Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
az hihetõ<#hehe>
Ezt végülis Chillenire és a Fradira is értem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

james69holden
😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

srácok nemzetisport.hu akkora hirem van képezljétek tudjátok a fradi kapott egy 25 milkos büntetés és 2007 ig nem játszhatnak nemzetkõzi meccset de a juvevéval fevették a kacspotatot és valoszinü ide jõnnek üllõi utra csak ez a fasz mlsz istenem de jo lenne hátha imádkozzunk együtt!!
9csöves9
azt nyilatkozta,hogy õ akar lenne a Juve új ikonja

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Fasza. Asszem a balhátvéd poszttal 1 ideig nem lesz gondunk.

Amici di nessuno...

Kit--Kat
hû de jó...😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
Chiellini 2011-ig hosszabbított<#eljen>

9csöves9
semmit nem von le Trez érdemeibõl,nagyon nagy formában van

Trunks
Na ja, de õ Feröer-szigeteknek lõtt kettõt, Camo pedig egy sokkal fontosabb meccsen talált be, ráadásul 24 hónap után.

Amici di nessuno...

Trunks
http://www.youtube.com/watch?v=HH6Ycl2StwE

Grúzia - Olaszország gólok

Amici di nessuno...

Hegeace
Trezeguet is vert kettõt..

Heló szia remélem hogy vagy

Trunks
Ja és nem mellékesen Camo is betalált, õ a nagyválogatottban Grúzia ellen.

Camoranesi Back To Scoring Ways For Italy

It was two years ago the last time that the midfielder scored for the Azzurri.

Mauro German Camoranesi was happy not only for the Azzurri's win over Georgia, but also for finally managing to put the ball in the net after a long period.

"Finally I scored. It's been two years since I last scored.

"I always try to, and I also tried in this game. I always make the movements inside the penalty, at times I make a mistake, but at times the ball does not arrive.

"I think that those 2 minutes were a hard blow for our opponents. First in 10 and then my goal: their morale plummeted."

Thanks to his goal, the Azzurri cruised to a 3-1 win over Georgia on Wednesday night in the Euro 2008 qualifiers.

Chiellini pedig hatalmas gólt lõtt, érdemes megfigyelni, milyen szépen fut fel a baloldalon a támadással.
Youtube-os link, akinek esetleg nem mennének a videok:
http://www.youtube.com/watch?v=S-IcCLeBRW8

Amici di nessuno...

9csöves9
viszont egy jó hír,Khadafi-Gheddafi kinek hogy tetszik, a corierro dello sportnak elmondta,mégtöbb pénzt szeretne invesztálni a klubba

9csöves9
a gazzetta szerint hónap vége elött nem várható döntés...

9csöves9
jaja az azzurini egyik legjobbja volt,csak nem találom sehol a gólját

9csöves9
ma van az utolsó tárgyalás

Trunks
Chiellini gólt szerzett az U21-es olasz válogatottban. Jó formában van õ is.

Amici di nessuno...

james69holden
Másodosztályú Juve-õrület

Távozó világsztárok, zuhanó részvények és „rangon aluli” ellenfelek a mérleg egyik serpenyõjében – soha nem látott érdeklõdés, bérelt hely a címlapokon és példátlan szurkolói lelkesedés a másikban. A Serie A-ból kizárt Juventus élete cseppet sem könnyû a másodosztályban, a torinói játékosok azonban szinte mind állítják: igenis megérte kiesni!

„Gyõzelemre vagyunk kárhoztatva, egyszerûen mert Juventusnak neveznek bennünket: ha megszerezzük a három pontot, azt mindenki természetesnek veszi, de ha nem, az máris elfogadhatatlan” – fogalmazta meg Didier Deschamps, a torinóiak francia vezetõedzõje a másodosztályú Juventust övezõ hangulat lényegét.
És valóban, amikor a Rimini elleni idénynyitón csupán egy sovány döntetlenre futotta a zebramezesek erejébõl, sokan megkongatták a vészharangot, mondván, ebbõl bizony nem lesz egyhamar Serie A...

