Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sztem Ibrahimovicnak jobb a fizikuma a focihoz, ezért jobban érvényesül a kapu elõtt. Viszont Del Piero remek pontrugó, és naon talpasztalt játékos, de lassan kiöregedik ebbõl a JUVÉból!

majd jó lesz Ibra, ez az év nem az övé(eddig), de tavaly azért köszönhettünk neki is sokat, pl. a Reál elleni visszavágon is jól nyomta, hogy csak egyet említsek, az a baj hogy míg tavaly hol jó volt hol nem, idén nem jön annyi "hol jó" rész..., de ha hajt akkor még lehet belõle valami

9csöves9
megint egy vitaindító kérdés

én még nem láttam igazán jó formában játszó Ibrát nálunk.legalábbis olyat aki megmutatta volna mit tud igazából

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Valaki fel vetette nekem, hogy 1 jóformában lévõ Ibra 1000x jobb a Juventusnak min t egy 1 jóformában lévõ Del Piero, mert sokkal hatakényobb a témadó játékunk vele. Szerintetek ez tényleg i'gy van?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Neki is lesezéssel jövõnek is ajánlanám ezt a figyelmébe

A lesszabályt érintõ változás, hogy 2 új döntvény került meghatározásra az International F.A.Board (nemzetközi szabályalkotó testület) részérõl 2005. július 01. hatállyal, melyek a következõk:

„A leshelyzet meghatározásában a „közelebb van az ellenfél kapuvonalához” kifejezésnél a fejének, testének vagy lábának bármely részének kell közelebb lenni az ellenfél kapuvonalához, a labdánál és az utolsó elõtti védõnél is. A karokat nem értjük bele a meghatározásba”.

Magyarázat:

A labdarúgást fejjel, testtel és lábbal játsszák. Ha ezek közelebb vannak az ellenfél kapuvonalához, az egy potenciális elõnyt jelent. Nem jut elõnyhöz, ha csak a karja van elõrébb az ellenfélnél.

Tehát, ezen új döntvény miatt leshelyzetnél egészen addig van egyvonal a támadó és a védõ között, amíg a támadó feje, vagy teste, vagy lábának bármely része nem lóg túl (a kar tehát nem tartozik ide, az túllóghat a lesvonalon) az utolsó elõtti védõn, vagy ha a labda vonala a lesvonal, akkor a labdán.

A másik új döntvény szerint:

„Az aktívan részt vesz a játékban kifejezés elemeinek meghatározása a következõ:

A beavatkozik a játékba kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik vagy érint egy labdát, amelyet játékostársa adott le vagy érintett.
A zavarja az ellenfelet kifejezés azt jelenti, hogy meggátolja egy ellenfelét a labda megjátszásában vagy abban, hogy képes legyen a labdát megjátszani, azzal hogy tisztán akadályozza az ellenfelét a látásban, vagy a mozgásában, vagy mozdulatot tesz, vagy úgy mozog, hogy a játékvezetõ véleménye szerint becsapja vagy megzavarja egy ellenfelét.
Az elõnyt szerez a helyzetébõl kifejezés azt jelenti, hogy megjátszik egy a kapufáról vagy a keresztlécrõl hozzá lepattanó labdát, miután leshelyzetben volt, vagy megjátszik egy ellenfelérõl hozzá lepattanó labdát, miután leshelyzetben volt”.
Breki33
Ez a fülöpke meg milyen elfogult

volt hogy Emersont a mezénél fogva úgy húzták vissza hogy a nyakánál a mez szabályosan folytogatta mivel a nyak hátsó részén húzták mintha egy kiscisát akarnának felemelni.

Emerson utánna percekig fogta a nyakát ismétlésen is jól látszott hogy szinte folytogatja erre benyögött vmi ütközésrõl vmit.

Meg a szokásos egyenszövegeket szajkózta.
Jóhogy aki nem ért hozzá és milán drukker utánna idejön 11-est reklamálni.
Breki33
hát õk ilyennel akarnak nyerni

a kapu felével+ vitatkoznék inkább stadion felé menõ volt az PP
Barni
szerintem amúgy el voltak fáradva legalábbis a tempóból az vonható le, persze ez mindkét csapatra vonatkozik.. a kezezés meg nem volt tizenegyes

az osztályzatokról nem tud valaki valamit?
szerintem Emerson volt a legjobb

Avanti Italia!

Breki33
BUffon a legjobb
klikk
hát közönségszórakoztató meccs volt... -_- el is aludtam a félidõbe, bár volt bennem egy üveg merlot, lehet azé'. de látom nem maradtam le semmiröl.

Breki33
"Tdujátok volt tavaly egy meccs, ahol a gyõzelem gyakorlatilag a Juve bajnoki címét jelentette. És megcsinálták.
Itt meg egy beszari, tízpontos hátrányban lévõ Milan, egy a csúcsformájától messze lévõ Juve ellen nem képes gyõzni. Szerencsétlenek. "
Breki33

Breki33
Breki33
Olyan mintha hátul Platini mosolyogna :-)

Breki33

Breki33
Azagond, hogy a bilán megszokta, hogy mident befújnak neki.

