Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
A várható csapatösszeállítás:

1 Buffon – 19 Zambrotta 21 Thuram 28 Cannavaro 3 Chiellini vagy 14 Balzaretti – 18 Mutu 8 Emerson 23 Giannichedda 11 Nedved – 9 Ibrahimovic 17 Trezeguet

forzajuve5
a felállásra én is kíváncsi vagyok, de a sok eltiltott és sérürült miatt elég tartalékos lesz a keret

Kaplan
De, mert benne megvan a tûz, Zlat pedig le se szarja a dolgot. Kíváncsi leszek, hogy állunk fel.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
ezen az eredényen már Alex se tudna sokat javítani, ha játszana is.

Kaplan
Akkor pápá BL..Ez van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
Alex nincs a keretben<#szomoru1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Holnap.

csõ !

a sat 1 élõben adja 20:45 tõl !!!
Breki33
Breki33

Shotogan
ha a Visat 3 nem adja élõben akkor szerintük már eldõlt a párharc.szerintük...
Jó lenne rájuk cáfolni!Nem lesz könnyû,sõt rettentõ nehéz lesz,de akkor is,
Forza Juve!

banok
ja a SAT1 nyomja a meccset sõt lehet, hogy az ORF1 is azt adja majd...

edit: sõt a szlovák 2 is a Juve meccset adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
még eldöntöm, hogy megnézem-e

FORZA JUVE

Kit--Kat
akarom mondani, adják...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Sat-1en agyják.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Ancelotti kijelentette, hogy a bajnokság már eldõlt
Bár lehet, hogy csak taktik

De egy Arsenal ellen kiesni sztem egy Juvatusnak szégyen , úgyhogy FORZA JUVE
forzajuve5
a Viasat3 nem adja élõben a meccset, de talán jobb, mert ha megint úgy játszunk mint az elõzõ meccsen, akkor másnap megint mindenki csak piszkálna 😊
én a juventus.com-on fogom figyelni a meccs alakulását, szerintem elég lesz az is bõven

Ha nem szedjük össze magunkat a bajnokságban, akkor el fogjuk dobni a 9 pont elõnyt. Nagy szükség lenne most egy-két gyõzelemre, hogy a fiúk kicsit felrázódjanak.

BADE
eléggé 2értelmû,de értem mire gondolsz😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Del Pieroval mi lesz? lesz?

Breki33
reméljük maradt gól a lábukban az ágyusoknak
Jól játszottak a fiúk csak nem tudtak gólt lõni. A treviso egy szót sem szólhatott volna ha 3-0 vesztéssel mennek a szünetre.
9csöves9
hihetetlen

valami csodának kell történnie hogy felpörögjenek a fiúk

ha nem lapott volna ki a milan...mindegy...fogjuk arra a döntetlent hogy pihiztek...nem láttam a meccset,de el tudom képzelni...

jah, és ha lenne Del Piero akkor Mutut hátrébb Blasi meg ki.

Hegeace
Hy ! Látom mindenki aggódik a visszavágó miatt. szerintem ha Capello így állna fel akkor nem lenne baj (jobbról balra): Buffon - Chiellini, Cannavarro, Thuram, Balzaretti - Nedved, Blasi, Emerson, Zambrotta - Mutu, Trezeguet.

Heló szia remélem hogy vagy

BADE
Az biztos,hogy nem fogunk rárontani az ellenfélre,Capello beszaribb annál,szépen csendben kiesünk,hogy véletlenül se legyen nagy a kritika rá nézve,amit majd kapni fog.Lásd Liverpool ellen.

BADE
hát Blasi sem,akkor meg ki?

9csöves9
GG-t sztem sem kéne berakni,õ nem olyan hogy védekezni is meg támadni is tud ha kell

sztem Giannichedda fog játszani

BADE
Ez nagyon jó hír!
Ki fog vajon Vieira helyett játszani?Mert sem Giannicheddat,sem Blasit nem merném berakni.Lehet,hogy 3 csatárral kellene felállni,itt csak az a bökkenõ,hogy Camo is kiállítatta magát,így helyén meg Mutu játszik,akkor meg egyszerre 4 csatár lenne a pályán,ezt meg tuti nem vállalja be Capello.

9csöves9
Alex már futóedzéseket végez<#eljen>

Breki33
Fined Camoranesi up for sale Thursday 30 March, 2006

--------------------------------------------------------------------------------

Mauro German Camoranesi is reportedly set for a summer exit after Juventus fined him almost £30,000 for his dismissal against Arsenal on Tuesday.

The Argentine infuriated club officials during the 2-0 Champions League defeat for firstly being sent-off and then ironically applauding the Highbury crowd.

Clearly disgusted by those actions which have damaged the Juventus brand, the Old Lady will now force the Italian international to dig deep into his pockets.

Camoranesi has had a difficult campaign at the Stadio Delle Alpi and Tuesday’s incident was just the latest demonstration that he can lose his cool in the heat of a game.

It now seems almost certain that the former Verona player will be sold at the end of the current campaign.

Boss Fabio Capello has concerns over his temperament and has actually substituted him twice this season just minutes after throwing him on as a substitute.

Juventus have already made an initial step to replace him by securing the services of winger Marco Marchionni once his Parma deal expires in the summer.

It is also no secret that the Stadio Delle Alpi outfit are looking to bring in another wide midfielder for the new campaign.

Manchester United’s Cristiano Ronaldo has been constantly linked recently, while they could renew their interest in Roma’s Amantino Mancini after having a bid rejected last August.

Meanwhile, Jonathan Zebina – another player likely to be sold – has also been fined by Juventus for his red card against Arsenal, even if his was nowhere near the £30,000 mark.

9csöves9
amikor kiállították,integetett a közönségnek meg csókokat küldött nekik

de elsõsorban sztem a kiállításért kapta a büntetést csak hülyén fogalmaztam

Kit--Kat
kinek mutogatott?

gabber_saviola
Jövõre láthatod Palermo mezbe, Zamparini megigérte 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
Treznek+Ibrának is kijárt volna valami büntetés
Ibra állítólag leszídta a csapattársait,mert nem adtak neki egyetlen1 lapos labdát sem,hát szerintem a kisgyerekeket az edzéseken a labdalevételre,-kezelésre tanítják meg elõször.

Breki33
nemis értem miért tette
9csöves9
Camo 30 ezer euros büntetést kapott a mutogatásért

9csöves9
van rá esély,a hétvégén tuti pihen Pumaval,Zambroval,Trezzel és Cannaval együtt

Helló! Nem tudja valaki mikor játszat Alex? Játszhat a visszavágón.
9csöves9
nagyítóval sem találni náluk olaszt

õk az olasz foci szégyenei

Breki33
Nedved expects impossible mission Wednesday 29 March, 2006

--------------------------------------------------------------------------------

Pavel Nedved has conceded that Juventus’ chances of overturning Arsenal’s 2-0 first leg lead have been compromised by suspensions.

The Czech ace will return to the starting line-up for next week’s Champions League second leg tie, but the Bianconeri will be shy of three first team regulars.

Patrick Vieira is out after picking up a yellow card at Highbury last night, while Jonathan Zebina and Mauro Camoranesi will watch from the stands after their ludicrous dismissals.

“If we were at full strength for the return game then we might have a chance, but now it will be extremely hard,” the midfielder told a Czech television station.

“To be honest, I am not looking forward to the match given the fact that we will have so many players missing.

“It will be very difficult to make something of it, in fact, maybe it is already over for us this year.”

Juventus, last night, looked a distant relative from the outfit which have dominated the Serie A championship and who are currently eight points clear of nearest rivals Milan.

“We played quite well at the beginning, but everything went wrong after we conceded the first goal,” added the former Golden Ball winner.

“We showed nothing, we were harmless in almost every attack. The result is a very heavy one for us.”

Juventus resumed training on Wednesday afternoon in which boss Fabio Capello spent around 20 minutes talking to the squad about last night’s encounter.

Alessandro Del Piero also took part in a light running session following his thigh muscle strain, but he is still unlikely to be available for Wednesday’s Delle Alpi showdown.

DJ Bee18
és most ugyan mi rosszat mondtam...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
Inrteresek szerint meg nyomnak minket és õk mint olasz csapat megmentik az olasz focit PPPPPPPP

lol
9csöves9
azért mert te nem látod milyen szar a játékunk már hónapok óta

az már csak a mi zsenialitásunk hogy így is vezetjük a Serie A-t 😊

Breki33
Én pont azon gondolkoztam hogy mindig egyel többet megyünk mint a real

remélem idén többet
forzajuve5
engem is ma minden Realos haverom basztatott, nem is értem miért. Õk hol vannak? Arra nem is gondolnak szegény szerencsétlenek<#vigyor2><#vigyor2>
Bajnokságot bukták, Bl-t bukták, Kupát bukták

Breki33
érdekes mikor a reált kivertük nem jöttél ide
DJ Bee18
mi bajod van? semmi rossz szándékom nem volt. Vagy a Real szó láttán már nem is látsz? 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

jah, kár hogy nem maradhatott, én annak idején azt hittem hogy Del Piero utóda lesz majd