Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
<#rinya><#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
normális védõket! kell igazolni,nem olyanokat,hogy majd 2-3 év múlva stabil kezdõk lesznek,nekünk most kell!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
komolyan mondom hihetetlen,pedig azalatt a 4 meccs alatt az egyik kedvencem lett,most is alig vártam,hogy pályára lépjen...

BADE
Sevilla szerint létrejött az üzlet.
Gondolom kedden jelentik be egy másik érkezõ kp-val együtt(kár,hogy VdV-rõl nem nagyon volt szó,de Alonso se lenne rossz)

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9

9csöves9
na egyre biztosabb hogy jön Poulsen.a játéktudásával semmi bajom,meg ha neadjisten Momo megsérülne nincs ütközõjátékosunk.azt már láttuk,hogy tudja kikapcsolni a Serie A legnagyobb sztárjait😄

ha jön mellé Xabi is akkor teljesen elfogadom mert akkor lennének középre alternatívák. Xabi/Zanetti-Momo/Poulsen.már csak Tiagoékat kell eltakarítani és jutna lehetõség Marchisionak meg Ekdalnak

gercse
szép gólok, tét meccseken is hasonló megmozdulások kellenek majd, ha bajnok akar lenni a Juventus

(egyébként úgy emlékeztem, nem ennyire barna Amauri, biztos a nyár miattt😄)

Zsolti9014
"Köszönetet kell mondanom a csapattársaimnak, hogy remek helyzeteket alakítottak ki nekem. Már most jól megértem magamat a többiekkel a pályán, habár van még min dolgozni, de jó úton haladunk. Elégedett vagyok a kezdés miatt, habár tudom, hogy ezek a gólok inkább önbizalmat adnak. Remélem, sikerül így folytatni."

zebraportal

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
óriási ez az ember, remélem tétmeccsekre is megtartja ezt a jó szokását. szép gólok. plusz volt egy csomó nagy helyzetünk is.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
szép gólok, igazi csatárteljesítmény

forzajuve5
azt a megveszekedett...na jó nem írok csúnyát
erre lehetett számítani,még mindig nem tudom miért nem igazoltunk védõt

9csöves9
Amauri 5 gólja:http://www.dailymotion.com/video/x63ger_juventusmezzocorona-primo-tempo-50_sport

nekem úgy tûnik hogy ez a csóka bármilyen helyzetbõl gólt tud szerezni😄

9csöves9
kapaszkodjon meg mindenki,Andrade térde újra beszart

lehet hogy vége a karrierjének

9csöves9
jah szerintem is gáz,de csak annyit kérdezek:nem voltál elégedett a tavalyi teljesítménnyel?

mert én igen

(Amauri egyébként ennyiért jött mert Nocerinot nem számolják bele.tulajdonképpen Amauri 13-14 milló

forzajuve5
úgy ám, remélem megtartja az ilyesféle jó szokását 😊

JUVENTUS-MEZZOCORONA 7-1 (5-0)
RETI: 15’ pt, 18’ pt 32’ pt, 36’ pt e 41’ pt Amauri, 7’ st Pasquato, 13’ st Esposito, 45' st D'Acampo (M)
JUVENTUS: Belardi (1’ st Fiory)(22’ st Nocchi); Zebina (1’ st Bamba), Legrottaglie (18’ st Duravia), Ariaudo (1’ st De Paola), Molinaro (18’ st D’Elia); Salihamidzic (1’ st Esposito), Zanetti (18’ st Castiglia), Ekdal (1’ st Almiron), Nedved; Iaquinta (1’ st Pasquato), Amauri (3’ st Rossi). All. Ranieri.
MEZZOCORONA: Macchi, Lordi, Pellizzari, Torroni, Berardo, Sebastiani, Tulli, Morat, Donini, Benvenga, Tartabini. A disposizione (tutti entrati nella ripresa): Morelli, Fraccalossi, Brighenti, Zarini, Giacomini, Ceravolo, Martone, D’Acampo, Piolanti, Vanzetta, Tomasi, Picariello, Malacarne, Fusari. All. Rastelli.

Grove4
Ha jól látom amauri 5 gólt lõtt a mezzocorona elleni felkészülési meccsen,a végeredmény 1-7.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasCar16
látom nem csak nálunk gond a lóvé 😊

#acm

Trunks
Õk eddig 23,2 millába kerültek. Sikerült 1 jó csatárt, 1 nagy tehetséget és 1 közepes védõt igazolni.

Így helyes. Miért nem lehet javítani...

Amici di nessuno...

Trunks
Ja, azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy Almiron, Andrade és Tiago együtt játszottak 33 meccset a bajnokságban...

Amici di nessuno...

Trunks
Szomorú. Tavaly is milyen embereket vettünk már...

Vanstrattan (kölcsön), Grygera (ingyen), Andrade (€10M), Stendardo (kölcsön), Salihamidzic (ingyen), Tiago (€13M), Almiron (€9M), Sissoko (€11M), Jaki (€11,3M), Criscito (közösbõl megvettük, €5,25M), Nocerino (közösbõl, €4,7M), Molinaro (közösbõl, €2,5M), Novembre

össz. (csak akiknek a 100%-os tulajdonjogát vettük meg): €54,3 M

Kijelenthetjük, hogy ezek közül Grygera és Brazzo jó üzlet volt, vmint még Sissokót és Jakit érdemes volt szerzõdtetni. Az Andrade-Tiago-Almiron hármasra viszont sikerült kidobni 32 milliót.

Idén eddig jöttek: Mellberg (ingyen), Ekdal (€600K), Amauri (€22,6M), Knezevic (kölcsön+opciós jog).

