Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Gondolom kedden jelentik be egy másik érkezõ kp-val együtt(kár,hogy VdV-rõl nem nagyon volt szó,de Alonso se lenne rossz)
ha jön mellé Xabi is akkor teljesen elfogadom mert akkor lennének középre alternatívák. Xabi/Zanetti-Momo/Poulsen.már csak Tiagoékat kell eltakarítani és jutna lehetõség Marchisionak meg Ekdalnak
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(egyébként úgy emlékeztem, nem ennyire barna Amauri, biztos a nyár miattt😄)
zebraportal
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
erre lehetett számítani,még mindig nem tudom miért nem igazoltunk védõt
nekem úgy tûnik hogy ez a csóka bármilyen helyzetbõl gólt tud szerezni😄
lehet hogy vége a karrierjének
mert én igen
(Amauri egyébként ennyiért jött mert Nocerinot nem számolják bele.tulajdonképpen Amauri 13-14 milló
JUVENTUS-MEZZOCORONA 7-1 (5-0)
RETI: 15’ pt, 18’ pt 32’ pt, 36’ pt e 41’ pt Amauri, 7’ st Pasquato, 13’ st Esposito, 45' st D'Acampo (M)
JUVENTUS: Belardi (1’ st Fiory)(22’ st Nocchi); Zebina (1’ st Bamba), Legrottaglie (18’ st Duravia), Ariaudo (1’ st De Paola), Molinaro (18’ st D’Elia); Salihamidzic (1’ st Esposito), Zanetti (18’ st Castiglia), Ekdal (1’ st Almiron), Nedved; Iaquinta (1’ st Pasquato), Amauri (3’ st Rossi). All. Ranieri.
MEZZOCORONA: Macchi, Lordi, Pellizzari, Torroni, Berardo, Sebastiani, Tulli, Morat, Donini, Benvenga, Tartabini. A disposizione (tutti entrati nella ripresa): Morelli, Fraccalossi, Brighenti, Zarini, Giacomini, Ceravolo, Martone, D’Acampo, Piolanti, Vanzetta, Tomasi, Picariello, Malacarne, Fusari. All. Rastelli.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Így helyes. Miért nem lehet javítani...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Vanstrattan (kölcsön), Grygera (ingyen), Andrade (€10M), Stendardo (kölcsön), Salihamidzic (ingyen), Tiago (€13M), Almiron (€9M), Sissoko (€11M), Jaki (€11,3M), Criscito (közösbõl megvettük, €5,25M), Nocerino (közösbõl, €4,7M), Molinaro (közösbõl, €2,5M), Novembre
össz. (csak akiknek a 100%-os tulajdonjogát vettük meg): €54,3 M
Kijelenthetjük, hogy ezek közül Grygera és Brazzo jó üzlet volt, vmint még Sissokót és Jakit érdemes volt szerzõdtetni. Az Andrade-Tiago-Almiron hármasra viszont sikerült kidobni 32 milliót.
Idén eddig jöttek: Mellberg (ingyen), Ekdal (€600K), Amauri (€22,6M), Knezevic (kölcsön+opciós jog).
Õk eddig 23,2 millába kerültek. Sikerült 1 jó csatárt, 1 nagy tehetséget és 1 közepes (ráadásulvédõt igazolni.
Na most ha Amauri 22 milliót ér(t) (amit kétlek), Almiron+Andrade pedig 19-et, akkor talán Xabi Alonsóért is ki lehetne 20-22 milliót adni.
Amici di nessuno...
én még arra is gondoltam, hogy Grossóért is kellene aláírást gyûjteni. 😄
végsõ soron De Ceglie-nek is hasznára válna, hiszen tudna tanulni tõle.
Hajrá Magyarország!
http://www.dailymotion.com/relevance/search/pinzolo/video/x62v3g_fcjuventusbepresentazione-della-juv_sport
VdV kell a kp-ra
Nekünk Poulsen az Internek Lampard?azért van némi különbség...
Ezzel a tavaly csapattal semmire sem fogunk menni az idei szezonban.
Állítólag kedden 2 játékos érkezik.
forrás: zebraportal
Giugaro nagyszerû autótervezõ, az én autómat is õ tervezte. 😄 (Fiat Uno)
Hajrá Magyarország!
szerintem követõi is lesznek
más Giorgetto Giugiaro és a Pininfarina cég tervezi meg az új Delle Alpit.autódisegnerek Giugiaro nevéhez rengeteg autó fûzõdik egyes Lamborghinik,Maseratik stb.õ tervezte a "Vissza a jövõbe" címû film autóját is😄
Jelentések szerint a Juventus nem tesz további erõfeszítéseket annak érdekében, hogy szerzõdtethesse a Liverpool középpályását, Xabi Alonsot. Ezen döntés mindkét gárda átigazolási terveit jelentõsen befolyásolja…
A The Sun címû angol lap szerint a Juve feladta az Alonso Torinóba csábításával kapcsolatos terveit, annak ellenére, hogy pár héttel ezelõtt az ügylet majdnem sikeres volt.
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
jó ötlet, és ha pl. kézilabda lenne, akkor még lehetséges is lenne másik válogatottban szerepelnie. 😄
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Del Piero sem fog szerintem már szóhoz jutni a válogatottban, de nem baj, vannak szerencsére új tehetségek
David Trezeguet nem lép pályára a jövõben a francia válogatottban – ezt a csatár mondta az olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport internetes oldalának.
„Raymond Domenech maradt a szövetségi kapitány, úgyhogy nem játszom többet a nemzeti csapatban" – jelentette ki határozottan Trezeguet.
Az olasz Juventus 30 éves csatára 1998. január 28-án, a spanyolok ellen 1–0-ra megnyert meccsen mutatkozott be a francia válogatottban, és összesen 71 mérkõzésen játszott, amelyeken 34 gólig jutott.
Hajrá Magyarország!
van egy olyan érzésem hogy emiatt bukjuk Xabit