Az azóta lejátszott négy mérkõzésen azonban Alessandro Del Pieróék bebizonyították, hogy képesek megfelelni a rájuk nehezedõ gyõzelmi nyomásnak, s a megszerezhetõ tizenkettõbõl tizenkét pontot begyûjtöttek.

A csapathoz láncolt francia támadó

A magabiztos menetelésbõl fõszerepet vállalt David Trezeguet, aki eddig csak három meccsen játszott, de már öt találatig jutott, és ezzel jelenleg a csapat házi gólkirálya, pedig…

Ne felejtsük, éppen a francia támadó volt az, aki – társai közül talán egyedüliként – nemtetszését fejezte ki aktuális helyzetével kapcsolatban, hangoztatva, hogy õ most nem azért játszik a másodosztályú Juventusban, mert szeretne, hanem mert muszáj.

„Azért maradtam a Juvéban, mert a klub nem hagyott nekem más lehetõséget – nyilatkozta a játékos a L’Equipe címû lapnak szeptember közepén. – Didier Deschamps felhívott a nyáron, és közölte, hogy én maradok, és kész. Egyébként olyan labdarúgónak, aki hét éven át a Bajnokok Ligájában szerepelt, meglehetõsen furcsa dolog hétrõl hétre a másodosztályban futballozni.”

A füttyök nem izgatják a sztárokat

David Trezeguet-hez hasonlóan Mauro Camoranesit is „leláncolta” a klub, pedig az argentin származású olasz is kacsingatott erre-arra az átigazolási idõszak alatt. Ezt pedig a „zebrák” szurkolói cseppet sem díjazták: az elsõ bajnokikon szórványos füttyszó követte a középpályás megmozdulásait.

„Nem történt semmi komoly, nem robbant atombomba – mondta Mauro Camoranesi. – A füttyök nem izgatnak, úgy vélem ugyanis, mindenkinek joga van ahhoz, hogy véleményt nyilvánítson. Az én álláspontom világos: a csapat és a klub rendelkezésére állok a cél, vagyis a feljutás érdekében.”

A játékos állítja, az idény végéig mindenképpen kitart az együttes mellett, még akkor is, ha a télen esetleg az elsõ vonalból kap ajánlatot.

„A Serie A nem hiányzik, hiszen ebben az évben nincsenek ott kimagaslóan jó csapatok, a Juve hiánya érezhetõen a színvonal csökkenését eredményezi. Ami a másodosztályt illeti, számomra kifejezetten érdekes, hogy olyan együttesekkel játszunk, amelyek sok esetben régebbi hagyományokat õriznek, mint egyes élvonalbeli klubok” – fogalmazott a középpályás.

Elõbbi két labdarúgóval ellentétben akadtak olyanok is, akik a Serie B-tõl megrettenve (és az európai sztárklubok kedvezõ ajánlataitól elcsábulva) a nyáron hátat fordítottak Torinónak. A Juve volt és jelenlegi játékosai között azonban nem szakadt meg a kapcsolat.

„Rendszeresen beszélek Gianluca Zambrottával, Lilian Thurammal és Zlatan Ibrahimoviccsal – árulta el Pavel Nedved, a hûséges „zebrák” egyike. – Mindig elmondom nekik, hogy bizony, lehet tanulni valamit a Serie B-ben is, bár a Bajnokok Ligája miatt azért kicsit irigykedem rájuk. Azt azonban rendkívül rosszul esik látni, hogy Zlatan Ibrahimovic interes mezén ott van az a pajzsocska, amelyet az elvett bajnoki címünk miatt kaptak meg. A két realossal, Fabio Cannavaróval és Emersonnal távozásuk óta nem beszéltem, persze biztos nekik is megvan a maguk baja.”

