44078
-
#42553 Annyi igazsága azért van a gyereknek, hogy Chiellini, Bonucci, Barzagli, Marchisio közül senki sincs rajta, ami azért... -
#42552 A kettő között van azért átmenet, ezt nem sikerült tegnap megtalálni. Egy szóval sem mondtam, hogy neki kellett volna menni a Bayernnek, de az túlzás volt, hogy 20 méterre a kapunktól védekeztünk 10 emberrel és bíztunk benne, hogy ilyen támadószekció nem talál gólt. Az ilyen erősebb csapatok ellen természetesen védekezni kell, de lehet ezt máshogy is, a Real ellen gyönyörűen sikerült 2 meccsen prezentálni. -
#42551 Mondjuk ha a Nedved,Alex,Camo,Gigi,Trez ötös lett volna fent ennyi ideig, nem is reklamáltunk volna már a cseréért... :) -
#42550 Jah ez a 6 noname többet ér mint a milan teljes kerete tranfermarkton :D Pogba meg csak 4 éve itt van hiáb jelented be minden átigazolási időszakban hogy elvesztettük, ugyhogy ez igy 2 szücsypont, de buffon miatt levonok egyet, ugyhogy eggyel megusztad, csá :D -
#42549 előző bannerhez képest mennyire látszik h már nonamek és zsoldosok alkotják a csapatotokat (kivétel Buffon őt tisztelem) -
#42548 Szerintem nem ment rosszul. Miért, mit kellene a Bayern és a Barca ellen játszani? Ugyanazt, mint a Milan ellen? Még ha nyilván kissé idegen is tőlünk ez a fajta játék, az az indoklás, hogy nem lehet olyat játszani, amit nem gyakorol rendszeresen egy csapat, hülyeség. Akkor minden kiscsapatnak támadnia kellene a BL-ben a nagyok ellen, mert ahhoz szoktak?
A Bayern fölénye meg sokra nem volt jó. Mutatja Guardiola ostoba filozófiájának a hibáját. Nem az a játék lényege, hogy 40 000-et passzolgass a két méterre álló társnak 30 méterre a kaputól. Rohadtul meddő volt a fölényük, 20 perc után azt hittem elalszom és mire felébredek se lesz gól. Szerintem sokan túlbecsülik a tegnapi produkciót is. Valaki nézze meg a Barcát, egy félidő alatt kialakítanak 5 ziccert kb. bárki ellen. Ehhez képest nekem nem tűnt annyira veszélyesnek a Bayern tegnap az első féldiőben, csak a labdát toszogatták körbe.
#42547: Az első gól érvénytelenítése meg hiába idegesítene fordított helyzetben, a visszajátszás után azt mondanám, hogy ok.
A bannercsere már nagyon aktuális volt, köszönjük. -
#42547 Engem változatlanul a tőlünk nem megszokott technikai hibák sorozata zavart. Kb. ebből adódott az, hogy időnként pár másodpercnél többet nem tudtuk megtartani a labdát. Az utolsó fél óra viszont csodás volt. Mindkét gólnál felugrottam a fotelből, teljesen BL döntő feelingem volt. :D Még a slusszpoént vártam, hogy meg is nyerjük a meccset –volt is rá sansz-, sajnos az végül elmaradt. A játékvezetés tényleg nem volt a topon (Vidal kezezése szerintem 10-ből 9-szer 11-es; plusz az ominózus sarok körüli jelenet, amikor már bőven kint volt a labda –még a Bayern játékos is megállt-, de nem ítéltek bedobást; ha ebből adódott volna a gól, az rettenetes nagy visszhangot váltott volna ki, de szerencsére nem így lett). Az első gól azért utólag tényleg elgondolkodtató, de tegyük a szívünkre a kezünket, ha egy ilyen gólt tőlünk vesznek el, kb. szétveri mindenki a tv-t otthon. :D Igazából az első félidő félelmei után ez az eredmény kiváló. 2-0-s vereséggel jó ha 1% esélyünk lett volna, ha esetleg nyerünk 3-2-re, tök fifty-fifty, így olyan 20% esélyt látok magunknak, ami nem sok, de érzékelhető. Viszont azt már annyiszor láthattuk, hogy minket sosem szabad leírni, így a visszavágón sem. :)
(Végre új banner, ollé! ) -
#42546 Miért a Barca ellen ment? Szerintem nem, annyi volt a különbség, hogy döntő révén ők is óvatosabbak voltak. Szerintem egyáltalán nem hülyeség, ritkán szorulunk ilyen játékra, természetes, hogy nem is ízlik nekünk. Bántóan nagy volt a Bayern fölénye az első félidőben, még ha ez nem is mutatkozott meg sok helyzetben. Pillanatok alatt elvesztettük a labdákat, nem volt szerintem 5 jó passzunk egymás után. Ráadásul látszott is rajtuk, hogy tudnának még egy fokkal magasabb fokozatba is kapcsolni, de nyilván idegenben egy párharc első meccsén ezt nem tették meg. -
#42545 Srácok, hogy szurhattátok el ennyire? Simán nyerhető volt ez a meccs. Nem is értem mit akart a csapat játszani az első félidőben. A helyzetkihasználásról, meg nem is mondok semmit. -
#42544 Én már direkt kikapcsoltam a hangot egy idő után, annyira kriminálisan szar a "szakértés". Szerintem Várhidi irtó hülyeséget mondott ezzel a "Juve a bajnokságban nem játszik ilyen felfogásban, ezért nem is mehetett ez így". ??? Akkor tavaly a Real és a Barca ellen se ment, amikor mást játszottunk ellenük, mint az Udinese, a Fiorentina vagy a Roma ellen? Én egyáltalán nem láttam, hogy bajban lennénk, sőt minden egyes ellentámadásban benne volt a gólszerzés lehetősége, míg nekik kb. 2 kidolgozott helyzetük volt az első félidőben.
