Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magabiztos győzelem volt és ahogy nézem a sorsolást, nem kell hozzá nagy képzelőerő, hogy féltávnál nagyon ott legyünk a nyakukon. Fiorentina otthon, ha azt hozzuk akkor a Carpi,Verona,Samp hármas nem szabad, hogy gondot okozzon. Persze mindegyikben benne van a botlás lehetősége, a Fiorentinát tudjuk, a Carpinak ez a szezon meccse lesz, a Verona is egyszer végre nyerni fog, Montella meg lehet, hogy addigra összekapja a Doriát. Arról nem is beszélve, hogy 9 bajnoki győzelem zsinórban még a korábbi években sem volt jellemző, furcsa lenne, ha idén jönne egy ilyen.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
1. Napoli 31
2. Inter 30
3. Fiorentina 29
4. AS Roma 27
5. Juventus 27
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Este Lazio, pocsék formában vannak, illene nyerni, ha nem jönne össze eléggé visszavetné a társaságot. Pogba legutóbb kisárgázta magát, nem is árt neki a pihenő, de szarul állunk a posztján. Náluk talán Lulic lesz a legnagyobb hiányzó, szerencsétlen ráejtett egy súlyzót a kezére lehet, hogy amputálni kell két ujját...
Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Sandro,Asamoah!,Marchisio,Sturaro,Cuadrado-Dybala,Mandzukic kezdőt jósolnak.
jól alakultak az eredmények a fordulóban, a fiort végül megfogta a sassuolo, a nápoly pedig élre állt, a hátrányunk 7 pont velük szemben. én már szezon elején is mondtam, hogy sarri nagyon össze fogja rakni ezt a keret, és ez látszik is. szerintem hosszútávon ők lesznek a legnagyobb veszélyforrás, viszont ahogy nézegettem, nekik tavasszal szinte az összes rangadójuk idegenben lesz, nekünk pedig otthon.
Zaza engem továbbra se győzött meg, hiába jó a gól/perc mutatója, ez általában annyiban merül ki, hogy bejön az utolsó 5 percre és szerez egy teljesen felesleges gólt. Kezdőként eddig nem mutatott sokat. Mindenesetre Morata mostanában elég szörnyű, úgyhogy még jól is jöhet.
Nagyon örülök, hogy tegnap remekül működött a középpálya. De azért az eredmény nagyon csalóka, az utolsó 5 percre teljesen szétesett a Palermo, addig tipikus 1-0-s meccs volt, bár meglehetősen sima.
Amici di nessuno...

Morata helyzete aggasztó, biztos van valami a háttérben. Emlékezhetünk, hogy már nyáron is elég keményen leteremtette Allegri, ahogy azóta többször is és nem csak a meccsen, hanem utána a sajtóban is. Lehetnek bajok a hozzáállásával, amit nagyon sajnálnék, mert tipikus sztáralkat a gyerek, nagy lehetőség van benne. Még mindig nagyon fiatal, szóval van ideje összekapni magát, tudjuk be egyelőre ezt a Madridban eltöltött éveknek.
az tisztán látszik, hogy kezd kialakulni valami kémia a csapaton belül, és ez egyénileg is jól hat a játékosokra. mandzukic elkezdett fontos gólokat szerezni, pogba feljövőben, marchisio ma pl. teljes mértékben tavalyi önmagát idézte, sturarot pedig lehet ekézni, hogy nem egy labdazsonglőr, de nagyon jó két meccsel zár a héten, és rendkívüli a munkabírása. sajnos moratával már kevésbé vagyok megelégedve, vele valami nincs rendben, remélem nem azzal kapcsolatos, hogy már biztosan eldöntötte a távozását.
két játékosra még külön kitérnék, az egyik zaza, a másik cuadrado. sok kül- és belföldi fórumot olvasgatok, szinte mindenhol közröhej tárgya zaza, meg nem értik, minek hoztuk ide, miközben szerintem a legjobb gól/perc átlaga neki van, és egyáltalán nem szerez csúnya gólokat. cuadradoról sajnos kevésbé tudok pozitívan nyilatkozni. igaz, hogy szezon elején én posztoltam tele a topicot azzal, hogy az egyedüli pozitívum a szezonban, de most kijavítanám magam, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy cuadrado egyáltalán nincs jó hatással a csapatra. látványos dolgokat tud csinálni egy az egyben, a játékhoz viszont nincs elég intelligenciája, a befejezései pocsékak, egyszerűen nem is tudom, hova lett az a játékos, aki 2 szezonnal ezelőtt 11 gólt rúgott. ami a legrosszabb, hogy látványosan nem működnek dybalával egyszerre a pályán, és paulo nála sokkal fontosabb láncszeme ennek a gépezetnek. cserének szuper lenne, de annyiért meg nagy luxus az a 20-on valahány millió.