Nem úgy Gianluigi Buffonnak, a Juve kapusának, aki a jelek szerint cseppet sem bánja, hogy a Serie B-be sodorta a sors: „Az idén szívesebben játszom itt, mint az élvonalban. A sokadik év után az ember már kezdi unni örökké ugyanazokat a játékosokat, és stadionokat látni, szurkolói rigmusokat hallgatni. A B-osztály ezzel szemben mindig tartogat valami újat, és sokkal emberibb, mint az A.”

Gianluigi Buffon azt is megemlítette, még mindig furcsa neki, hogy az ellenfél szurkolótábora a meccsek elõtt tapsviharral és hangos üdvözléssel fogadja. Igen, bármilyen nehéz elképzelni, a másodosztályú kluboknál valóságos Juve-hisztéria tör ki, ha a torinói csapat vendégeskedik otthonukban.

Álbetegek lesték a zebrák meccsét

A délolasz Crotonében például teljesen felújították az öltözõépületet a Juventus tiszteletére: az ünnepi alkalomra vadonatúj gyúrópadokat, ajtókat szereltek be, sõt még a vécéket is kicserélték. A stadion melletti kórházba pedig a mérkõzés elõtti órákban már csak a legsúlyosabb betegeket vették fel, miután gyanúsan megnövekedett a hirtelen bajokkal bejelentkezõk száma. Mondani sem kell, a mérkõzés idején már minden új „beteg” makkegészségesen tolongott a pályára nézõ ablakoknál.

Mert azt Crotonében is sejtik: bajnokin valószínûleg jó ideig nem látják viszont városkájukban a Juventus csillagait.

Egy kis „pontosítás”

Az olasz labdarúgás történetének elsõ bundabotrányát 1913-ban jegyezték fel, amikor Umberto Pennaro, a Juventus kapusa elismerte, hogy szándékosan engedett be nyolc gólt a Torino ellen 8:6-ra elveszített derbin.

A következõ évtizedekben a csaló játékosokat eltiltották, a bundázó klubokat kizárták, a pontlevonás módszere a második világháború után terjedt el. 1960-ben a Genoa volt az elsõ csapat, amelytõl a befejezõdõ és a következõ idényre is vontak le pontot, és azóta kis túlzással alig volt olyan bajnokság, amelyben valaki ne hátrányból indult volna.

A rekordot az A-ligában sokáig az Udinese tartotta, amely 1987-ben –9 pontról indult, míg a Serie B-ben a Lucchese 1952-ben –18-ról rajtolt.

Az idén májusban kitört botrány ítéletei (elsõ fokon) átírták ezeket a rekordokat: a Milannak (amelytõl 44 pontot vontak le visszamenõleg is) és a Regginának –15-rõl kellett volna indulnia a Serie A-ban, a Juventusnak –30-ról a B-ben (s ugyanitt a Fiorentinának –12-rõl, a Laziónak –7-rõl).

A másodfokú ítéletek enyhébbek lettek: a Juve –17-rõl indult a B-ben, a Reggina –15-rõl, a Fiorentina –19-rõl, a Lazio –11-rõl, a Milan –8-ról az A-ban, s utóbbi három csapattól 30-30 pontot vontak le visszamenõleg.

A végsõ ítéletet, amely az olasz sajtó szerint a korábbiaknál enyhébb büntetéseket hozhat, csak ezen a héten hozza meg az Olasz Olimpiai Bizottság békéltetõ és döntõbírósága.

forrás: NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kit--Kat

Forza Italia
Valaki megtudná adni Alex Del Piero autógramm címét?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
nem is láttam még ezt a videót

http://www.youtube.com/watch?v=Wxvr23-_qFs&mode=related&search=

9csöves9
jah egész jó,mondjuk komponálhatnának valami komolyabb zenét alá

forzajuve5
<#worship> nagyon király

9csöves9
itt az idei "himnusz"

http://digilander.iol.it/juventus1897/inno2007.zip

phall
áh annyira jók vagytok [/brutálnagy]<#smile>-[brutálnagy]

