44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    :D

• 9csöves9
    ma este a Zaragozával játszunk barátságos meccset

2 - Alessandro Birindelli
    5 - Jonathan Zebina
    4 - Sergio Bernardo Almiron
    6 - Cristiano Zanetti
    9 - Vincenzo Iaquinta
    11 - Pavel Nedved
    12 - Emanuele Belardi
    18 - Jean Alain Boumsong
    20 - Raffaele Palladino
    22 - Jess Vanstrattan
    23 - Antonio Nocerino
    24 - Ruben Olivera
    28 - Cristian Molinaro
    31 - Cristiano Novembre
    33 - Nicola Legrottaglie
  • Zsolti9014
    Nyugodjon Békében! :(
  • nono84
    R.I.P.
  • 9csöves9
    elhunyt Luciano Pavarotti aki köztudottan Juventino volt
  • Zsolti9014
    :DD
  • Trunks
    rofl
  • nono84
  • 9csöves9
    ehh:D

A világbajnok támadó a Tuttosport szerkesztőségében válaszolt telefonon a szurkolók kérdéseire...

"Hihetetlen érzés, még soha nem éltem át ilyet, nagyon szép, hogy ennyi kedvességet kapok"- mondta el élményeit Vincenzo Iaquinta, a Juve világbajnok csatára. A sok gratuláció mellett kapott egy különleges hívást is: a Milan-szurkoló Raffaele hívta Nápolyból, s közölte vele: örül annak, hogy nem kedvenc csapatába, a Milanba igazolt. Igazából Palladino hívta fel, aki igen vicces kedvében volt. Miután Iaquinta rájött a tréfára, igen nehezen tudta abbahagyni a nevetést.
  • Breki33
    na ez nem derült ki mert csak egy kép van róla

Arról beszél hogy ki fertőzte meg annó a csapatbol és, hogy nyomták
  • Zsolti9014
    Igen, az Aranylabda hiányzik a gyűjteményéből. (de ha Sevcsenkó kapott, akkor Alexnek 3 járna :DD). Persze ne írjuk le, még kaphat. Nincs rá nagy esély, de kaphat!

mellesleg: #14954: milyen játékokkal játszik? :D
  • Trunks
    Hát az Aranylabda mindig is fájó pont marad majd Alex számára, úgy hiszem. Ha nincs az a sérülés, akkor jó esélye lett volna rá. Belegondolni is szörnyű, milyen magasságokban járhatna. Na persze, azért így is ő az Isten.
  • 9csöves9
    láttunk már sokkal érdekesebb jelöléseket más díjaknál
  • DJ BP
    Raul hogy került ide egyáltalán? Baromira nem érdemelte ki tavaly, hogy szavazzanak rá :) Tudom a múlt jobban számít itt, de akkoris
  • Breki33
    A múlt heti képes sportbasn is volt vele interjú (hogy milyen játékokkal játszik) Platiniról Juventus poszter illetve két oldalas Trez interjú
  • nono84
    Szerdán interjú Alex-el az NS-ben

"A szerdán megjelenő Nemzeti Sportban interjút olvashat Alessandro Del Pieróval, aki beszélt a Juventusszal köttendő lehetséges új szerződéséről, az olasz válogatottról, és persze saját pályafutásának alakulásáról. Már csak azért is, mert bár az arany lábnyom ott lesz vitrine díszhelyén, az Aranylabda nincs ott…"
  • Trunks
    Nem voltam itthon 1 ideig, örömmel látom, hogy nyert a csapat mindkétszer. A gólok is szépek voltak. Ahogy a hozzászólásokat nézegetem, még van hová fejlődni, de a lényeg, hogy még mindig 100%-osak vagyunk.

Forza JUVE!
  • Zsolti9014
    GRATULA ALESSANDRO DEL PIERONAK!!!

Idegosztályra küldenék a Juventus védőjét
    Példás büntetésre számíthat az olasz szövetségtől és saját klubjától is Jonathan Zebina. A Juventus hátvédjének nem először borult el az agya, legutóbb a Cagliari otthonában állíttatta ki magát, majd felpofozott egy televíziós munkatársat.

