Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
és akkor most minden játékos kap ajándékba egy traktort? 😊

Zsolti9014
Grat a fiúknak, szép dolog megverni az Intert minden korosztályban.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
remélem azért nem egy traktort tesznek a mez elejére

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Kár😊
Lancia jobban illik a csillogáshoz😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
eldõlt,a New Holland lesz a támogató...

a FIAT csoport tagja a cég

9csöves9
így van, Giovinco és De Ceglie lõtték a gólt

remélem számítanak majd rájuk idõvel a nagycsapatnál is

hopp bocs a hibákért természetesen az intert és teljesítmény
A Coppa Italia Primavera döntõjének elsõ mérkõzésén a Juventus csapata mindent meg tudott valósítani, amit korábban eltervezett.

2-0 ra verték az inter az elsõ 15 percben esett a két gol igy bizakodva várhatjuk a visszavágót, elismerésem szép teljesitény a fiataloktol jo tudni,hogy megfelelõ az utánpotlás remélem jõvõre a serie a ba is hasonlo simán fogjuk verni az inter felnõtt csapatát!!!!!
9csöves9
szerintem Toni szemszögébõl nem lenne logikus a dolog.ha a Bl hely esetén maradna csak Firenzében akkor azt jelenti hogy fontos neki a BL.nos nálunk nem fog jövõre Bl-ben szerepelni.arról nem is beszélve hogy 4 részre vágnák a Fiorentina drukkerek és kítûznék a város 4 sarkába a testrészeit ha hozzánk jönne

Breki33
Didier Deschamps úgy látja, hogy Alessandro Del Piero megérdemli, hogy számítanak rá az olasz válogatottnál.

"Akár játszik Skócia ellen, akár nem, remélem, hogy kipihent lesz a válogatott edzõtáborában, és ugyanazzal az elszántsággal tér vissza hozzánk, amilyennel elment. Del Pieróról mindig kell beszélni, senki nem közömbös iránta. Igazából ez egy komolikált kérdés, és ugyanezt a kettõsséget tapasztalta meg tavaly a Juventusnál is. Játékának és következetességének értelmezése nehéz dolog. Nem hiszem, hogy ez pozitívan hatna rá, mivel a rengeteg pletyka miatt veszíthet magabiztosságából."
Breki33
Toni, ha a Fiorentina nem szerez Bajnokok Ligáját érõ helyet, távozik Firenzébõl.

És ha távozik, nagy valószínûséggel a Juventushoz igazol.
Toni több helyen nyilatkozta, hogy ha távozik, akkor a Juventus az a csapat, amit választana.
már tõbbszõr tagadta de remélem mégis igaz jol jõnne mondjuk nedved mellé

A hírek szerint a Werder Bremen 30 éves középpályása, a német válogatott Thorsten Frings a Juventus együttesében folytatja pályafutását. A játékos a brémai klubhoz a Bayern Münchenhez került két éve, s bár 2008-ig van szerzõdése a zöld-fehér klubbal megfelelõ ajánlat esetén viheti az olasz klub. A labdarúgó pedig szívesen játszana õsztõl Torinóban
Zsolti9014
sajnos én is erre gondoltam a hozzászólás elküldése után

Hajrá Magyarország!

9csöves9
csak sajnos szerintem,nem nálunk lesz nagy kapus,túl sokat kell várnia Gigi mögött

9csöves9
Standard - Juventus 14 clips
Download - Rapidshare

Zsolti9014
az jó, a fiatalokat szoktatni kell az elsõ csapathoz, sztem Mirante a jövõ nagy olasz kapusa lehet (Gigi visszavonulása után).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
elég sok fiatal játszott ráadásul

a gólokat még nem találtam

Zsolti9014
nem baj! csak barátságos volt, lesz ez még jobb is.

Hajrá Magyarország!

3-2 re kikaptunk de legalább treze 2 golt lõtt
no mennyi lett a a Liege elleni meccs? one moment kitalálom! 4-2 nekünk?😊

amugy mai meccsrõl nincs valakinek linkje???
jo de ha kényszerü a helyzet én akkor is behivnám legalább a kispadra igaz treze nem egy kispadot koptato játékos habár lásd vb na mindegy végülis ha igy is megverik litvániát akkor nem gond
Breki33
"David mindig is francia válogatott játékos volt, és az is marad. Viszont most nehézségekkel küzd, nem megy jól neki a Juventusnál sem. Idõt akarok adni neki, hogy visszatérjen a Serie A-ba a klubjával. Ha ez megtörténik, sokkal nyogodtabb lesz, és visszanyeri a formáját is, efelõl semmi kétségem. Ez csak átmeneti helyzet, ami ugyanakkor lehetõséget teremt nekem, hogy másokat is kipróbáljak."

