Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd belenézek pár meccsükbe kíváncsiságból hogy Cannavaro hogy játszik és hogy Capello ugyanazt a taktikát alkalmazza-e mint nálunk, DE TOVÁBBRA IS FORZA JUVENTUS!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
REAL MADRID
elég sok mindent láttam már az 29 évem alatt
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
amugy Kaká most utasította vissza a cselszkáj 100millio ajros ajánlatát 😊
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
jah én sem szeretném, ha a milán uefázna 😊
azt nem bírnám, ha a milan az uefa kupában indulna...
Avanti Italia!
REAL MADRID
Monoton,nem a madridistán
REAL MADRID
de mostmár elkezdek nézegetni Bojinovos videókat😊
remélem jól fog játszani, és marad sokáig,
“Voglio giocare con Del Piero!”
"A tengerben fürödtem a családommal, amikor megtudtam, hogy a Juve szeretne leigazolni. Egy percet sem hezitáltam, a Juventus a világ egyik legnagyobb klubja. Azért vagyok itt, hogy elkezdjem ezt az új kalandot és remélem, hogy valóra válthatom a ti és a mi álmainkat, vagyis hogy a Juventus újra Scudettókat és BL-t nyerjen."
Ekkor a szurkolók heves tapsviharban törtek ki, ami még hangosabb lett a következõ mondatál: "Del Pieróval akarok játszani! És nyerni, mint a bálványotok!" Ezután Bojinov elkezdte énekelni a Juventus himnuszát, amelybe a szurkolók is bekapcsolódtak. De még ez sem volt elég, a bolgár támadó ezután rákezdett a híres Del Piero nótára, és együtténekelt Bojinov és a Juve szurkolói. Ezek után pedig elkezdte osztogatni az aláírásokat.
viszont a hivatalos oldalon elmondta Deschamps hogy Gigi 100% hogy marad,Trezben már nem biztos
és csalódott Cannavaróban
fiatalodni meg senki se fiatalodik😄
de ha védõ akkor már említhetjük zebinát😄 - rómából végre kitették most élvezzétek ti😊
violence can be used for good - JUSTICE
ugye Montero-t nem gondolod komolyan?...
jó volt valóban, de azóta nagyon sok víz lefolyt a Dunán, és õ nem lett jobb, sõt...
Tudorral mi a helyzet?
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Avanti Italia!