Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Mindenki megsérült a jobb oldali középpályás posztján...
Az Udinese elleni vereséggel nem múltak el Ranieri mester gondjai: hétfõn este egy autó elütötte egy pizzáriából kilépõ Antonio Nocerinót és kórházba kellett szállítani. Szerencsére semmi komolyabb baja nem lett az agyrázkódásnál, s Agricola orvos kedden kiengedte a kórházból. Mauro Camoranesi sérülése annyira nem komoly, mint amit a legpesszimistábbak gondoltak, de a Juventus orvosai szerint csak 45 nap múlva léphet pályára tészleges combizomszakadása miatt, azaz a november 4-i, Inter elleni derbyn már pályára léphet. Marco Marchionni egy nagyszerû formában játszott a felkészülési mérkõzéseken, de augusztus másodikán az angol edzõtáborban eltört a bal talpának középcsontja, s még legalább egy hónapra van szüksége ahhoz, hogy újra pályára léphessen. Hasan Salihamidzic is hamar feliratkozott a sérültek listájára, de szerencsére az õ sérülése gyorsabban gyógyul a vártnál, s akár már a héten együtt edzhet a csapattal: Ranieri feladata lesz eldönteni, hogy beveti e õt a Roma ellen, kockáztatva, hogy újra megsér
hihetetlen...kis túlzással ki se tudunk állni a Roma ellen
Mindenesetre még nem kell leírni a csapatot. A Roma ellen javíthatunk, bár eléggé félek.
Amici di nessuno...
ma megint belenéztem a meccsbe,hogy kínozzam magam.mi a francért gyakoroltuk a 3 csatáros játékot annyit ha nem meri bevállalni Ranieri? Palla bejött volna mondjuk Almiron helyett és akkor nem kell Nocerinonak bohóckodni a szélen,visszamehetett volna középre és lett volna aki ütközik is mert Almiron azt is elfelejtette
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
"Buffon se tom, hogy mit csinált a gólnál, ha bennmarad, akkor megfogja"
ezzel viszont vitatkoznom kell: ezt a gólt nem szabad az õ nyakába varrni. ha nem jön ki, akkor a gólpasszt adó játékos még le is vehette volna a labdát, és ketten vihették volna Gigire. Ilyen esetekben a kapusnak meg kell támadnia a labdás játékost. Itt egyértelmûen a védelem hibázott, nem lett volna szabad 2 udineit is üresen hagyni(igaz, az egyik lesen volt).
abban viszont igazad van, hogy a kapufánál nem a legjobban fogta a rövidet.
Hajrá Magyarország!
-hõ! hozzuk be akko' jakintát!!
hát persze hozzátok!!
már láttam a nyáron,h ez nem az én Juvém lesz. hozzá még jön ez a balfék edzõ is
ez tényleg egy 0, ahogy az smselõ is írta
annyira még nem aggódok hiszen az inter és a milan is gyengén játszik egyelõre
Amici di nessuno...
Most már a Romanak is botlania kell.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De a szakértõk 70%-a ilyen: Zombori, Mészöly, Tornyi...
Amici di nessuno...
a stúdióban persze azt figyelték les volt e...
Amici di nessuno...
Könyörgöm, ha Ale berúgja és ezalatt Trezeguet lesen áll, akkor az tétlen les!!!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Az elsõ félidõt sajnos nem láttam az elejétõl, így Chiellini sárgája elõtti szituról nem tudok nyilatkozni, de a gólunkat meg kellett volna adni, az x-et megérdemeltük volna.
De ne felejtsük el, hogy csapatot építeni nem 2 hónapig tart.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Nekem Almiron mai játéka nem tetszett és a kapott gól után Chiellini nem igazán jött vissza a posztjára a felfutások után. Aztán ez lehet hogy vmi sérülés miatt volt, ki tudja.
De továbbra is FORZA JUVE!!
Hajrá Magyarország!