Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Olasz
válogatott

Del Piero

mez

3 990 Ft

Méret: Gy:130 cm, XS: 140 cm, S: 150 cm, M: 160 cm, L: 170 cm, XL: 180 cm, XXL: 190 cm.Anyag: 100% poliészter
Zsolti9014
#10899 azonos vélemény, a #10900 az a felfoghatatlan visszaesésre utal.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az "anno nem volt rossz" nem elég ,hogy idejöjjön.én speciel ha a fejére ránézek már rosszul leszek

ilyen erõvel Montero sem volt anno rossz mégse látnám szívesen a védelem közepén

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Bár anno Mexesszel az Auxerre-ben nem volt rossz

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Hááát, a videó alapján: Ide ne jöjjön!

Hajrá Magyarország!

Hegeace
Rájöttem h ez a gyerek az arsenal védelembe való. azok ijen szerencsétlenek de szerintem egy " vezetõ " középhátvéd mellet nem volna olyan rossz.

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
Best of Boumsong

http://www.youtube.com/watch?v=xSv2xpCClGQ&search=boumsong

9csöves9
<#eljen>

szép hozzállás,pedig lehet hogy pont egy Palermo helyett lenne a Mi meccsünk

gabber_saviola
én is küldtem, persze Palermós szöveggel 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nem nagyon hiszek az ilyenek sikerében,de én is küldtem

Zsolti9014
Üzenet elküldve.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
"FONTOS FELHÍVÁS

Aki nem akar lemaradni a Juve meccseirõl...

Mint ismeretes, eddig a Sport1 illetve a Sport2 televízió közvetítette élõben a Juventus mérkõzéseinek többségét. Idén viszont nem fognak másodosztályú mérkõzést adni, így a Juve meccseit sem. De nekünk, Juveszurkolóknak össze kell fognunk, mert elérhetjük, hogy lássuk kedvenc csapatunkat élõben játszani.

Mindenki írjon egy e-mailt a Sport1 televíziónak a [email protected] címre, amelyben kérjük a Juventus mérkõzéseinek közvetítését. A feladat nem lenne lehetetlen, hiszen Olaszországban továbbra is közvetítik élõben a zebrák minden egyes mérkõzését. Mindenki írjon egy e-mailt, írja bele, hogy Magyarországon a Real Madrid után a Juventusnak van a legnagyobb tábora, és kegyetlenség lenne ezt a több százezer embert megfosztani kedvenc csapatuktól.

EGYÜTT ELÉRHETJÜK!"

forzajuve5
mit írt már megint? lemaradtam,már törölve lett

Breki33
Kisköcsögnak üzenném, hogy még egy ilyen lépés és személyesen veszem kezelésbe.

Nemis hinnéd milyen könnyen megtehetem

Ne mond, hogy nem szóltam
9csöves9
jah pláne hogy olyanok is vannak köztük akikre lehet építeni

Kit--Kat
kb. 😄D

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Inkább ne jöjjön! 😄 (vagy legyen csere!, de inkább Buffon-Mirante és kész)

Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
még utána is, a Mars aranykészletére is fájna a foga 😄DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
ettõl nem lesznek bajnokok

9csöves9
eh az inter feltette a mezére a scudettot😄DDD

Kit--Kat
Ibra gondolom jövõre is fizetés emelést kérne míg a világ összes pénzét meg nem kpaja egyben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
az mind semmi,hogy esetleg Buffon távozik,de ráadásul 5 játékosunkat akarjuk odaadni...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
egyre több hír szól Ameliaról...az érkezése tudjuk mit vonna maga után

Breki33
ez a hivatalos
gabber_saviola
köszönöm Lajos az infót

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
az egyik vezetõjük Paolo De Luca asszem baráti kapcsolatot ápol/ápolt a triáddal

gabber_saviola
mi köze a Juvénak a Sienához?
mert vmi kapcsolat az van tuti

Breki33
szerintem a fizetését csökkenteni kéne

ha elfogadja maradjon

Amúgy megcsinálhattuk volna, hogy Siena-ba átigazolnak a klasszisok egy évre......P
nono84
Kell õ a csapatba! Csak azt nem tudom így hogyan lesz a csatársor.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
évi 5 millióért

hát persze

addig majd ücsörög a kispadon<#eplus2><#idiota>
addig majd ücsörög a kispadon<#eplus2><#idiota>
9csöves9
aztán ha mégse akkor majd 2008-ban talál magára...

Szerintem meg Ibra ne menjen sehova, tökéletes õ a Juventusba, majd a másodosztályban magára talál...
Breki33

BADE
egyáltalán nem sajnálom,hogy elment,szezone elsõ felében ment neki,aztán teljesen eltûnt.Már csak Ibra van hátra!Remélem Buffon marad!

DJ Bee18
nekem se volt soha szimpi

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
nah 9.30 körül a mi és az inter hivatalos oldala is írja Vieira átigazolását<#eljen>

nem kívánok neki sok sikert,sõt egyáltalán ne legyen sikeres

BADE
úgyis eltolták a rajtot,addigra bõven felépül

forzajuve5
Az eredetileg tervezetthez képest két héttel késõbb, a szeptember 9-10-i hétvégén kezdõdik meg az olasz labdarúgó-bajnokság 2006/2007-es idénye. A halasztásra a bundabotránnyal összefüggésben született elmarasztaló döntések, illetve a várható fellebbezések miatt kerül sor.

