Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olasz
válogatott
Del Piero
mez
3 990 Ft
Méret: Gy:130 cm, XS: 140 cm, S: 150 cm, M: 160 cm, L: 170 cm, XL: 180 cm, XXL: 190 cm.Anyag: 100% poliészter
ilyen erõvel Montero sem volt anno rossz mégse látnám szívesen a védelem közepén
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Heló szia remélem hogy vagy
http://www.youtube.com/watch?v=xSv2xpCClGQ&search=boumsong
szép hozzállás,pedig lehet hogy pont egy Palermo helyett lenne a Mi meccsünk
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aki nem akar lemaradni a Juve meccseirõl...
Mint ismeretes, eddig a Sport1 illetve a Sport2 televízió közvetítette élõben a Juventus mérkõzéseinek többségét. Idén viszont nem fognak másodosztályú mérkõzést adni, így a Juve meccseit sem. De nekünk, Juveszurkolóknak össze kell fognunk, mert elérhetjük, hogy lássuk kedvenc csapatunkat élõben játszani.
Mindenki írjon egy e-mailt a Sport1 televíziónak a [email protected] címre, amelyben kérjük a Juventus mérkõzéseinek közvetítését. A feladat nem lenne lehetetlen, hiszen Olaszországban továbbra is közvetítik élõben a zebrák minden egyes mérkõzését. Mindenki írjon egy e-mailt, írja bele, hogy Magyarországon a Real Madrid után a Juventusnak van a legnagyobb tábora, és kegyetlenség lenne ezt a több százezer embert megfosztani kedvenc csapatuktól.
EGYÜTT ELÉRHETJÜK!"
Nemis hinnéd milyen könnyen megtehetem
Ne mond, hogy nem szóltam
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
mert vmi kapcsolat az van tuti
ha elfogadja maradjon
Amúgy megcsinálhattuk volna, hogy Siena-ba átigazolnak a klasszisok egy évre......P
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
hát persze
nem kívánok neki sok sikert,sõt egyáltalán ne legyen sikeres
de nekem abszolut mindegy hova,csak innen menjen messzire
„Minden játékos szívesen futballozna olyan klubban, mint a Manchester United! Tudom, nehéz lenne a dolgom azután, hogy kilenc évig szerepeltem az Arsenalban” – mondta Vieira.
A 30 éves játékos arra már nem tért ki, hogy az MU elleni csaták parázs hangulatáért személyesen is felelt, hiszen a rivális több klasszisa is „esküdt ellensége” volt. A szurkolók a mai napig emlegetik Vieira és Roy Keane összetûzéseit, de volt, amikor Ruud van Nistelrooy volt a francia klasszis „célkeresztjében”.
A Juventus több klasszisa már távozott: Fabio Cannavaro és Emerson a Real Madridé lett, míg Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram az FC Barcelonában folytatja. Vieira sorsa is eldõlni látszott, A megbízható Gazzetta dello Sport a múlt héten azt írta – errõl lapunk is beszámolt -, hogy a legutóbbi bajnokságot a zöldasztalnál megnyerõ Internazionale csapott le a középpályásra, de úgy tûnik, ez a hír nem felelt meg a valóságnak.
„Még nem tudom, hogy hol folytatom pályafutásomat. Továbbra is csapatot keresek, s remélem, a következõ negyvennyolc óra megoldást hoz. Nagyon fontos döntés lesz, s az már biztos, nem követem a Juventust a Serie B-be” – közölte Patrick Vieira, aki mindössze egy évet töltött a Zebráknál.
A francia középpályás manchesteri „álmainak” megvalósulását elõsegítheti, hogy Sir Alex Ferguson vezetõedzõ régóta imádja játékát, nagyra becsüli képességeit.
Patrick Vieira is elhagyja az olasz másodosztályba sorolt Juvetnust és reményei szerint 48 órán belül megegyezik a Manchester Uniteddel. "Ki ne szeretne egy olyan tradíciókkal rendelkezõ klubnál játszni, mint a Manchester United? - mondta Vieira. - Természetesen némileg nehéz lesz, hiszen kilenc évig az Arsenalnál szerepeltem, de a futballban minden megtörténhet."
Vieira még hozzátette, biztosan nem játszik az olasz másodosztályban.
A kisvárosban többezer szurkoló gyûlt össze és köszöntötte a keret játékosait, akik közül csak a világbajnokságon szereplõk (Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, David Trezeguet, Patrick Vieira, aki elvileg az Interhez igazol) nem voltak jelen. A drukkerek „bajnokcsapat, bajnokcsapat!” kiáltással fogadták a kedvenceket, néhány transzparensen gúnyolódtak az Inter bajnoki címén, a legnagyobb tapsot pedig a maradás mellett döntõ sztárok, elsõsorban a cseh Pavel Nedved és Zlatan Ibrahimovic kapta. Pedig a svéd csatár még tépelõdik, nem biztos, hogy végül a Juve mellett dönt, annak ellenére sem, hogy a klub a napokban azt ajánlotta neki, évi 1.7 millió eurós fizetését 5 millióra (1.4 milliárd forintra) növeli. Amennyiben Zlatan távozni akar, megteheti, ebben az esetben azonban a Juventus nem hivatalos források szerint 40 millió eurót (11.2 milliárd forintot) kér érte. (A hírek szerint az Inter és a Milan érdeklõdik elsõsorban Ibrahimovic iránt.)
„Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, nagyon jó érzés ilyen hangulatban kezdeni az évet. Mindent el fogunk követni azért, hogy a lehetõ leghamarabb visszajussunk a Serie A-ba” – jelentette ki Didier Deschamps, a Juventus francia edzõje, aki természetesen szeretné, ha Ibrahimovic maradna.
A Juventus hétfõn benyújtotta fellebbezését a szövetség fegyelmi ítéletei ellen az Olasz Olimpiai Bizottság Békéltetõ és Bírói Tanácsához, ami azért fontos, mert innen vezet majd tovább az út a polgári (közigazgatási) bírósághoz, ameddig a klub mindenképpen el akar jutni. „Védenünk kell a részvényeseink érdekeit, ezért elmegyünk az utolsó fórumig, ráadásul úgy véljük, hogy az ítéletek igazságtalanok, mert a Juventust a többi csapathoz képest sokkal erõsebben érintik. A B-liga pontlevonás nélkül éppen elegendõ lenne” – jelentette ki Giovanni Cobolli Gigli, a Juve elnöke. A héten várhatóan arra is választ kapunk, hogy megindul-e a „második bundaper”, amelyben a Reggina, az Arezzo és a Messina kerülhet a vádlottak padjára.
egyébként láttam játszani,nagyon jó játékos csak az a gond hogy õ is olyan felépítésben meg játékstílusban mint Alex,Palladino,Bojinov akik elötte vannak a rangsorban