Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ALEX IL MIGLIORE!

gratula a csapatnak és Alexnak is,nagy teher volt a vállán ezzel a rekorddöntéssel

Count Adyn
10. hely igy most és 5 pontra az elsõ genoa -tól<#eljen>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

banok
Juventus-Frosinone
1-0 Del Piero

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
juhééj😄
már csak meg kéne nézni 😄

Count Adyn
<#worship><#worship><#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hegeace
Grat a csapatnak és Alexnek, Végre kétszázados lett.!!!!!!!!!!

Heló szia remélem hogy vagy

forzajuve5
vége a meccsnek, megint nyertünk 1-0ra

BADE
Igen!grat neki!Készült valamivel?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
Alex!Alex!Alex!<#worship>

Forza Italia
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! VEZETÜNK.

MEGVAN ALEX 200. JUVE GÓLJA.<#taps><#worship>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

banok
esély sincs rá...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Forza Italia
lehet valahol nézni a meccset?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
ki tudja! lehet, hogy mindig annyit nyújtunk, ami feltétlen szükséges. 😄

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ez így igaz,szerintem november-december környékén már az élre állunk

csak javulnia kéne a játéknak mert amit az utóbbi idõben nyújtunk az nem lesz elég a Brescia a Napoli vagy a Genoa ellen

forzajuve5
de így egyszerûbb lesz

9csöves9
egyébként én nem járok örömtáncot,szerintem -17-el is sikerült volna a bajnoki cím

9csöves9
visszakaptunk 8 pontot hivatalosan

Trunks
Kár, pedig nagy lenne az esély, hogy megszerzi a 200.-at.

Amici di nessuno...

9csöves9
egyébként megsérült az Achillese Alexnak,így várhatóan ki kell hagyni a Frosinone elleni találkozót

9csöves9
bármi megtörténhet,cigány gyerekek potyognak az égbõl a szerzõdés napján stb

Forza Italia
helló! nem tudja valaki mikor lessz a tárgyalás a pontlevonásról. Tehát mennyit adnak vissza?

Forza Italia
helló! nem tudja valaki mikor lessz a tárgyalás a pontlevonásról. Tehát mennyit adnak vissza?

Trunks
Ez nem kérdés, aláírja és lesz minden idõk legnagyobb Juve játékosa.

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Miért lenne kérdéses?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ha aláírja szvsz kezdhetik csinálni a szobrot

james69holden
Del Piero – mindörökké

Pályafutásának végéig szóló szerzõdést ajánlott Alessandro Del Piero számára klubja, a Juventus.

A zebrák elnöke megerõsítette, hogy a kétszázadik góljához közelítõ csatárral megkezdték a tárgyalásokat, a megállapodás már csak az 1993 óta a torinóiakat erõsítõ válogatott játékoson múlik. <#eljen>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

gabber_saviola
tiszteletem mester 😛

Lajos jelezte, hogy volt a képes sportban, így megtudtam 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
volt Palermo poszter

írtam a Fifa fórumban de lese sztad P
gabber_saviola
remélem, hogy a 2007-es Palermo arany után lesz 2008-ban bajnok a Juve 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

Trunks
<#worship><#wave>

Hát ha ennyire szarok lesznek a többiek (Inter, Milan, Roma), mint idén, akkor biztos.

Amici di nessuno...

Breki33
Buffon: izgalmasabb a másodosztály, mint a VB-döntõ
2006-10-24

Gianluigi Buffon pár meccs után értékelte, miért is maradt a B-ligába számûzött olasz futballcsapatánál, a Juventusnál. A nyári vb-n a legjobb kapusnak megválasztott Gigi szerint a második vonalban ugyanúgy kerek a labda, és 11 játékos küzd tizenegy ellen, mint az élvonalban.

A futball változatlanul élvezet számára, bár a feladat rendhagyó, hiszen a torinóiak 17 pont mínusszal vágtak neki a bajnokságnak.

-A feszültség egyértelmûen jelentõsebb - ismerte el Buffon -, hiszen ilyen helyzetben még nem voltam.

Elárulta, jobban izgult a Rimini elleni B-ligás bajnoki meccs elõtt, mint a franciákkal vívott vb-döntõben.

-Símán kiharcoljuk a jogot az élvonalban való szereplésre, ezért is határoztam el nyáron, amikor kiderült, megfegyelmeznek bennünket, hogy maradok.

A helyzet nem komlikált, húzta alá, mert 2007. nyarán B-ligás bajnoknak mondhatja majd el magát.

-Utána pedig 2008-ban ismét a Juventus szerzi meg az élvonalbeli aranyérmet, ebben egészen biztos vagyok - tette hozzá.

james69holden
12? az kicsit sok érte szvsz
miket (vateráról) ill. panel (PH-ról) 9ezerért kínálja

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bocs , nem ide tartozik de :
Eladó egy 2006-os Vb-s eredeti cimeres mez / feherben / ... M-es méret

12 ezer Ft

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kaplan
ÓÓÓÓ értem. Hmm ez felettéb megtisztelõ, hogy rólunk írtak 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
lemaradtál^^

a Triestina-Juventusról beszélnek,a zebraportálosok kint voltak a meccsen és róluk írt a gazzetta

Kaplan
Itt most tulajdonképp a FTC - Juventus meccsrõl van szó? Lemaradtam ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
na ez nagyon szép

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
a meccs beharangozója elvileg és megemlíti hogy sokan jönnek Magyarországról Horvátországról stb

és a Magyaarokat kiemeli a szalagcímben

Kit--Kat
de itt mirõl ír konkrétan?

Kit--Kat
Én hiszek abban, hogy a balhé után most kussol-fekszenek.

gabber_saviola
Dél-Olasz kiscsapat elhappolná a nagy Inter, Roma és Milán elõl a szkudettót, szerinted az ilyen Berlusconi féle férgek, hogy tudnák elviselni? 😛

Kit--Kat
mer?

gabber_saviola
áá az sok ember szemét zavarná Olaszországban

Barni
remélem Ti is bajnokként 😊

Avanti Italia!

gabber_saviola
hát az a 16 pont az elég behozható szerintem is, akkor tuti találkozunk jövõre a Serie A-ban 😛

9csöves9
köszi

én már a bajnoki címre is nagy esélyt látok,16 ponttal van elöttünk a Genoa, eggyel kevesebb meccset játszottunk és nemsokára jön a döntés a valós minusz pontokról

1 Genoa 18
2 Napoli 15
3 Rimini 14
4 Bari 14
5 Bologna 13
6 Piacenza 13
7 Cesena 12
8 Mantova 12
9 Brescia 11
10 Modena 11
11 Lecce 10
12 Frosinone 8
13 Triestina 8
14 Spezia 8
15 Albinoleffe 8
16 Treviso 8
17 Verona 6
18 Crotone 5
19 Vicenza 3
20 Juventus 2
21 Pescara 1
22 Arezzo -1

9csöves9
nem olvastam semmi hírt,de én nem is tartottam valószínûnek

nem áll olyan helyzetben a csapat hogy csak úgy poénból utazgasson egy bemutatómeccsért a szezon közepén

gabber_saviola
csodálatos.
látom már pluszban vagytok, gratula. remélem jövõre újra Serie A-ban lesztek