Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
Tippeket kérek a mai meccsre!

szerintem 2-1 a mi javunkra

Forza JUVE

9csöves9
nekünk mag arra nincs szükségünk hogy itt beszéljétek a hülyeségeiteket

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Ezek olyan hülye tanácsok
9csöves9
szó nélkül belemennék

adjátok el zlatant realba jópénzé! odavaló 😄DD

gabber_saviola
erre a Zlatanra ráférne egy kis sérülés a bajnokság végéig -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
2. félidõben beáll Zlatan helyett, legalábbis remélem

9csöves9
<#eljen>

ottvan a kispadon

gabber_saviola
Del Piero ready for Viola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nah ma kemény meccs lesz,a Fio jobban fog hajtani nekik aztán nem mindegy hogyy Bl vagy Uefa

Canna hiányzik csak,de Kovac jól tudja szerintem pótolni

Ma quale A?
ma quale B?
La fiorentina in serie C!

forzajuve5
köszi

Juventus - Fiorentina vasárnap 20:30 Sport1 <#eplus2><#ravasz1>

forzajuve5
adja a tv a meccset hétvégén?

Breki33
a középpálya sincs rendben
BADE
ahányszor hozzákerül a labda leáll cselezgetni és megáll a támadás,egyszerûen nem jutunk elõrébb,nem csoda ,hogy nincs gól

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
nemcsak ez a baj

amúgy a taktik, hogy ó fejjel megtartja lerakja osztogatja

BADE
az a baj,hogy Capello Ibrára építette fel a taktikát,állandóan õt keressük a labdával,de egy alap csele sem jön be,nemhogy pontos passz

Breki33
õkse nyújtanak többet csak mákjuk van

és nem nyerik meg sõt sztem döntõbe se jutnak

sztem nem az eredmény miatt hanem a mutatott játék miatt van mindenki kiakadva
és ez nem egy emberen múlik

tulajdonképpen most a védelmet kivéve nem volt semmi értékelhetõ
és jön a hülye interese hogy nekünk fújnak 11-est PP
forzajuve5
Ne foglakozz a Milanosokkal, csak dugj az orruk alá egy statisztikát, hogy ki mit ért el eddig + említsd meg, hogyha Berlusconi nem veszi meg õket akkor lehet már a Seria A-ban sem lennének
És végül Gianni Agnelli mondta: Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a milánói csapatoknak a második 😊

valóban ez lenne a célszerû, csak nehéz elviselni, hogy míg a bajnokságban 9 pont az elõnyünk a Milannal szemben a bl-ben semmit sem nyujtunk hozzájuk képest akár...

forzajuve5
tegyük túl magunkat a dolgon, és élvezzük ki a bajnoki címet

Forza JUVE!!!!

Nincs Del Piero nincs foci...vele is nehéz lett volna, de sztem nagyobb esélyünk lett volna az száz...sebaj, jövöre(mindig ezt mondjuk) majd a 30. scudettoval együtt

9csöves9
Pavel helyébe földbe döngöltem volna azt a balfasz németet

gabber_saviola

atlagember
Bocs, de akinek nem inge ne vegye magára. Az üzenet gabber_saviola-nak szólt, õ tudja miért.
Amúgy egyáltalán nem vagyok nagyon ki, mert abszolut nincs jelentõsége, csak nem szeretem, ha a moderátorok elfogultak, és kifejezett kérés ellenére is egyesek többször olyanokat írnak, amit kértem hogy ne tegyenek.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Breki33
szép x

forzajuve5
ne is törõdjetek szegény szerencsétlennel 😊

Breki33
és ennek mi köze hozzánk

nekem is átkerült a hülyrebancosom

mégse irok pedig k. tünde még rondább lett k. anna meg még hülyébb
gabber_saviola
<#smile>

volt egy topikja (Útálom a focit! c.) ami átkerült a gumiba és most nagyon kivan

Breki33
milyen gumiba való számûzetés?

kiket vernek meg?

és ki tett mit?

most ez kinek szól
please kicsit értelmesebben ennek felét nem érteni
forzajuve5
amúgymeg a fociban bennne van, hogy néha másokról nem éppen udvariasan beszél az ember. Ez egy ilyen sport. Ezt el kell fogadni, és ha neked ez nem tetszik akkor ne nézz focit és ezt a fórumot

forzajuve5
Köszönjük a véleményed,de úgy gondolom rád nincs szükség ebben a fórumban

atlagember
A gumiba való számüzetés miatt remélem titeket is kellõen megvernek majd valamelyik meccsen. Amit meg tettetek, az arra volt jó, hogy mégjobban megútáltassátok velem a focit, meg fõként a drukkereket, akik mint a példa bizonyítja még olvasni sem tudnak.
Persze minden bizonnyal ezt az üzenetet is kimoderáljátok, de nézzetek egy kicsit magatokba is. Ez a fórum már nem arról szól, hogy kultúrált módon megvitassuk a véleményünket, hanem arról, hogy a másikról minden mocskot összehorjunk. S ha valaki kultúráltan ki akarja fejteni az ellenvéleményét, akkor azt a hatalom minden eszközével ki kell irtani.
Igyatok tehát a gyõzelemre, részegen úgyis jobban hasonlítotok magatokhoz.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

gabber_saviola
kérdezd meg a Capello HotLine-on -.- , amúgy Én sem értem

BADE
de ha valaki ennyire szar,mit keres a kezdõben??
Ezt megmagyarázhatná már valaki!

Breki33
lol

ezek az értelmes hozzászólások
ennyit tud a juventus. Én mondtam az arsenal jut tovább. Mostmár nincs megállás a döntõig

Breki33
ez már régi
gabber_saviola
Nem büntette meg a Juventus Ibrahimovicsot
2006-04-04 13:30:47
Nem büntette meg az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplõ Juventus labdarúgócsapatának szakvezetése Zlatan Ibrahimovicot.
A Zebrák svéd csatára a klub szombati, Treviso elleni bajnokiján trappolt le sértõdötten a pályáról lecserélése után, majd hevesen gesztikulálva keresetlen szavakat is váltott Fabio Capello vezetõedzõvel.

A mostanában igencsak formán kívül játszó csatárt azonban nem bünteti meg a klubvezetés - ellentétben Mauro Camoranesivel, aki az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-meccsen összeszedett piros lapjáért büntetést kényszerült fizetni.

"Zlatan csak a lecserélése miatt volt dühös, ami még belefér a normális viselkedés kategóriájába" - jelentette ki a Juventus karakteres klubigazgatója, Luciano Moggi. "Érthetõ, hogy ilyen feszült volt, ez teljesen érthetõ, amikor egy futballistának épp nem megy a játék." (nso.hu)

na akkor cassano marad, ibra meg a chelsea be megy

REAL MADRID

gabber_saviola
Ti fogtok fizetni és nem is gyengén.....mint a katonatiszt -.-

Breki33
fizettek érte?
gabber_saviola
kell nektek nyáron sok pénzért Barone, és meg is fogjátok venni 😛

Breki33
Reálisok ellen mindig ment neki PP
DJ Bee18
jó helyen van zlatan 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
Cassano brrrrrrrrrrrrr
zlatan mehet a realba Cassano meg jöjjön (gyors fogyás után)hozzánk

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Breki33
Ez így van P