Utoljára szerkesztette: preziosi, 2015.11.29. 23:27:37
Jövő héten meg fogadjuk ezt a gyengélkedő Laziot, ha addig nem rúgják ki akkor mi adhatjuk meg a kegyelemdöfést Piolinak.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Pellegrini kijelentette, hogy mindkét meccsen szerencsénk volt csak, és ha igazán akartak volna akkor tudtak volna gólt szerezni...Aludd ki magad Pelle, nagyon szarul nézel ki.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nagyon jó lenne az első hely, innen meg kell csinálni.
Viszont a gondok továbbra is egyértelműek. Sandro egyre jobb a szélen, vele nem lesz gond. Mondjuk Evra is betonbiztos, úgyhogy a problémák eddig se ott voltak. A középpálya viszont nagyon ingatag, Pogba az elején remek volt, aztán teljesen eltűnt; Marchisio még közel se 100%-os, nagyon pontatlan volt. Sturaro kiegészítésnek jó, de nyilván nem tőle kell várni a csodát. Khedira nagyon hiányzik. Cuadrado mellőzését pedig aki nem érti, az nézze vissza a mai megmozdulásait. Nagyon gyors, nagyon jól cselez, viszont nem tudom valaha is lesz-e belőle komoly játékos. 1-0-nál egy ilyen fontos meccsen nem lehet egy ellentámadásnál sarkazgatni, simán tovább kell passzolni.
Mandzukic viszont kivételesen remek és kegyetlen volt. Dybalával nem volt gond, de valahogy az utolsó megmozdulásai nem elég jók. Morata jól szállt be. Buffon továbbra is mint egy kőszikla a kapuban.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Továbbra is döcög a támadójáték, viszont legalább a védelmünk stabil annyira, hogy gyakorlatilag a vereség tegnap fel se merülhetett senkiben. Persze ehhez kellett a Milan kiherélt támadójátéka. Nem tudom, hogy nem akartak támadni vagy szimplán nem tudtak.
Sandro jó volt tegnap, ezt várnánk tőle. Látszik, hogy gyors és ha kell, meg tudja verni a védőjét a szélen, ez nagy előrelépés. Biztos frusztráló, hogy Evra előtte van a sorban, de szerintem azért nem rossz ez neki, védekezésben nagyon sokat tanulhat a franciától.
A csatárjátékunk borzasztó. Mandzukic védekezésben és a védők nyomás alatt tartásában nagyon jó, befejezésben eddig kevésbé. Morata hasonlóan kiábrándító, a bajnokságban különösen. Dybala még a legjobb, de azért tőle se vagyok elájulva. A tegnapi gól végre szép volt, de ő se nagyon alakít és lő is be egyben helyzeteket, majdnem az összes gólja vagy 11-es vagy teljesen kiszolgált gól volt. Még emlékszünk azért Del Pieróra, nála nem ez volt a helyzet. Persze, még csak most érkezett, van ideje. De azért látni kell, hogy ennél több kell a húzóemberektől.
Legalább mostanában jönnek az eredmények, szép lassan felkapaszkodunk az élbolyba.
Amici di nessuno...
A meccs elég nyögvenyelős volt, még így is, hogy a Milannak szinte esze ágában sem volt támadni. Nagyon esetleges a játék, néhány játékos egyéni villanásaitól függ az egész, nincs egy jól működő rendszer mint ahogy azt az elmúlt években megszoktuk. A gól is ennek az eredménye volt, szépre sikeredett nagyon. A keret erős, tehát az élmezőnybe kerüléshez ez elég lehet, de ahhoz, hogy címeket nyerjünk újra csapatszinten kell kiemelkedőt nyújtani.
