Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként az Atalanta 91 ponttal lett bajnok,24 csapat ellen maximálisan 132 pontot lehet szerezni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Drukkolok Nektek. Nem igazi Juventus nélkül a SerieA.
/Juvésok sem mennek átt a reál topikba flémelgetni/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Heló szia remélem hogy vagy
violence can be used for good - JUSTICE
és akkor a lelki válágod sem sérülne mert ugye amit az ember nem lát az nem is zavarja.
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
köhöm,én egy rossz szót nem szóltam speciel
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vele is hírbe hozták a csapatod
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
fogd már fel, hogy ehhez semmi közöd, mise nézzük, hogy más csapat topicjában
ki szid minket
Marchionni is maradna
Marco Marchionni kijelentette, hogy a Juventus kizárása ellenére szeretne a zebráknál maradni.
"Egy év és bajnokok leszünk, még egy és mégegyszer. Természetesen arra gondolok, hogy most feljutunk, majd jövõre megnyerjük a Seria A-t. Az igazán hûségesek most is maradnak amikor baj van, egyfajta példát szertenék mutatni." - mondta Marcionni a La Gazetta dello Sportnak.
http://www.foci24.com
mondjuk remélem, ha lesznek friss hírek akkor berakjátok egybõl
ne válaszoljatok csak menjetek vissza a helyetekre elég volt az off-bõl
és nem járok olyan topicocba offolni ahol számomra unszimpatikus csapatok vannak
maradjunk ebben
juve topicban had szidjuk már a divatcsapatot
ne ti mondjátok meg
ezentúl fogjátok végre fel, hogy elég volt az margitfejû tizenévesek hozzászólásaiból itt
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
aki kételkedik: rájátszás a hatodik helyig van nehogymá ne legyen 6. a Juve a b-ben...-30it ellenére is...
THX
REAL MADRID
de Deschamps csak azzal a feltétellel vállalta az edzõi posztot h marad Del Piero,Nedved és Cannavaro.
sz'al majd meglátjuk mi lesz
talán Nedved nem marad?
REAL MADRID