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Trunks
<#worship>

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9
Pessot meglátogatta Gigli,Secco és Blanc nagyon jó úton halad a felépüléshez

itt egy HQ kép Profról

9csöves9
Juventus – Sampdoria 0-4
Reti: Flachi 2’, Bazzani 20’, Quagliarella 76’, Fontes da Mota 81’
Ammoniti: Palombo 63’, Accardi 90’
JUVENTUS: Mirante (Belardi 46’😉; Birindelli, Legrottaglie, Urbano (Pisani 46’😉, Rizza (Giovinco 46’😉; Marchionni (Rodriguez 82’😉, Zanetti (Marchisio 65’😉, Paro (Venitucci 80’😉, De Ceglie; Zalayeta, Guzman A disposizione: Maniero, Bianco, Lanzafame. Allenatore: Deschamps
SAMPDORIA: Berti; Zivanovic (Bastrini 65’😉, Falcone, Sala (Pieri 46’😉, Accardi; Olivera (Fontes da Mota 73’😉, Bonanni, Palombo (Castellazzi P. 82’😉, Franceschini (Soddimo 58’😉; Bazzani (Foti 69’😉, Flachi (Quagliarella 46’😉 A disposizione: Castellazzi L. Allenatore: Novellino
ARBITRO: Orsato (Schio)

9csöves9
nem gáz,a keretbõl 10-en az utánpótláscsapatban nyomja a többi meg még alig játszott idén meccset

Barni
azért kaptunk párat 😞

Avanti Italia!

Kit--Kat
Zidane azt hitte, hogy primadonnáskodhat, úgy lesz minden ahogy õ akarja, közben csak 1 bohóc volt.

Zsolti9014
Materazzi nagyon nagy ember!!! A VB óta változott meg a véleményem vele kapcsolatban a semlegesrõl pozitívra. Az anyázásról annyit, hogy itthon megye I. ifiben is vannak ilyenek, pl.: - Megb*****k!!!- Miért? - Majd meglátod! Ez egy párbeszéd védõ és csatár közt.

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
még így is erõs csapat B-ben

9csöves9
Kapusok: Mirante, Belardi

Védõk: Birindelli, Zebina, Legrottaglie, Urbano, Pisani, Rizza

Középpályások: Zanetti, Marchisio, Paro, De Ceglie, Marchionni, Bianco, Rodriguez, Venitucci

Támadók: Guzman, Zalayeta, Giovinco, Maniero

szimpi keret,45 perc múlva kezdõdik a meccs

9csöves9
Mascherano told to join Juve
Friday 6 October, 2006
Argentina boss Alfio Basile has urged West Ham flop Javier Mascherano to join Juventus in the January transfer window.

The former Corinthians midfielder is being linked with a move to Italy despite having just signed a four-year contract with the London club, along with his fellow countryman Carlos Tevez.

The Hammers have failed to win a game since the arrival of the duo and Jose Pekerman’s successor hopes that Mascherano can join the Old Lady at the end of the year.

"I think both Mascherano and Tevez are half-hearted and I'm really worried. They play as if they're unenthusiastic,” said Basile to the Argentine website TyC Sports.

"I hope for God's sake that Mascherano can go to Juventus as it has been said, even if he has to play in the Second Division in Italy,” added the Coach.

Mascherano, who impressed for his national side during all of their 2006 World Cup games, was paired with a move to the Bianconeri during the summer and Coach Didier Deschamps recently confirmed that the club hopes to bring in fresh players in 2007.

“We tried to sign a midfielder who is now playing in England and we still hope he will arrive in January,” stated the Frenchman referring to Mascherano, who would come with the added bonus of an Italian passport.

