Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
nehogy félreértsetek,de van egy olyan sejtésem hogy Capello összekapja azt a csapatot, ezekkel az igazolásokkal már az eddiginél is erõsebb keretük van,csak eddig nem volt olyan edzõ aki össze tudta volna kovácsolni õket
majd belenézek pár meccsükbe kíváncsiságból hogy Cannavaro hogy játszik és hogy Capello ugyanazt a taktikát alkalmazza-e mint nálunk, DE TOVÁBBRA IS FORZA JUVENTUS!!!

nincs értelme veszekedni, az eredmények nem õket igazolják, kiváncsi leszek mi lesz jövõre

Breki33
csak az igazságot írtam

ki lesznek akkor tiltva, ennyi
forzajuve5
😄 ilyet ne írj,mert jönnek a margitosok veszekedni

lehet hogy kell még neki a zsé

Breki33
legnagyobb divatklub

francba kellett pont abba a szar csapatba mennie
Matthewpamer
Õ is divat lett

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

most nem mondhatja azt hogy a juve a legjobb, akkor hogy néznének rá...ez van, el kell fogadni hogy elment, és le van zárva az ügy, nem kell vele foglalkozni

forzajuve5
"Az olasz védõ hozzátette a Real a legnagyobb klub a világon"

no comment

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

<#eljen>

9csöves9
Deschamps 99%-t mond Kovac maradására

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Barni
detto

Avanti Italia!

9csöves9
én meg téged sajnállak

Matthewpamer
mi van? Végén megsajnálom õket hogy ilyen sokat kapnak

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

te vén ... "rózsaszínkecske" 😛

REAL MADRID

gabber_saviola
"elvileg" és "mondták"
elég sok mindent láttam már az 29 évem alatt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nuno88
és ez így is lesz 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

aha azt mondták de ebbe a játékosoknak is lesz beleszólása 😊

amugy Kaká most utasította vissza a cselszkáj 100millio ajros ajánlatát 😊

REAL MADRID

fsgh
hát lehet de elvileg azt mondták már nem hajlandoak Seva után senkitõl se megválni...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
azért annyira nincs esélyük megnyerni, mivel másodfoku után a milán is fog eladni jópár pléját, pl: Kaká, Gattuso

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jaja mert ha indul akkor nagy eslyük van megnyerni az meg hûûû de nagy bütetés-.-

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
az európai indulásokat keddig kell jelezni, de szerdáig fárni fog vele az uefa (infóm szerint) amúgy sem hiszem, hogy keddig lefolyik a másodfoku

jah én sem szeretném, ha a milán uefázna 😊

Barni
az komoly, az uefás nevezés meg kedden van mi?
azt nem bírnám, ha a milan az uefa kupában indulna...

Avanti Italia!

fsgh
Azt rebesgetik Juve B -20 és a többiek A pontlevonással...

gabber_saviola
szerda

Barni
na vajon hogy állhat a második tárgyalás?
mikor lesz ítélet?

Avanti Italia!

Zsolti9014
persze, öreg már!

Hajrá Magyarország!

<#ravasz1>

REAL MADRID

9csöves9
jaja,csak szerintem el fogjuk adni

Monoton,nem a madridistán

ezt hol olvastad 😊

REAL MADRID

gabber_saviola
nem semmi Terz, hogy Õ maradni akar, tiszteletem neki is

9csöves9
én tartottam tõle,hogy csak kiszenvedi ezt az 1 évet hogy visszamehessen

de mostmár elkezdek nézegetni Bojinovos videókat😊

😊 szép
remélem jól fog játszani, és marad sokáig,

9csöves9
ez a Bojinov gyerek meg tudja mit kell nyilatkozni,hogy gyorsan megszeressük😄

“Voglio giocare con Del Piero!”

"A tengerben fürödtem a családommal, amikor megtudtam, hogy a Juve szeretne leigazolni. Egy percet sem hezitáltam, a Juventus a világ egyik legnagyobb klubja. Azért vagyok itt, hogy elkezdjem ezt az új kalandot és remélem, hogy valóra válthatom a ti és a mi álmainkat, vagyis hogy a Juventus újra Scudettókat és BL-t nyerjen."

Ekkor a szurkolók heves tapsviharban törtek ki, ami még hangosabb lett a következõ mondatál: "Del Pieróval akarok játszani! És nyerni, mint a bálványotok!" Ezután Bojinov elkezdte énekelni a Juventus himnuszát, amelybe a szurkolók is bekapcsolódtak. De még ez sem volt elég, a bolgár támadó ezután rákezdett a híres Del Piero nótára, és együtténekelt Bojinov és a Juve szurkolói. Ezek után pedig elkezdte osztogatni az aláírásokat.

9csöves9
nem biztos,állítólag van Angliából kérõje

viszont a hivatalos oldalon elmondta Deschamps hogy Gigi 100% hogy marad,Trezben már nem biztos

és csalódott Cannavaróban

Kovac is marad? már biztos?

9csöves9
Tudor marad természetesen, Legroval vagy Kovaccal jó kettõst alkothat

meg figyelembe kell venni h sztem 4-5 éve is öreg volt már...
fiatalodni meg senki se fiatalodik😄
de ha védõ akkor már említhetjük zebinát😄 - rómából végre kitették most élvezzétek ti😊

violence can be used for good - JUSTICE

sztem Tudor marad, alapember lehet
ugye Montero-t nem gondolod komolyan?...
jó volt valóban, de azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, és õ nem lett jobb, sõt...

Zsolti9014
Csak azért mondom, mert belsõ védõk terén nem állunk túl jól, és õ anno Ferrarával megbízható volt, igaz kellett vki aki pótolja az eltiltás alatt. (össze kellene rakni az MM kettõst: Montero-Materazzi 😄

Tudorral mi a helyzet?

Hajrá Magyarország!

Montero? felejtõs, hentesbácsi jó arc volt,de csak a sárgákat meg a pirosakat szedte

Zsolti9014
Ez a gond, pedig így igazságtalan, ezen az alapon befejezõ csatár sem kaphatna (pl. Seva), bár õ is megérdemelte.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Figyeljetek, Monteróval meg Tudorral mi van? Itt azt írják, tavaly csak kölcsönadtuk õket. Sztem hiba volt Tacchinardit elengedni, õ biztosan maradt volna a B-ben is, + nagyon jó játékos.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
jó volna,de manapság sajna kapusoknak nem nagyon osztogatnak aranylabdát

Zsolti9014
Gigirõl tényleg példát vehetnének, VB-gyõztes, világ legjobb kapusa, VB-legjobb kapusa, oda megy ahova akar, és õ itt marad, annak ellenére h BL-t nem nyert még (majd fog a Juvéval). ARANYLABDÁT NEKI!

Hajrá Magyarország!

Barni
igen, énis erre gondoltam, csak most Gigit akartam fényezni egy picit ha nem gond <#vigyor4>

Avanti Italia!

forzajuve5
nem érdekel hogy hány gólt kapunk(mert azért kapott gól nélkül nem lehet bajnokságot végigcsinálni),csak jussunk fel 1 év alatt az A-ba

fsgh
az tulzás lenne ha Fio és lazio is ott marad de hogy vereség nélkül az már tuti😉

Barni
remélem kapott gól nélkül nyerjük a B-t 😊

Avanti Italia!