Breki33
Már pedig az tizi volt, mivel a labda a kapu felé tartott és úgy ért kezet!Ezt bárhol befújták volna, nem igazán volt természetes testartásban a keze!

FORZA MILAN
Breki33
Azt nem értem Camoranesi miert kezdett az elejen melegiteni.

Azért Jacob beleszállása sem volt semmi.
Inzaghi-t meg öröm volt négykézláb látni :-)
9csöves9
nah nem olvasok vissza leírom a véleményem

a piros abszolut jogos volt Gattusoba minden 2. meccsen benne van

a kezezés,1 méterrõl izomból rárugják egy forduló játékosra,ez nem büntetõ ilyesmit csak a Milannak fújnak be(lásd Bayern).ha az elfogulatlan,4 x a világ legjobb játékvezetõje,többszöri visszanézés után sem tud állást foglalni akkor az szerintem De Santist igazolja.a Milan nem játszott úgy hogy megérdemelje

a védekezésünk jó volt,ha ezeket az apró ügytlenkedéseket eltüntetjük akkor nem lehet gond a kapott gól az Arsenal ellen max a rúgott...fõleg ha ennyire erõltetik a teljesen formán kivûli Zlatant,akinek az jött le a játékáról mintha le sem szarná az egészet.egy valamit nem értek,az utolsó 20.percben miért nem állt be Camo? ha sérülés miatt akkor Capello ismét ellent mond magának hiszen többször kijelentette hogy csak játékra alkalmas játékost ültet a padra.sztem Camo nagy színt hozhatott volna a játékba.

no mindegy izgalmas volt szerintem,legalábbis az én vérnyomásom az egekbe volt végig

Johnny23
<#eljen><#eljen>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
ja és áldjuk az eszes legényt

Breki33
Ha innen elvesztjük megse érdemeljük

A BL-re kell koncentrálni és végre újra jól játszani
Breki33
a Milánosoknak bíróra hivatkozni olyan mint papnak bort inni
Shotogan
az ok hogy bizakodunk,de azért ne szaladjunk ennyire elõre.még matematikailag a bajnokság sincs meg,a BL-ben meg túl kell jutnunk egy európai elithez tartozó csapaton.és akkor még ott az elõdöntõ,ami szintén nem lesz könnyû.
Az az igazság,hogy sztem képesek vagyunk rá,csak nem szabad gyermeteg hibákat véteni,úgy kell lezárni a középpályát úgy,ahogy Várhidi úr mutatta a meccs utáni elemzésben.

HAJRÁ JUVE!!!!

Petyus_
Az Arsenal sose veri ki a Juvét. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

BADE
engem csak az zavar,hogy 45 percig csatárok "nélkül" játszottunk.
Ez luxus,Bl meccsen nem engedhetjük meg,különben kiesünk!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Petyus_
Ennyi + De Santis. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Kit--Kat
1mást kényszeírtették ebbe bele

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Na megvan

Milán ellen ennyi is elég volt, de az Arsenal ellen ilyen játék már nem elég
BADE
hát elég gógyi volt a meccs,de a lényeg,hogy maradt a 10 pont különbség

gabber_saviola
😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
lassan indulni kell a mecsre
BADE
jó lenne legyûrni a Milan-t!Forza Juve!

Kit--Kat
Hogy nem az kezd akinek kéne.

Barni
?

Avanti Italia!

Kit--Kat
de uncsi...............

9csöves9
Zebina nagyon jól nyomta a Werder ellen

aza gond hogy egy szezonba max 10 ilyen meccse van

Barni
ja tényleg,kár érte 😞
Balza jó, de Zebinától félek

Avanti Italia!

9csöves9
jaja sajnos,rásérült

Breki33
sérült tudtommal
Barni
ejjha és Zambrotta?

Avanti Italia!

9csöves9
De Santis vezeti a meccset

nagyon nehéz lesz,de rajtunk sokkal kevesebb teher van

1 Buffon – 27 Zebina 21 Thuram 28 Cannavaro 14 Balzaretti – 16 Camoranesi 4 Vieira 8 Emerson 11 Nedved – 9 Ibrahimovic 17 Trezeguet

Kit--Kat
<#gonosz1><#smile>

BADE
Cannavaro vs. Thuram K1 mérkõzés:

Lendül a bal csapott!KO elõtti pillanatok.

Breki33
margitosok könyen sértõdnek

ezért galaktikusok
Kit--Kat
jó most nem kell ezen megsértõdni<#wink>

Breki33
egyszerû

ha jól játszunk továbbjutunk

de játszunk végre jól
james69holden
"Barca - Juve álomdöntõ"

ennyire még ne szaladjunk elõre <#papakacsint>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Barni
attól még igaz ami igaz...

amúgy az Arsenal szerintem is kemény lesz, ha tovább jutunk, esetleg döntõ el tudom képzelni, hogy Barca - Juve álomdöntõ legyen

Avanti Italia!