gyakran csak a cserepadon találja magát. A játékos enyhe célzásokat már tett arra, hogy a nyáron elhagyhatja a milánóiakat: "Hogy nem megy a játék? Lehet, hogy új kihívásokra vágyom."
A Milannál pedig gőzerővel azon dolgoznak, hogy megszerezzék Ronaldinhót, így Pirlónak helye sem maradna a csapatban, ráadásul jól jönne Gallianiéknak az a 18 millió euró, amit a játékosért kapnának, ha meg akarják szerezni a brazil sztárt.
A Juventusnak pedig kicsit sok lenne 40 millió eurót kiadni Steven Gerrardért, és Pirlo mellett szól az is, hogy olasz. Márpedig a vezetők kijelentették, hogy jobban szeretnék azt, ha a kezdőben az olaszok lennének nagyobb számban, mint a külföldiek. Így Pirlo lehet a nyár meglepetése...
-
#13146 A Real Madrid játékosa, Emerson elmondta, hogy hiányzik neki a Juventus és Torinó.
"A Real Madridnál nem szeretik a játékstílusomat, egyszerűen szenvedek itt." - mondta a brazil válogatott játékos - "Örültem, hogy Capello felkért, hogy kövessem őt Spanyolországba , ám most már ez az egész csak küzködés."
"Motivációra van szükségem, mert így nem akarom tovább folytatni. Azt kérdezem magamtól, megérte-e ez az egész."
"Szörnyen hiányzik Olaszország és Torinó. A Juventus a Serie B-ben is az összetartás és a helyes mentalitás mintaképe. Hogy visszatérek-e a Bianconerihez? Nagyon szívesen befejezném a madridi kalandomat, de a futballban semmit sem lehet megjósolni."
-
#13145 Juve és Milan harc Zambrottaért
Kategóriák: pletyka ??
A Tuttosport információi szerint a Barcelona és a Juventus tárgyalásokat folytat annak lehetőségéről, hogy Gianluca Zambrotta visszatérjen korábbi klubjához.
A katalán klub még mindig tartozik a Bianconerinek 10 millió euróval, és Zambrotta is elképzelhetőnek tartja visszatérését Torinóba.
Az újság szerint azonban a Juventuson kívül a Milan is harcba szállna a játékos megszerzéséért.
-
#13144 Del Piero lehet a Juventus menedzsere
Az olasz másodosztályban szereplő Juventus felajánlotta Alessandro del Pierónak, hogy pályafutása végeztével klubmenedzserként dolgozhat a torinói klubban.
"Del Pierónak még játékosként is nagy jövője van, néhány évig még magas nívón focizhat. Utána felajánljuk neki, legyen a klub menedzseri gárdájának tagja. Hogy elfogadja-e az ajánlatunkat, az majd csakis rajta áll. A Juventus mindenesetre azok után is számít rá, hogy abbahagyja az aktív játékot" - nyilatkozta Giovanni Cobogli Gigli, az "Öreg Hölgy" elnöke.
A 32 éves Del Piero január 21-én a Bari ellen játszotta 500. mérkőzését a Juventusban, s eddig 204 gólt lőtt a Zebrák mezében.
A torinói klub jelenleg a mínusz kilenc pont ellenére az olasz másodosztály első helyén áll, 21 mérkőzés után két pont az előnye a Napolival és a Bolognával szemben.
-
#13143 a www.bianconeri.hu-n van egy érdekes hír Pirloval kapcsolatban
nem lenne gyenge -
#13142 -
#13141 http://digilander.libero.it/dulcedogloriae/wallscrollale200/ale200grazie.htm -
-
#13139 mindjárt elsírom magam Blasi miatt -
#13138 nah csak kiszenvedtük
kár hogy nem Bojinovnak adták a gólt,de lényegtelen. Pavel lett ismét a meccs embere egyszerűen hihetetlen ez az ember
a gól -
#13137 Húú de gyenge meccs volt! -
#13136 legfrisebb hírek:
-Canna jelezte, hogy nyáron visszatérne-jó volna,nagy szükség van rá a védelemben, én szívesen látnám Zambrottát is újra a csapatban
-Camoranesi-Samuel csere-még csak ő hiányzik Boumsong mellé és akkor a védelmünk egy totális katasztrófa, de ez remélem csak kamu hír mint a nagy része ezeknek
-Blasi nem kíván visszajönni a Fiorentínától -
#13135 remélem hogy tényleg csak ideiglenesen állnak a tabella élén :) -
#13134 igen, Valeri nagyon sokat elégedetlenkedik mostanában. jobban meg kellene becsülni és játszatni -
#13133 Talán lesz a mai Modena-Juventus meccshez működő stream -
#13132 ma este lesz a meccs,lesznek nézők Modenaban
Itt az utazó keret,Palla sérült én kezdetném Bojinovot
1 Buffon
2 Birindelli
3 Chiellini
6 Zanetti
8 Giannichedda
9 Bojinov
10 Del Piero
11 Nedved
12 Mirante
13 Piccolo
14 Balzaretti
16 Camoranesi
17 Trezeguet
18 Boumsong
19 Paro
22 Belardi
25 Zalayeta
27 Zebina
32 Marchionni
A Napoli nyert,ideiglenesen ők állnak a tabella élén
Napoli 44 pt
Juventus 43 pt *
Piacenza 41 pt
Mantova 40 pt
Genoa 39 pt
Rimini 38 pt -
#13131 el se akarom hinni hogy 3 jobbhátvéd poszton is játszani tudó játékost igazoltunk már -
#13130 -
#13129 Grygera már hivatalosan is a "mienk"
22 Feb 2007
Grygera joins Juventus
Juventus have tied up another deal for 2007/08. The club today announced the transfer of the Czech Republic defender Zdenek Grygera. The player arrives from Ajax, with whom his contract expires in June. He has signed a five year deal, keeping him in Turin from the beginning of next season right through to 2012.
Grygera was born in Holesova (Czech Republic) on the 14th May 1980. He’s well known on the international stage and is a top quality defender. His CV is composed of important teams like Sparta Prague and Ajax, with whom he will play until the end of this season.
He is a physical defender, a brilliant marker and highly versatile, able to play on both the right or the centre of either a three or four man defence. He is particularly good in the air, especially at set-pieces.
by juventus.com