Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Üzlet: Budapest V. Kossuth Lajos u 2/b

Megtalálható: A Ferenciek tere közelében a Kossuth Lajos utcától pár lépésre az Astoria irányában.
Megközelíthetõ: A 7-es autóbusszal vagy a 3-as metroval a Ferenciek tere megállóig.
Parkolási lehetõség: Az Erzsébet híd pesti hidfõje alatt.

http://www.sportmania.hu/index.php?main=main-hu&page=rovat&rovatid=8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
ja, olyan kéne, régen láttam is hogy volt, de most nincs...

gercse
vajon a kettõ kerül 2400 Ft-ba vagy csak egy?

hozzáteszem, nekem a másik fajta jobban tetszik, de olyat most nem látok

Kit--Kat
az ami ALexnak is van?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
1500 ért nem rossz, mondjuk van már sálam, hasonló, régi címeres,
valami más kéne, lehet csuklószorítót veszek majd, sportmánia-n mintha lett volna, holnap beugrok, ott lehet helyben is venni cuccokat, nem? vagy csak rendelés?

Count Adyn
Mondjam a címem?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola

sál senkinek nem kell? 😄Dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
persze, szólni fogok

gercse
neked is thx, szólsz ha látsz Miketnél Juve mezt?😄

Trunks
Van hát, csak nem sokat ismerek.

Foschi, a Palermo sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy Barzagli nem megy sehova.

Azért remélem jön

Amici di nessuno...

Trunks
The Saviola Situation, ha vkit esetleg érdekel. Most iszonyatos formában van, lehet a Barcának mégis fontos lenne megtartani.

Amici di nessuno...

gercse
van azért pár szerintem 😄
köszi
a képek majd jönnek ha sikerül idõt szakítanom rá 😄( webcammel tudok csak majd csinálni)

Trunks
Igen, bár a cikkben Miccoliról is szó van, nekem elég lenne, ha õ visszaérkezne (Ale/Trez/Bojinov/Palla/Zalayeta/Miccoli -> 6 minõségi csatár). Kérdés, mennyire egyezne bele az epizódszerepbe.

Amici di nessuno...

gabber_saviola
jan 31.

gabber_saviola
Boldog Születésnapot Gercse!

hozzánk is jöhetne Saviola 😛

9csöves9
na akkor errõl van szó

jó lenne Saviola na

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Juve szurkoló és blink fan. Kevés ilyen jó ember létezik a földön. 😊)) Boldog szülinapot! A képeket majd kérjük! 😛

Amici di nessuno...

Trunks

Amici di nessuno...

9csöves9
<#gonosz1><#eljen>

gercse
neked is thx.

az igazolási idõszak meddig tart?

Kit--Kat
Boldog Születésnapot gercse!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
köszi, meg is van a szép ajándékom szülinapra😊
Del Piero olasz válogatott mez, majd nyomok képet róla, ha lesz idõm 😄
és tervbe van véve már egy Juve mez is 😊

9csöves9
Boldog Születésnapot gercse!

9csöves9
ha jól veszem ki,D'alessandro nyilatkozta egy spanyol újságnak,hogy Saviola nyáron a Juventusba igazol 😮

Juventus: Javier Saviola in arrivo dal Barça
18.01.2007 11.25 di Marcello Mastrocola articolo letto 4785 volte
Notizie clamorose quelle che arrivano dalla Spagna. Nel corso di della trasmissione sportiva "La Graderia" si è detto che centrocampista argentino del Saragozza D'Alessandro avrebbe spiegato ai compagni di squadra che il suo connazionale Javier Saviola si sarebbe praticamente accordato con la Juventus per la prossima stagione. Saviola è in scadenza di contratto con il Barça e il suo arrivo a Torino sarebbe un vero e proprio colpo per i bianconeri. Naturalmente si aspettano conferme in tal senso.