Mélyen felháborodott és teljes mértékben elhatárolódott Zebina cselekedetétől a Juventus vezetése. Az élvonalba visszajutott torinói együttes hosszú eltiltással és komoly pénzbüntetéssel kívánja jelezni, elítéli az erőszak minden formáját.

Zebina az olasz bajnokság második fordulójában látványos ámokfutást rendezett a Sant'Elia Stadionban. Előbb szabálytalanságát követően tizenegyeshez jutott a Cagliari, majd a hazaiak második büntetőjét megelőzően addig pocskondiázta a játékvezetőt, amiért megérdemelten piros lapot kapott.

A francia hátvédnek mindez nem volt elég, a partvonalon túl szóváltásba keveredett egy televíziós munkatárssal, majd egy jókora pofonnal rendezte a nézeteltéréseket. Zebina pechjére az esetet egyenesben közvetítette az olasz televízió és a fotósoknak sem okozott gondot néhány botrányos kép elkészítése.

Zebina korábban többször is dührohamot kapott. Legutóbb a Cesena elleni másodosztályú bajnokin nekiesett Mezavillának, őrjöngő viselkedésével kisebbfajta tömegbunyót idézett elő. A szurkolók jelentős része és a szakírók szerint is Zebina ellátogathatna az idegosztályra.

• LasCar16
    omgh csak 7% :SS-.- azért grat neki megérdemli!
  • 9csöves9
    voltmár,de jó látni többször is:)

Alessandro Del Piero (45.51%)

Paolo Maldini (38.95%)

Luis Figo (5.67%)

Fabio Cannavaro (3.39%)

Thierry Henry (2.95%)

Raul Gonzalez Blanco (0.96%)

Marcos Cafu (0.66%)

Ryan Giggs (0.66%)

Roberto Carlos (0.66%)

David Beckham (0.59%)
  • forzajuve5
    Alex nyerte a 2007-es Golden Foot szavazást,így az ő lábnyoma kerül a monte-carloi Bajnokok Sétányára
    Grat neki!
  • karajjj
    hát ha a banert más csinálja, akkor a hátérrel majd megpróbálkozok én...
  • nono84
    Én nem tudok újat mutatni mert nem foglalkozom ilyenekkel. Csak gondoltam ha valaki kedvet kap az új banner szerkesztéséhez akkor a háttérrel is csinálhatna valamit. :)
  • Breki33
    az a régi címer ami korábban volt itt megvan valakinek?
  • 9csöves9
    csak nem akar sikerülni:D
  • Breki33
    mutass jobbat és meglátjuk

más fórumokat, hogy unhatsz itt P
  • nono84
    Nincs vele gondom csak a változatosság gyönyörködtet.[már megunta]
  • Breki33
    lássuk
  • Breki33
    A háttérrel semmi gond sztem, de ha valaki még jobbat tud rukkoljon elő vele
  • james69holden
    hajrá
  • nono84
    Én a hátteret is megváltoztatnám.
  • Kaplan
    Ha gondoljátok én megcsinálom. Jó lenne már egyszer látni az én bannerom a Juventus topik fényes tetején :)
  • Breki33
    Nálam látszik, de lehet új

de sztem Juve-s csinálja
  • 9csöves9
    egyébként nem látszik a banner

nem kéne egy új?meglehetne csináltatni valakivel (Japep,Gabber Jason-mondjuk őt mostanába nem látom- szerintem megcsinálná)
  • 9csöves9

• 9csöves9
  • nono84
    Idén Alessandro del Piero, a Juventus klasszisa győzött a Golden Foot-szavazáson. A 29 éven felüli futballisták számára létrehozott díjat olyan játékos kaphatja meg, aki eredményeivel és sportemberi magatartásaival rászolgált arra, hogy a legnagyobbak között emlegessék. Az idei jelöltek között volt Ryan Giggs, Marcos Cafú, David Beckham, Fabio Cannavaro, Paolo Maldini, Thierry Henry, Roberto Carlos, Luis Figo és Raúl is, de végül Alessandro del Piero, a Juventus mellett a Serie B-ben is kitartó olasz világbajnok nyert.
  • james69holden
    a Milan pontokat vsztett, ezaz
  • Zsolti9014
    így már világos :DDD
  • 9csöves9