Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
Trez meg kapni fog egy 2010-ig szóló évi 6 milliós szerzõdés ajánlatot😮

ha ezt elutasítja akkor nem komplett

más:kezdhetünk fogadásokat kötni ki fog elõszõr összeverekedni az internél? a mezõny: Ibrahimobitch,Vieira,Adriano,Materazzi,Samuel,Cordoba,Mihajlovics

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Juventus: Ibrahimovic az Interben folytatja
2006-08-10 00:00 Utolsó módosítás: 2006-08-10 09:22

A Juventus labdarúgó-csapata eladta svéd csatárát, Zlatan Ibrahimovicot az Internazionalénak.

A futballistáért 24.8 millió eurót fizetett a milánói csapat.

A torinóiaktól már több meghatározó játékos is távozott a nyár folyamán, mivel a Juvét visszasorolták a másodosztályba.

ERRE VÁRTAM MÁR 2 ÉVE !!! 😄DD <#vigyor2><#mf2><#wave><#wink><#violent>
9csöves9
amellett hogy van egy olyan érzésem,hogy úgy járunk vele mint Henryval.egy percig sem fogom bánni úgy ahogy Henryt sem bántam

9csöves9
ha jól értem akkor még van egy 15 milliós késõbbi díj? mert akkor elérte Gigli a célját megvan a 40 milla😊

9csöves9
VÉGRE!

a 2004/2005-s szezonért köszönetet mondok neki de gyorsan pakolja össze a cuccát

Ceduto Ibrahimovic

La Juventus ha ceduto a titolo definitivo all'Inter l'attaccante svedese Zlatan Ibrahimovic per 24,8 milioni di euro. Tale operazione genera una plusvalenza di circa 15 milioni di euro

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eladtuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😊)))))))))))))))
9csöves9
hihetetlen...a végén összeáll a Boumsong-Kuffour védõpáros,akkor a kieséstõl sem ment meg minket senki

Breki33
Az AS Roma bejelentkezett Mauro Camoranesiért (képünkön), a B-ligába számûzött Juventus olasz világbajnok középpályásáért.

A 29 éves jobb oldali középpályás továbbra is élvonalbeli klubban szeretne játszani, ám a Juve az árát 10 millió euróban határozta meg.

A Roma ennél kevesebbet fizetne érte, de cserébe odaadná Samuel Kuffourt, a csapat többnyire mellõzött ghánai válogatott védõjét.

9csöves9
Kovac: "Sempre e solo Juve"

õ is nyilatkozott a hivatalos oldalnak

holnap lesz a Birra Moretti,sajna a meggyengült keret tovább gyengül aznap érkezik Alex,Gigi,Camo,Trez így nem játszanak továbbá sérült Tudor és Palladino

Zsolti9014
Jaj, bocs elnéztem! A Serie B másik csomag!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
legyen igazad

Zsolti9014
ha jól tudom, akkor megvették az olasz közvetítés jogát az XYXY csatornától akkor amit az a csatorna közvetít, azt õk is tudják, márpedig azt olvastam hogy Olaszországban továbbra is közvetítik a Juvét --> a Sport TV-nek nem jelentene (vagy nem nagy mértékû) többletkiadást.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én nem látok rá esélyt hogy elsõ osztályban induljunk,õszintén szólva nem is örülnék neki

jo de kimondta még mindig hogy tuti 2. osztályuként látjuk e a juvét én még bizok bár már lelkileg a b re készülõk!!
forzajuve5
igen,de tuti több ember nézné mint a magyar meccset

9csöves9
azért árban is van egy "pici" különbség

forzajuve5
az ellenfél szurkolók verték ki a fogait? 😄

forzajuve5
2000 aláírást várnak, eddig viszont csak 58an írták alá... remélem meglesz az a 2000, többet én sem tudok mondani,nem én indítottam el, és azt sem tudom hogy a Sport TV komolyan venne-e egy ilyen petíciót
mindenesetre jó volna látni néhány meccset
ha jól tudom idén is adnak Magyar másodosztályú meccseket,akkor ennyi erõvel lehetne Olasz másodosztályt is adni, no meg a kettõ közt van egy pici színvonalbeli különbség

9csöves9

nem rég jelentette ki az elnõk hogy tuti marad buffon és camoranesi, tudtam hogy nem hagynak el király, egy csomo ász marad és ha bejõn még egy két jo igaolzás akkor nem lesz gondf a feljutással vagy a bennmaradással az serie a-ba ez még kiderül, mert ha feljutunk akkor tuti legalább 30 pontos hátránnyla szerintem de meglátjuk most már csak ibra és treze sorsa nem biztos a tõbbieké mind de szerintem mindenki tudja hogy inkább kinek kéne maradnia a 2 személyx kõzül!!!!
alap hogy aláirtam, de pontosan mikor derül ki hogy sikerült e elegendõ aláirást gyüjteni és mennyi kell, illetve ,hogy tudod beadni majd??
Zsolti9014
természetesen aláírtam