Trezeguet eddig csak 9 gólt szerzett a Serie B-ben, és jelenleg három mérkõzésre szóló eltiltását tölti. Egyébként a francia válogatottba csak egyetlen Olaszországban futballozó játékos kapott meghívót, mégpedig a Roma védõje, Philippe Mexes
Amugy Trezeuget nem hivták be a válogatottba Henry helyére???mert ugy hallottam,hogy nem mert ez marha igazságtalan hiszen ha belegondoltok saha és henry sérült és cissé sincs csucsformába akkor behiv egy maloudát csatárnak vagy mi tudom nem fontos annyira a francia válogatott sorsa csak ez igy belegondolva rõhejes már mint igy olasz drukker szemmel de tényleg marha furcsa
forzajuve5
ma 18:00-kor lesz a barátságos meccs! Forza Juve!

9csöves9
Giorgio a csk

9csöves9
Palladino sérülés miatt nem játszhat a Wembley megnyitóján,Chiellini viszont kezdõ lesz

9csöves9
mondott már ilyet Vieira is

Breki33
Frings tagadta a pletykákat

A Werder Bremen középpályása, Thorsten Frings tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint közel áll ahhoz, hogy aláírjon a Juventushoz.

"Ez egy vicc!"

A német válogatott középpályást azután hozták kapcsolatba a Bianconerivel, miután az olasz sajtóban olyan hírek jelentek meg, hogy Frings találkozott a klub képviselõivel. Ezt ezonban a játékos határozottan cáfolta.

"Én a Juventusnál? Ez biztosan valami vicc, mivel ezek a hírek teljesen alaptalanok. Senkivel sem beszéltem, az olasz újságok mindig találnak valamit, amirõl írhatnak." - mondta a középpályás, aki a védelemben is bevethetõ.

A Werder sportigazgatója, Klaus Allofs is megerõsítette, hogy Frings marad a csapatnál.

"Thorstennek 2009-ig érvényes szerzõdése van velünk, és soha nem mondta, hogy el szeretne menni. Ezek a hírek nem igazak, senkitõl sem kaptunk semmilyen ajánlatot érte."

Breki33
Palladino maradni akar a Juventusnál

Palladino elmondta, hogy nem aggódik a nagy nevek hallatán, akik állítólag a nyáron érkeznek Torinóba.

"Természetesen olvastam a játékosokról, akik a hírek szerint a nyáron érkeznek majd. Az én egyetlen célom, hogy meggyõzzem az edzõt a tudásomról, és folyamatosan jó teljesítményt nyújtsak. Ezek elengedhetetlen dolgok egy fiatal játékos fejlõdéséhez. Azt szeretném, hogy sokáig ennél a klubnál maradhassak."
9csöves9
én is örülök neki

a Frings-es hír pl egész érdekes,3 milliót simán megér

forzajuve5
végre megint lehet friss híreket olvasni a bianconeri.hu-n

Breki33
A Real Madrid csapata megállapodott Bernd Schusterrel, így július 1-jétõl õ lesz a csapat vezetõedzõje. (as.com)

tudom off de hátha érdes vkinek
9csöves9
ez most a Napolinak kedvez

forzajuve5
A Serie B csúcsrangadójának számító Juventus – Napoli összecsapást április 10.-re halasztják.

hétvégén barátságos mérkõzés: Standard Liege-Juventus

Zsolti9014
GRAZIE PALLADINO!!!<#worship><#worship>

Hajrá Magyarország!

Kaplan
5-1 a vége! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nono84
Ja, ma Palla elég jól nyomta 😄
Csak az adás szaggatott 😞

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kaplan
Palla mesterhármas 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Barni
már 3-1

Avanti Italia!

gercse
Palla elfektette vagy a fél Triestinát😄...
2-1

Kit--Kat
hüba...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gercse
ejj, Del Piero 4 méterrõl felsõkapufa

gercse
az igen, 1-1
1 perc alatt kiegyenlített Camo

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
Nézd élõben a meccset!

Ehhez nem kell mást tenned mint letöltened a Sopcast nevû programot, melyet itt megtehetsz.

A meccshez kapcsolódó oldal: http://www.myp2p.eu/Matches/Match3.htm

Kikeresed a meccset, majd valamelyik linkre kattintva bejön egy ablak ott az alkalmazás elfogadására kell kattintanod és, ha feltelepítetted a Sopcastot, akkor automatikusan bejelentkezik a kliensprogram, majd elkedzi pufferelni a meccset közvetítõ csatornát. A csatorna egészen a mérkõzés megkezdéséig "The Channel is offline" üzemódban marad.

forrás:www.gportal.hu/jooolap

banok
ez most nagyon nem ziher. :C

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kit--Kat
Hát az, hogy VB kerettag, és volt róla szó, hogy lehet ide jön.

9csöves9
állítólag a sopcaston lehet majd nézni a meccset

sop://211.152.34.35:3912/13249

sop://211.152.34.35:3912/18190