nono84
Antonio Cassano helyett inkább világbajnok futballsztárjait szeretné megtartani a nyári bundabotrány miatt másodosztályba számûzött Juventus.
- Cassano nagy tehetség, de jelenleg nem engedhetjük meg magunknak, hogy leigazoljuk, mert luxus lenne - mondta Alessio Secco, a torinói gárda sportigazgatója, aki kifejtette, elsõsorban azon fáradoznak, hogy az egyaránt világbajnok Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Mauro Camoranesi és a francia David Trezeguet ne távozzon a csapattól.
A Gazzetta dello Sport a Zebrákkal kapcsolatba hozott sztárokra is rákérdezett, amelyekre Secci igen szûkszavúan válaszolt:
- Steven Gerrard megszerzése álom lenne, Frank Lampard pedig lehetetlen. David Beckham sem kell, mert mi éhes futballistákat keresünk, Roman Riquelme nem érdekel bennünket, mert nem illik bele a taktikai elképzelésekbe. Mancini sem aktuális, õ még Capello kívánságlistáján szerepelt.
Secco ugyanakkor kijelentette, jövõ héten leülnek Didier Deschamps vezetõedzõvel tárgyalni, hogy meghosszabbítsák 2008 nyaráig szóló szerzõdését.
(mti)-nb1.hu

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Gigi és Prof a Curva sud-ban 😊

Hegeace
jaja, meg ha Heinze is jönne akkor már egész biztosak lennénk hátul 😊

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
Secco szerint Buffon marad és érdeklõdünk Metzelderért,azthiszem néki is lejár a szerzõdése

9csöves9
köszi<#eljen>

9csöves9
pláne hogy Mirante sem a legmagabiztosabb

Trunks
Eddig se volt védelmünk, most nem tom, mi lesz...

Amici di nessuno...

9csöves9
Gigi és Legro az ultrák között állta végig a meccset,Legrot õszintén szólva nem értem,tudtommal finoman szólva nincsen jó viszonyban a szurkolókkal

9csöves9
szuper,Kovac is megsérült,Zebina meg ugyebár eltiltott lesz

jóformán nincs védelmünk

9csöves9
grat a srácoknak,lényeg az elsõ hely.ahogy olvastam voltak elég érdekes bírói döntések mindkét oldal javára

nono84
Jó hír ,de egyre nehezebb a B is .

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Trunks
Igen.

Amici di nessuno...

Count Adyn
huh, jah elsõk.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
2-1 a vége Alex és Trez góljaival

Trunks
Csak megvan, 2-1 a vége.

Amici di nessuno...

james69holden
vége a meccsnek, maradt a 2-1-es Juve gyõzelem <#eljen>

akkor most elsõk vagyunk, igaz?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Trunks
2-1 és Zebinát kiállították. Beszarok, ha megint 2-0-ról szerencsétlenkedjük el.

Amici di nessuno...

Mor3llo
Azta...ez megér egy nagy mosolyt<#idiota><#wink>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Trunks
EZ mekkora cikk! Buffon oltja bekszit

Amici di nessuno...

Trunks
Asszem az oltás már megvolt Csöves részérõl, így már lezárhatjuk a dolgot...

Amúgy 2-0 ide a szünetben, Trez és Ale

Amici di nessuno...

Trunks
Isten ments!<#wow1> Tacchinardit sajna soha nem becsülte meg kellõen a klub, bár azért Lippi kedvelte.
Az õ eladása is nagy baromság volt, csakúgy mint Marescáé. Elõtte is nagy karrier állt, aztán vagy 20-szor kölcsön adtuk, majd pedig el.

Örülnék, ha visszajönne, de jelenleg sztem elég ez a Paro/Zanetti/Giannichedda 3-mas. Fõleg, ha jön Mascherano.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Tacchinardiról van vmi forrása ezknek a visszatérési híreknek??? Remélem igen! 😄

Hajrá Magyarország!

sajnos remélem szétválnak egyszer 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Nekem sem hiányzik puma, maradjon csak a kis barátjával, kapálóval😄

itt nem fog, majd megy Milanba Puma 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack