Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ottvan a kispadon
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Canna hiányzik csak,de Kovac jól tudja szerintem pótolni
Ma quale A?
ma quale B?
La fiorentina in serie C!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
és nem nyerik meg sõt sztem döntõbe se jutnak
sztem nem az eredmény miatt hanem a mutatott játék miatt van mindenki kiakadva
és ez nem egy emberen múlik
tulajdonképpen most a védelmet kivéve nem volt semmi értékelhetõ
és jön a hülye interese hogy nekünk fújnak 11-est PP
És végül Gianni Agnelli mondta: Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a milánói csapatoknak a második 😊
Amúgy egyáltalán nem vagyok nagyon ki, mert abszolut nincs jelentõsége, csak nem szeretem, ha a moderátorok elfogultak, és kifejezett kérés ellenére is egyesek többször olyanokat írnak, amit kértem hogy ne tegyenek.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

nekem is átkerült a hülyrebancosom
mégse irok pedig k. tünde még rondább lett k. anna meg még hülyébb
volt egy topikja (Útálom a focit! c.) ami átkerült a gumiba és most nagyon kivan
kiket vernek meg?
és ki tett mit?
most ez kinek szól
please kicsit értelmesebben ennek felét nem érteni
Persze minden bizonnyal ezt az üzenetet is kimoderáljátok, de nézzetek egy kicsit magatokba is. Ez a fórum már nem arról szól, hogy kultúrált módon megvitassuk a véleményünket, hanem arról, hogy a másikról minden mocskot összehorjunk. S ha valaki kultúráltan ki akarja fejteni az ellenvéleményét, akkor azt a hatalom minden eszközével ki kell irtani.
Igyatok tehát a gyõzelemre, részegen úgyis jobban hasonlítotok magatokhoz.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ezt megmagyarázhatná már valaki!
2006-04-04 13:30:47
Nem büntette meg az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ Juventus labdarúgócsapatának szakvezetése Zlatan Ibrahimovicot.
A Zebrák svéd csatára a klub szombati, Treviso elleni bajnokiján trappolt le sértõdötten a pályáról lecserélése után, majd hevesen gesztikulálva keresetlen szavakat is váltott Fabio Capello vezetõedzõvel.
A mostanában igencsak formán kívül játszó csatárt azonban nem bünteti meg a klubvezetés - ellentétben Mauro Camoranesivel, aki az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-meccsen összeszedett piros lapjáért büntetést kényszerült fizetni.
"Zlatan csak a lecserélése miatt volt dühös, ami még belefér a normális viselkedés kategóriájába" - jelentette ki a Juventus karakteres klubigazgatója, Luciano Moggi. "Érthetõ, hogy ilyen feszült volt, ez teljesen érthetõ, amikor egy futballistának épp nem megy a játék." (nso.hu)
REAL MADRID

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"