Utólag könnyű mondani, hogy máshogy kellett volna kezdeni, de Robben góljánál láttuk, hogy milyen veszélyesek, ha van előttük terület.
Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy megint megmutatta a csapat, hogy mit jelent a Juventus. A meccs végére kb. úgy éreztem magam, mint a tavalyi Real elleni hazai meccs után, pedig igazság szerint elég kényelmetlen helyzetben vagyunk. Gyakorlatilag nyernünk kell idegenben. Meg lehet csinálni, de marha nehéz lesz. -
#42543 Nekem teljesen pozitív hangulatom volt a meccs után. Persze, nem egy álomeredmény 2-2-vel Münchenbe utazni, de ebben a meccsben 0-2 után egy nagyon komoly zakó is benne volt. Amit utána produkáltunk kárpótolt az első 60 percért, mindent megkaptam ami alapjaiban határozza meg a Juventus identitását és meg is lett az eredménye.
Bár a közvetítés förtelmes volt, azt nagyon jól mondta Várhidi, hogy olyan taktikát próbáltunk űzni, ami teljesen idegen tőlünk egész szezonban évek óta. Visszatérő probléma, egyszerűen Olaszországban a 38 meccsből legalább 32-ben masszívan nekünk kell dominálni, támadni, labdát járatni és amikor összefutunk hirtelen egy olyan minőségű csapattal ami ellen ezt egyszerűen nem lehet megtenni óriási bajban vagyunk.
A játékvezetés pocsék volt, az első gól miatt annyira ideges voltam, hogy az nem is esett le, utólag nézve valóban befújhatta volna lesnek. Ha anno 2003-ban a BL-döntőn meg merték húzni, akkor itt is belefért volna, pláne hazai pályán. Vidal keze közel volt a testéhez, de egyértelmű mozdulatot tett a labda felé, arra sem szólhatott volna senki semmit, ha befújja. Pláne úgy, hogy utána meg szó nélkül szabadrúgást kaptunk amikor Thiago mellkasára pattant a labda. Mezőnyben ide-oda szarul fújt, a legszebb az volt amikor a szélső majom 50 centiről nézi, hogy Lewandowski kihúzogatja a labdát az oldalvonalon, még a lengyel is megállt és nem bírta felemelni a zászlót.
A csapatból szerintem a legjobb Mandzukic volt, sajnáltam is az első félidőben amikor állandóan magyarázta, hogy támadjuk már le őket, mint ahogy 2013-ban csinálták ők, amikor még náluk volt. Hernanes beállításakor én is temettem az egészet, de az eddigi legjobb Juvés meccsét hozta végül, nagyon jól szállt be. Mindhárom csere jól sült el, ilyet is ritkán látni.
Ha ezt a párharcot bukjuk is, nagyon fontos volt ez a visszajövetel a későbbiek szempontjából. Komoly kérdéseket vetett volna fel minden szinten, ha ez a Bayern simán kipicsáz minket.
-
#42542 barzaglinak akkor lett volna esélye robbennél ha előre kilép miután úgyis befelé cselez a törpe kopasz és reméli, hogy labdát talál, de nyilván nem akart 11-est kockáztatni, ettől függetlenül bonucci visszaérkezése dícséretes. fél pályán felrúgják, visszasprinttel, lesre löki lewandowskit ezzel kivonja a játékból, és még majdnem robben lövését is kifejeli. a bayern sajnos tényleg sokkal jobban játszott az első félidőben, de a másodikban megmutatta a juventus, hogy nem lehet csak úgy leírni. a lewa mandzu összefejelés külön vicces volt. lewa a kis visszafogott lengyelmentalitásával ment a horvát állat ellen, nem tudom mit remélt de remélem nem húgyozza össze magát rémálmában tőle :D -
#42541 Guardiola megint beégett a hülyeségeivel. Az eredetileg középpályás Kimmich játszott középhátvédet, benne is volt mindkét gólban.