Sandro nagyon jól szállt be, nálam a meccs embere. Sok hiba is becsúszott nála, de épp azért, mert nagyon megakarta mutatni, hogy helye van a kezdőben, sokszor túlvállalta magát.
Furcsa egyébként, hogy Allegri a 2 támadós felállásoknál inkább a Dybala-Mandzukic párost favorizálja, 3-nál pedig a Morata-Dybala-Cuadrado jöhet csak szóba. Nálam ez valahogy fordítva lenne, Dybala-Morata illetve Dybala-Mandzukic/Morata-Cuadrado támadósornak szavaznék bizalmat. A 3 támadósban Morata szenved a szélen, sokkal jobban feküdne Dybalanak, két csatáros rendszerben pedig Mandzukic kevés és nem kap sok használható labdát a szélről.
Amici di nessuno...
Hogy Chiellinit jelenleg hogy lehet Bonuccival szemben favorizálna, azt nem igazán értem. Khedira kimaradása is meglepetés, Hernanes helyett pedig inkább Pereyrát látnám. Vagy Nedvedet.
Végül ez lett belőle:
JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Evra; Sturaro, Marchisio, Pogba; Hernanes; Mandzukic, Dybala.
MILAN (4-3-3): Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Cerci, Bacca, Niang.
Amici di nessuno...
JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Lichtsteiner; Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Pogba; Hernanes; Dybala, Morata. All. Allegri
MILAN (4-3-3): Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Cerci, Bacca, Niang. All. Mihajlovic.
Megint Hernanes. <#guluszem1>#guluszem1>
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
(Nesta, Silva stb.)
A meccsünkből csak az utolsó 20-30 percet láttam, de most végre nem éreztem, hogy valami szarból beszopjuk. A válogatott szünet után elég húzós időszak jön, ha ott valami csoda folytán tudnánk zsinórban húzni a meccseket akkor bizakodhatunk.
Marotta megszólalt a minap pár dologban, szinte biztos benne, hogy Pirlo nem megy az Interbe és minimum a 3. helyet tűzte ki célul a szezon végére. Szerintem ha ez nem jön össze akkor megköszönik Allegri munkáját.
Amici di nessuno...
Bl t is igy nyertunk 65ben
Tokeletes catanaccio a legerosebv vedelemmel
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2015.11.08. 14:29:59
Amici di nessuno...
Ruganit amúgy tényleg sürgősen el kéne kezdetni játszatni, már nyáron is elég komoly ajánlatokat kaptunk érte és az ügynökétől már hallani elégedetlenkedő nyilatkozatokat. Szerintem a srác amúgy türelmes, nagyon jól tudja, hogy a 3 legjobb olasz védő van előtte a sorban és rengeteget tud tanulni tőlük. Ráadásul mind a 3 különböző stílusú, összeszedegetheti mindegyiktől a legjobb tulajdonságaikat.
Amici di nessuno...
Egyébként Lichtsteiner előtt is le a kalappal, így visszatérni... Remélem, hogy tényleg rendben van az egészsége.
Hajrá Magyarország!
Ha figyelmesen követed meccs közben akkor sokkal közelebb áll sajnos az én minden 2. meccses böszmeség megállapításom mint az általad írt "szökőévente" téma és itt nem csak azokra a szituációkra kell gondolni amiből gólt is kapunk. Szökőévente Buffon hibázik.
Amici di nessuno...
Az eredményről annyit, h persze, nem rossz, de azért ez a Gladbach elleni össz 2 pont nem valami fényes, akárhogy is nézzük. Amúgy a maradék 2 meccsen 1 pont kell még, ha ez nem lesz meg, akkor full jogosan esünk ki.
Amikor igazán akartunk focizni akkor látszott a különbség, de ezt a Gladbach simán kompenzálta lelkesedéssel és hajtással. A piroslap szerintem is erős, de azért Hernanes rendesen hülye volt. Külön érdekesség, hogy azt rúgta le, akit az első meccsen ki kellett volna állítani a teljesen nyilvánvaló utolsó emberes szabálytalanságért.
Így a piroslappal nem rossz az egy pont, plusz rúgtunk egy gyönyörű gólt, láttuk visszatérni Forrestet és egy kis Gigi parádét. Talán a sorsoláskor alá is írtam volna, ha 4 forduló után így állunk.