Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
amúgy tavaly meg pont fordítva volt,mi álltunk ki gyengébb kerettel és mi nyertünk,jövõre szerintem mindkettõ csapatnál a primavera játszik majd😄
csak szerintem olyan lassú Andrade mint a szar? Tiagoval szemben is vannak fenntartásaim
Nekem tetszett a csapat játéka bár gólt egy védelmi hiba után kaptuk. Nem ez a csapat fog játszani a tétmeccseken az is biztos. De jó volt látni Zalayetát is újból és volt egy két helyzete is. És szerintem jobban játszottunk mint az inter 😄
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Vége van: 1-0 ide. egész jól játszottunk, legalábbis a második felét láttam csak.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
nekem mennem kell aludni, holnap meló <#szomoru1>#szomoru1>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
amúgy most rohamoz a Napoli.
Hajrá Magyarország!
megköszönném
Alex bizonyít akkor a kétkedõknek 😊
örülök, hogy a kedvencem 😊
2007. augusztus 8., szerda, 15:31
Az olasz élvonalba visszajutott Juventus nem hajlandó 2010-ig szerzõdést hosszabbítani egyik legnagyobb futballsztárjával, Alessandro Del Pieróval.
A 32 esztendõs csatár megállapodása - amely idényenként ötmillió eurót garantál neki - jövõre jár le a "zebrákkal", és míg õ két évvel toldaná meg a kontraktust, a klub csak plusz egy évet kínál neki.
"Kételkednek az erõállapotomban, pedig még nem mankóval járok. A pályán fogom megmutatni, hogy milyen kirobbanó formában vagyok" - mondta a klasszis, aki 1993 óta öt bajnoki címhez és egy BL-diadalhoz segítette a torinói gárdát.
Az "öreg hölgynek" is becézett Juve vonakodása már csak azért is érdekes, mert Del Piero tavaly az elsõk között fogadott hûséget a bundabotrány miatt a másodosztályba számûzött egyesületnek, mondván: "Egy gavallér nem hagy magára egy öreg hölgyet."
Hajrá Magyarország!
Azért nem kell annyira elájúlni tõle nem akkora játékos :S
Canale 5 Watch it on StreamerOne ; Select Test 5
Szoftver:
http://www.streamerone.it/download/windows/StreamerOne-Setup-4.5.2.zip
jó elõjelek
bár nálunk sem indult annyira rosszul, a 2. meccsén gólt is szerzett, épp a Chievo ellen 😄D
Hajrá Magyarország!
a Chievoba jó volt,de nálunk szerintem nagyobb energiát fordított a sérójára mint a normális védekezésre
emlékszem milyen jól indult pedig a pályafutása, aztán semmi nem lett belõle 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Eleve Balzát sem kellett volna, most olyan jó lenne a két széle a védelemnek!
Hajrá Magyarország!
el nem tudom képzelni hogy Balza után Giorgot is eladják
tehát meg kellene neki adni.
ha meg tényleg menni akar, el kell engedni, de azt nemtom hogy milyen védõsorunk lesz akkor... bár ha jól tudom Molinaro balhátvédnek jó, ugye?
Hajrá Magyarország!
Õ a Lokomotív Moszkva fiatal védõtehetsége, és állítólag le akarjuk szerzõdtetni, azt írják hogy a két klubb már meg is állapodott egymással, 3,5 millió euroért vettük meg
de sok ilyen hír volt már, majd ha hivatalosan is bejelentik akkor elhiszem
"A Manchester Citynek jóval többet kell ajánlania. Ha ez megtörténik, új védõ után nézünk."- mondta Claudio Ranieri az üggyel kapcsolatban.
ezt nem értem...és kurvára idegesít hogy megválna a legjobb védõnktõl
kit venne helyette? így sincs összeszokva még a csapat a sok új ember miatt, és akkor még most akarna új védõ után nézni<#confused>#confused>
1. Gigi nem kicsit védett a kapott gól elõtt
2. Fülöp Marcinak is voltak gyönyörû védései
3. Molinaro kutya nagy gólt lõtt
4. Nekem a videó alapján Almiron játéka tetszett, nem semmi a rúgótechnikája -igaz ebbõl a rövid összefoglalóból ezt nem lehet jól megítélni.
5. Szerintem Iaquinta 1-2 szituációban lehetett volna önzetlenebb.
De egész jól játszottunk, csak az eredmény és a gólok nem jöttek.
Sebaj, lesz ez még sokkal jobb is!
FORZA JUVE!!!
Hajrá Magyarország!
Molinaro elsírhatta magát?
Itt van az összefoglaló: http://www.youtube.com/results?search_query=molinaro+sunderland&search=Search
Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyet sikerült értékesíteni. Szépen bevágta Molinaro.
Amici di nessuno...