However, his proposed transfer to Turin may be complicated by the rumours that the Iranian MSI company who own him are also interested in buying West Ham.

channel4.com

9csöves9
a vb óta teljesen megváltozott a véleményem Materazziról,pedig régebben kevés játékost rühelltem nála jobban

Trunks
Aki nem bírja elviselni az anyázásokat, az ne menjen egyáltalán a focipálya közelébe se. Ha minden beszólás után lefejelés következne, akkor mindenhol kórház lenne a partvonal mellett.

Materazzitól pedig nem vártam volna ilyen nyilatkozatot.<#eljen>

Amici di nessuno...

Kit--Kat
<#eljen><#eljen><#eljen>
Amúgy pont olvastam 1 inetrjú Ronaldoval a Sztársportban (remélem õ volt, jólk emlékszem) és õ mondta, hogy a legnehezebb az argentínok védõi ellen a sok ANYÁZÁS és sunyi vecsúszás miatt. Ennyit Zidaneról....

9csöves9
Materazzi: A Scudetto a Juventusé

A válogatott védõ a zöldasztalnál megszerzett bajnoki címrõl beszél…

A Juventus játékosai, azok is, akikkel a válogatottban együtt játszol, azt mondják, hogy õk Olaszország bajnokainak érzik magukat, hiszen a pályán bizonyították, hogy õk a legerõsebbek. Ehhez mit szól?

„Igazuk van. A legutóbbi bajnoki cím az egyik legmegkérdõjelezhetetlenebb az olasz foci történetében, hiszen a Juventus minden riválisánál sokkal jobban játszott. És én büszke vagyok a válogatottbeli juventus-csapattársaimra. Rengeteget dolgoztak fagyban és hõségben, egyértelmûen a pályán nyerték meg a bajnokságot. Tisztelet nekik. Egyértelmû, hogy nem volt szükségük arra, ami történt, hogy megnyerjék a bajnokságot, õk voltak a legerõsebbek.”

Mégis nektek ítélték. Magadénak érzed?

„Nem. Ez számomra egy rossz szájízû Scudetto. De mivel ez volt a szabály, tovább kellett adniuk a bajnoki címet. De én a pályán szeretnék nyerni egyet, az lenne az igazi bajnoki cím számomra. Azt meg lehetne ünnepelni a szurkolókkal, ezt nem lehetett.

Tehát azt mondod, hogy ártatlanul vádolták a Juvét?

„Nyugi. Én a legutóbbi bajnoki címrõl beszéltem, az elõzõekrõl nem sokat tudok.

Sok zebra bajnok úgy döntött, hogy marad a Serie B-ben. Ezt vártad?

„Buffon, Del Piero, Camoranesi, Nedved és Trezeguet a mezük alattvalói, igazi úriemberként viselkedtek. Alex pedig igazán különleges. Õ maga a Juventus. Persze ha Capello maradt volna, nem tudom, hogy végzõdött volna ez az egész. De tiszteletben kell tartani azoknak a döntéseit is, akik elmentek."

zebraportál

forzajuve5
Boldog Születésnapot Camo!

Remélem hogy az elkövetkezõ szülinapjait is a mi színeinkben ünnepli majd

9csöves9
Camo ma ünnepli 30. születésnapját<#vigyor3>

9csöves9
igyekszik az ember

Love me tender...

Hegeace
latom nagyon kepberakos kedvedben vagy 😄

9csöves9
14 HQ kép Gigirõl

itten e

Így van, csak nem jutott hírtelen eszembe. Meg Vieira, bár az õ Juvés pályafutása meglehetõsen kurta és felemás volt.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Hegeace
En a rai unon futottam bele szombaton a hirado vegen

Hegeace
Szerintem Zidane-t is ide kene venni mert ha masert nem a belole befojo oszzegbol tuttunk jo jatekosokat venni...

Breki33
Tegnap a Sport1-en láttam JUve meccs összewfoglalót remélem máskor is lesznek.