Õk eddig 23,2 millába kerültek. Sikerült 1 jó csatárt, 1 nagy tehetséget és 1 közepes (ráadásulvédõt igazolni.

Na most ha Amauri 22 milliót ér(t) (amit kétlek), Almiron+Andrade pedig 19-et, akkor talán Xabi Alonsóért is ki lehetne 20-22 milliót adni.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
jó lenne.

én még arra is gondoltam, hogy Grossóért is kellene aláírást gyûjteni. 😄
végsõ soron De Ceglie-nek is hasznára válna, hiszen tudna tanulni tõle.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na az a helyzet Xabival,hogy õ akár maradna is Liverpoolban viszont Beniteznek meg kell a pénz.szóval ha drága jó vezetõink hajlandóak egy klasszisért végre akkora összeget adni,mint mondjuk tavaly két közepesért összesen akkor nálunk fog kikötni

9csöves9
csapatbemutatás

http://www.dailymotion.com/relevance/search/pinzolo/video/x62v3g_fcjuventusbepresentazione-della-juv_sport

BADE
az a 2000 nevetségesen kevés
VdV kell a kp-ra
Nekünk Poulsen az Internek Lampard?azért van némi különbség...
Ezzel a tavaly csapattal semmire sem fogunk menni az idei szezonban.

Zsolti9014
A hírt csak másoltam, tehát szerintem sincs lefutva, sõt, több mint 2000 aláírás gyûlt össze a leigazolása mellett.

Állítólag kedden 2 játékos érkezik.

forrás: zebraportal

Giugaro nagyszerû autótervezõ, az én autómat is õ tervezte. 😄 (Fiat Uno)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
én örülök hogy lemondta és nem adja a nevét ehhez a nyomorulthoz

szerintem követõi is lesznek

9csöves9
egyáltalán nincs ez még lefutva

más Giorgetto Giugiaro és a Pininfarina cég tervezi meg az új Delle Alpit.autódisegnerek Giugiaro nevéhez rengeteg autó fûzõdik egyes Lamborghinik,Maseratik stb.õ tervezte a "Vissza a jövõbe" címû film autóját is😄

Zsolti9014
Feladta a Juve
Jelentések szerint a Juventus nem tesz további erõfeszítéseket annak érdekében, hogy szerzõdtethesse a Liverpool középpályását, Xabi Alonsot. Ezen döntés mindkét gárda átigazolási terveit jelentõsen befolyásolja…

A The Sun címû angol lap szerint a Juve feladta az Alonso Torinóba csábításával kapcsolatos terveit, annak ellenére, hogy pár héttel ezelõtt az ügylet majdnem sikeres volt.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Viszont Andrade nemsokára visszatérhet a térdsérülése után. Még talán pár évig jó lehet, ha nem sérül meg megint.

Amici di nessuno...

9csöves9
az illetékesek ma vagyis tegnap Spanyolországban vannak/voltak Poulsen ügye miatt...

na azért õk sem voltak rosszak 😄
meg ottvan volt edzõbá is
Breki33
Én utoljára a Platini féle francia vállogatottat szerettem.

Illetve elismertem
Trunks
Az legalább 1 szerethetõ francia válogatott volt, csupa világklasszissal: Blanc, Desailly, Lizarazu, Karembeu, Deschamps, Trez, stb. És mellesleg nem egy ekkora balfasz ült a kispadon, mint most...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
<#nevetes1><#eljen>
jó ötlet, és ha pl. kézilabda lenne, akkor még lehetséges is lenne másik válogatottban szerepelnie. 😄

Hajrá Magyarország!

Breki33
Legyen Olasz vállogatott

Nem szeretném, hogy megint aranygólt lõjjön nekünk
Zsolti9014
nekünk igen, de azért Treznek elég rossz érzés lehet, ami viszont neki rossz, az kicsit nekünk is az. szomorú játékos, szomorkás szurkoló 😉

Hajrá Magyarország!

jól tette! igaza van, hogy nem nyal be Domenechnek
Breki33
jó ez így nekünk.
Trunks
Jó döntés!<#eljen> Nem tudom, hogy maradhatott az a buzi. Deschampsot kellett volna...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
igen, igazából Alex a 7 nagy válogatott tornájával igazán korszakos egyéniség lett a válogatottban is, persze ez már 5 évvel, és néhány tornával ezelõtt is elmondható volt róla.

Hajrá Magyarország!

gercse
Kár...dehát igaza van

Del Piero sem fog szerintem már szóhoz jutni a válogatottban, de nem baj, vannak szerencsére új tehetségek

Zsolti9014
Franciaország: Trezeguet lemondta a válogatottságot
David Trezeguet nem lép pályára a jövõben a francia válogatottban – ezt a csatár mondta az olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport internetes oldalának.
„Raymond Domenech maradt a szövetségi kapitány, úgyhogy nem játszom többet a nemzeti csapatban" – jelentette ki határozottan Trezeguet.

Az olasz Juventus 30 éves csatára 1998. január 28-án, a spanyolok ellen 1–0-ra megnyert meccsen mutatkozott be a francia válogatottban, és összesen 71 mérkõzésen játszott, amelyeken 34 gólig jutott.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Könnyen lehet, bár sztem Xabi eleve jobb, mint Barry.

Amici di nessuno...

9csöves9
az Aston Villa 17 millió fontot+Finnant kéri Barryért...

van egy olyan érzésem hogy emiatt bukjuk Xabit

Trunks
Ok. Majd amikor a Juve jön ide, akkor megyünk!<#awink>

Amici di nessuno...

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>

9csöves9
15.-e délután kettõ

nekem nemjó,melóvan