Hajrá Magyarország!

megvolt

forzajuve5
Aláírásgyûjtés

midenki írja alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocs,de gyorsan irtam és elfelejtettem.Mikor lesz az ugynevezett 3. foku dõntés. a polgári biroságnál tart már az ügy?
9csöves9
fú használhatnál írásjeleket

nincs Ibra botrány,nem akar maradni sérültet jelentett és nem utazott a csapattal a meccsre.Gigi lehet,hogy távozik viszont én szerintem marad minden vezetõ és Õ is ezt nyilatkozza folyamatosan.Trez és Camo sorsa pénteken dõl el mindkettõ maradására van esély.

az új kiszemeltek meg csak felröppent nevek semmit nem kezdeményezett még a klub,Robinho-hír meg egy baszott nagy kacsa volt

BADE
eljönne ez a Robinho gyerek a B-be,még labdával sem igen találkozna...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

hellosztok na visszajõttem a nyaralásbol és én is ujra belecsõppentem a juvéba na de hallom ezt az ibra botrányt pontosan miért tõrt ki és igaz hogy lehet hogy buffon távozik és az utolos kérdés hogy mi van trezegével és camoranesivel ja bocs csak nyaraltam és nem tom naon de még egy kérdésem lenne hogy mi lesz az uj kiszemeltekkel most olvastam mennyi az esléy nyélbe ütni a robinho vagy ricardinho üzletet és kuffour
BADE
fizessék meg,potom összegért senki nem eladó(mondjuk a többi játékosunkat így adtuk el sajnos...)

9csöves9
annyira nem frissek de mindkettõ igaz,az elsõrõl még Secco is tett egy nyilatkozatot

Shotogan
2 hírem van,nem tudom mennyire friss

Az egyik, hogy Giovanni Cobolli Gigli a Juve elnöke kijelentette h a Juve ügyvédjei mindent megtesznek h visszakerüljünk a Serie A-ba valamint visszakapjuk a bajnoki címet az intertõl.

A másik meg h visszautasítottuk az Inter ajánlatát Ibráért mert túl kevés pénzt ajánlottak.

james69holden
köszi köszi <#puszis>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
HBD James

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

james69holden
milyen figyelmes vagy, köszönöm! <#integet2>

9csöves9
elsírnám magam ha idejönne

bármelyik dzsungelben találunk nála különb majmot

Breki33
Juve igyekszik pótolni a nyáron távozó kulcsjátékosait, és olyan labdarúgókkal feltölteni a keretét, akik már idén segíthetnek kiharcolni a feljutást a Serie A-ba. Egyelõre két jelölt neve szivárgott ki, az egyik a ghánai Samuel Kuffouré, a másik a brazil Ricardinhóé.

Kuffour jelenleg az AS Roma játékosa, a két klub már felvette egymással a kapcsolatot, és hamarosan nyélbe üthetik az üzletet. A Bayern Münchent is megjárt ghánainak nem lesz könnyû dolga, Thuram és Cannavaro távozása után elõdjeihez hasonló szinten kellene teljesítenie idén.

A másik lehetséges érkezõ a Corinthians középpályása, Ricardinho. A játékos ügynöke Olaszországban töltötte az elmúlt hetet, ahol a Torino, a Roma és a Juve vezetõivel is megbeszéléseket folytatott. A Zebrák 2,5 millió fontos ajánlattal keresték meg a brazil gárda vezetõit, akik egyelõre nem adtak választ az olaszoknak
9csöves9
Boldog Születésnapot!

Breki33
james69holden
20 perc alatt 6%-kal estek a Juventus részvényei:

Hirtelen leestek az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságba visszasorolt Juventus részvényei, ma délután jelentette be a tõzsde szóvivõje.

A Juventus részvényeivel való kereskedést le is tiltották egy rövid idõre, miután húsz perc alatt 6.43 százalékkal csökkent az értékpapírok ára.

A bróker ezután közölte, hogy nem gazdasági oka volt az eseménynek, csupán „puszta-spekuláció” történt, tehát valószínûleg valaki nagytételben kezdte el felvásárolni a részvényeket.

9csöves9
Alex elmehetne dublõrnek is😄 Vin Diesel,Bruce Willis,Alessandro Nivola...

BADE

😄

9csöves9
akkor olvasd el mégegyszer a kommentjét

hunbasser
én is láttam a filmet,de én nem véltem felfedezni del pierot :S

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
épp itt lenne az ideje a saját nevelésüekhez nyúlni

BADE
de minek?akkor inkább sajátnevelés...

9csöves9
megint egy érthetetlen kölcsönadás,hosszú a szezon kell a nagy keret,ráadásul több poszton is bevethetõ

Shotogan
kölcsönbe ment oda

Hegeace
goal.com-on olvastam

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
hivatalos?

egyébként kölcsönvettük a Reggina kapusát Bilardit

Hegeace
Oliveria a sampdóriába igazolt! kár érte 😞 , én bírtam azt a pléját is

Heló szia remélem hogy vagy