9csöves9
Palladino tegnap megsérült,várhatóan 1 hónapot hagy ki

9csöves9
jobb is lenne ha Angliába menne

de nekem abszolut mindegy hova,csak innen menjen messzire

Breki33
Az elmúlt napokban úgy tûnt, hogy az Internazionale szerzi meg a másodosztályba sorolt Juventustól a világ- és Európa-bajnok Patrick Vieirát, de ez most erõsen bizonytalanná vált. A francia középpályás ugyanis kijelentette, a Manchester Unitedbe szeretne igazolni, még úgy is, hogy ezzel kiválthatná egykori csapata, az Arsenal szurkolóinak haragját.

„Minden játékos szívesen futballozna olyan klubban, mint a Manchester United! Tudom, nehéz lenne a dolgom azután, hogy kilenc évig szerepeltem az Arsenalban” – mondta Vieira.

A 30 éves játékos arra már nem tért ki, hogy az MU elleni csaták parázs hangulatáért személyesen is felelt, hiszen a rivális több klasszisa is „esküdt ellensége” volt. A szurkolók a mai napig emlegetik Vieira és Roy Keane összetûzéseit, de volt, amikor Ruud van Nistelrooy volt a francia klasszis „célkeresztjében”.

A Juventus több klasszisa már távozott: Fabio Cannavaro és Emerson a Real Madridé lett, míg Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram az FC Barcelonában folytatja. Vieira sorsa is eldõlni látszott, A megbízható Gazzetta dello Sport a múlt héten azt írta – errõl lapunk is beszámolt -, hogy a legutóbbi bajnokságot a zöldasztalnál megnyerõ Internazionale csapott le a középpályásra, de úgy tûnik, ez a hír nem felelt meg a valóságnak.

„Még nem tudom, hogy hol folytatom pályafutásomat. Továbbra is csapatot keresek, s remélem, a következõ negyvennyolc óra megoldást hoz. Nagyon fontos döntés lesz, s az már biztos, nem követem a Juventust a Serie B-be” – közölte Patrick Vieira, aki mindössze egy évet töltött a Zebráknál.

A francia középpályás manchesteri „álmainak” megvalósulását elõsegítheti, hogy Sir Alex Ferguson vezetõedzõ régóta imádja játékát, nagyra becsüli képességeit.
Breki33
focilistás hír
ha jól látom a sportfórumról van
9csöves9
most igazolták a posztjára Carricket

Breki33
Patrick Vieira visszatér Angliába, 48 órán belül megegyezik a Manchester Uniteddel.

Patrick Vieira is elhagyja az olasz másodosztályba sorolt Juvetnust és reményei szerint 48 órán belül megegyezik a Manchester Uniteddel. "Ki ne szeretne egy olyan tradíciókkal rendelkezõ klubnál játszni, mint a Manchester United? - mondta Vieira. - Természetesen némileg nehéz lesz, hiszen kilenc évig az Arsenalnál szerepeltem, de a futballban minden megtörténhet."
Vieira még hozzátette, biztosan nem játszik az olasz másodosztályban.
9csöves9

Breki33
Vasárnap késõ este a Trento melletti Pinzolóban, a csapat edzõtáborának helyszínén rendezték a Juventus hivatalos idénynyitó ünnepségét.

A kisvárosban többezer szurkoló gyûlt össze és köszöntötte a keret játékosait, akik közül csak a világbajnokságon szereplõk (Alessandro Del Piero, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi, David Trezeguet, Patrick Vieira, aki elvileg az Interhez igazol) nem voltak jelen. A drukkerek „bajnokcsapat, bajnokcsapat!” kiáltással fogadták a kedvenceket, néhány transzparensen gúnyolódtak az Inter bajnoki címén, a legnagyobb tapsot pedig a maradás mellett döntõ sztárok, elsõsorban a cseh Pavel Nedved és Zlatan Ibrahimovic kapta. Pedig a svéd csatár még tépelõdik, nem biztos, hogy végül a Juve mellett dönt, annak ellenére sem, hogy a klub a napokban azt ajánlotta neki, évi 1.7 millió eurós fizetését 5 millióra (1.4 milliárd forintra) növeli. Amennyiben Zlatan távozni akar, megteheti, ebben az esetben azonban a Juventus nem hivatalos források szerint 40 millió eurót (11.2 milliárd forintot) kér érte. (A hírek szerint az Inter és a Milan érdeklõdik elsõsorban Ibrahimovic iránt.)

„Mindenkinek köszönöm, hogy eljött, nagyon jó érzés ilyen hangulatban kezdeni az évet. Mindent el fogunk követni azért, hogy a lehetõ leghamarabb visszajussunk a Serie A-ba” – jelentette ki Didier Deschamps, a Juventus francia edzõje, aki természetesen szeretné, ha Ibrahimovic maradna.

A Juventus hétfõn benyújtotta fellebbezését a szövetség fegyelmi ítéletei ellen az Olasz Olimpiai Bizottság Békéltetõ és Bírói Tanácsához, ami azért fontos, mert innen vezet majd tovább az út a polgári (közigazgatási) bírósághoz, ameddig a klub mindenképpen el akar jutni. „Védenünk kell a részvényeseink érdekeit, ezért elmegyünk az utolsó fórumig, ráadásul úgy véljük, hogy az ítéletek igazságtalanok, mert a Juventust a többi csapathoz képest sokkal erõsebben érintik. A B-liga pontlevonás nélkül éppen elegendõ lenne” – jelentette ki Giovanni Cobolli Gigli, a Juve elnöke. A héten várhatóan arra is választ kapunk, hogy megindul-e a „második bundaper”, amelyben a Reggina, az Arezzo és a Messina kerülhet a vádlottak padjára.
9csöves9
és Conte is ott volt velük😊

egyébként láttam játszani,nagyon jó játékos csak az a gond hogy õ is olyan felépítésben meg játékstílusban mint Alex,Palladino,Bojinov akik elötte vannak a rangsorban

Breki33
közben már írtam

Paraguay-i csatár