Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
pedig tegnap a eurosporton már majdnem megtetszett a mez, de most már megint szar
azúrkék nem is lesz
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
mert ez teljesen elüt az eddigi mezektõl,nem is ugy néz ki mint egy mez...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alex végignyomta a meccset,2 gólpassz a mérlege 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
MAGGIO 5
Piangi
Bastardo
Piangi!!!
http://video.google.com/videoplay?docid=7114222374987604498&q=juve[/quote]
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
és kell majd valaki a csapatba ha már õ nem lesz(Trez, Ibra nem elég, Mutu meg Zala gyengék)
Úgyértettem a kis Alex!!!
Már jöhetne a trónörökös😛PP
"Ruud van Nistelrooy csaló és gyáva alak, aki nem riad vissza semmitõl, még attól sem, hogy becsapjon másokat." - írja Vieira a könyvében. "Mindenki azt hiszi róla, hogy milyen jópofa fickó, én viszont sokszor a kurva anyjára gondoltam... Angliai pályafutásom tele van olyan esetekkel, amikor összetûzésbe keveredtem vele, egy idõ után pedig nagyon elegem lett belõle. Egyszer megütötte Ljungberget és lekönyökölte Laurent-t is, csoda hát, hogy ki nem állhatom?! Nagyszerû játékos, de nekem elegem lett belõle!"
Angliai információk szerint Ruud van Nistelrooy fontolgatja a fenti mondatok után, hogy bíróságon kér elégtételt az egykori Arsenal játékostól.
ÉLJEN MINDÖRÖKKÉ!
DE pont ezt mondom mi ilyen gólokat lövünk a Milán meg olyan semilyen begyötört kapushiba, egyébb potya stb.
ÉS nem egy csodálatos gólunk volt lásd korábbi BL meccsek, Milán ellenin is a mi gólunk volt a legszebb Bayern ellenek se voltak semmik.
Na kérem szépen lesz itt valami, ha így megy tovább😊
Szemben a Milán elég potyagólokat lõ viszont jobban nyomás alatt tartva az ellenfelet. Kivéve a nemzetközi porondot P
A tavalyt úgy értettem, hogy a végén buktuk a Bl-t, és bajnokság is necces volt, bár Milánóban szépen vertük a "döntõn" az AC-t. De a csapat ugyanolyan, mint tavaly, egy új játékos a csapatban (igaz, nagy erõsítés), szóval, tartok tõle, ez idén kevés lesz. Ne legyen igazam!
Blasi nem jobbhátvéd, Pesotto hosszútávon nem megoldás, Zambrotta (sokkal)inkább balos, mint jobbos (baloldalon a világklasszis, jobb oldalon közepes), Zebina nem Juve szintû jétékos, több meg most nem jut eszembe. Thuram lehetne jobbhátvéd, de gondolom, nem bontják meg a belsõ kettõst (bár lehet, hogy kellene). Igaz, Kovac sem ebbe a csapatba való.
Nedved - egyetértettünk.
az meg hogy ugyanolyan mint tavaly...hát legyen eltudnék viselni idén is egy bajnoki címet
a Milannal meg nem kell foglalkozni, játszanak szépen,lõjjenek 1000 gólt náluk többször csúsznak be kiscsapatok elleni hibák mint nálunk
jobbhátvéd már évek óta kritikus pont egyet értek,de igazolni télen nem fogunk,mivel úgy gondolják hogy van 3-4 jobb hátvéd a keretben akkor minek
Nedved pótlásán meg sajnos tényleg el kell kezdeni gondolkozni,hozzászoktunk az aranylabdás formájához, és sajna már nem hozza azt. de én örülnék nagyon ha még maradna
Amúgy szerintem nem túl meggyõzõ a Juve, ugyan olyan mint tavaly, az peedig nem sok jót sejtet. A Milán most jól focizik, simán nyeri a meccseket, a Juve nyögdécsel. Ez a bajnokság nehezebb lesz, a Bl-rõl már nem is beszélve.
Meg kéne már egy jobbhátvéd (és most nem Zebinára gondolok).
Még egy vitaindító: a Nedved érának (sajnos) úgy látszik, vége.
Mit gondoltok?
Avanti Italia!
a gólok is faszák voltak,örülök hogy mindhárman betaláltak
Camo meg meg van bolondulva :S
következõ meccs a Roma ellen lesz,kemény derbi várható
Szval hidd el ha a kedvencem lenne elismerném.
Pl a vállogatottban abszolúz nem érdekel mit csinál.
A kedvenceim meg a vállogatottban is érdekelnek.
Mivel ugye ez az olasz vállogatott.
De nem fogok magyarázkodni hidd azt csak hagyjár már békén az elméleteiddel PP
DDehogy szeretem jobban
Csak nem utálom elfogultan mint te.
Én akiket szeretek szoktam pont legjobban kritizálni.
Nem mindenki elfogult.
Aha bemeséled magadnak ezt. De most komolyan ha megnéznéd a hozzászólásaid, mind1ikben csak Zlatan van, vagy nem a fociról szól. Ezzel nincs gond, csak akkor ismerd már el, hogy jobban szereted õt mint többi, (ezt nem csak én vettem észre).
2 gólból csak Zlatan nevét lehet olvasni a 3.ról meg szósem esik mert gondolom ahhoz nem volt köze😛
Most ez nem belekötés😊
Egyébként grat a Juvénak, síma gyõzelem. Egyébként Del Piero megint nem volt kezdõ, de megint rúgott gólt. Eszméletlen az ürge.
Már régóta érdekelt, mik azok a számok vagy betûk vagy tuggya a halál valamik az Ibra alkarján? Nekem mindíg a koncentrációsmtáborokat juttatja eszembe.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8