Ez a papi meg szörnyen vezette a meccset. Vidalt simán ki kellett volna küldeni. Első félidőben Pogbát rúgta fel szándékosan, labda már sehol nem volt, a másodikban meg ugye kapott még egyet. Az első gól teljesen egyértelmű les. Először nekem se tűnt fel, de Lewandowski kétséget kizáróan bőven lesen áll közvetlenül Buffon előtt. A második góljuk előtti esetet nehezen lehetett látni, de úgy érzem ez + Vidal kezezése az, amit fordított esetben befújnak. Hihetetlen, hogy ennyire szar a játékvezetés a BL kieséses szakaszában, lásd a múlt heti bírói bohóckodást Romában.
Robben gólja viszont szerintem nem a védők hibája. Nézd meg Barzagli helyezkedését, végig tudja, hogy Robben befelé húzza és ellövi, viszont nemigen tud mást csinálni, mint vele menni és próbálni blokkolni. Hiába tudja, hogy el fogja lőni, azt nem, hogy hányat tol még rajta. Ha meg soha nem mozdul, akkor nem tud blokkolni. Kényelmetlen helyzet. Talán Buffon mehetett volna el előre a hosszúra.
Más szerint is annyira jól játszott a Bayern 60 percig? Nekem úgy tűnt, hogy rohadtul nincs helyük és nem tudnak mit kezdeni, csak tologatják a labdát. Rengeteg kidolgozott helyzetük se volt. A TV-ben meg áradoztak, hogy milyen jól játszottak 60 percig.
Mandzukic hatalmasat játszott, Cuadrado is jó volt, bár a helyzetét megint kihagyta. Hernanes jól játszott!!!!! Nem gondoltam volna, hogy ezt még megélem, pláne ilyen meccsen. Mondjuk azt hittem Marchisio megsérült, különben érthetetlen volt a csere.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.02.23. 23:57:51 -
#42540 Nem voltunk jók, de két ilyen véleményest gólt kapni eléggé elszomorító. Az első annyira nem is az....mert kb egyértelmű les. A másodiknál nem biztos, hogy történ falt középpályán, így az nem is érdekes....bár mi 10-en néztük mindenki tudta, hogy befele cselez Robban és eltekeri a hosszúba...miért nem lehetett megállítani?
Az elmaradt tizi talán jobb is....mert ha ott vezetést szerzünk, akkor beállunk, és még jobban nekünk esik a Munchen.
El kell hinni, hogy tovább juthatunk, mert látszott a második félidőben, hogy tudunk játszani..és a Munchen is megfogható. -
#42539 Az első félidő után bevallom nem voltam túl bizakodó. De az utolsó fél órában megmutattuk, hogyan is tudunk játszani. Kár, hogy nem tudtuk hozni ezt a szintet egész meccsen. Kegyetlen lesz a visszavágó, de nem teljesen reménytelen. -
#42538 egy félidőnyi előnyt adtunk a bayernnek, ez nem fér bele. meg az se ahogy marchisio és khedira ma játszott. sturaro és hernanes jól szálltak be, meg is lett az eredménye, de a középpályát ennél jobban kontrollálni kell ez egyértelmű. -
#42537 Ez nagyon karcsú eddig. Ami a legelkeserítőbb, hogy két normális passzunk nem volt. Nem ízlik a letámadás nekünk. :/ Én azért még bizakodom. -
#42536 Hernanes? Asszem ennyi volt. -
#42535 Nekünk meg kettő, de legalább egy elmaradt 11-es... Ami engem idegesít egyébként, hogy olyan technikai hibák sorát vétjük, amiket alig láttam a szezonban. Érthetetlen. Ennél sokkal jobban kell játszani a 2. félidőben, mert képtelenség kibekkelni ennyi időt, láttuk, hogy nem is lehetett. És valljuk be, lehetne nagyobb is a különbség... -
#42534 Ha ezek után valaki még azt meri nekem mondani, hogy a Bayern látványos focit játszik. Szerintem az elmúlt évek egyik legunalmasabb Juve-meccse.
Persze Guardiola taktikája remekül bevált, szép kidolgozott gólt lőttek... -
#42533 Xabi helyett Vidal, különben mindkét kezdő ugyanaz, ami várható volt. :( Remélem elgurul nála a gyógyszer. -
#42532 Viszont ez a Kimmich-Alba belső védőpáros akárhogy is nézzük egy vicc, Guardiola előtt pedig leborulok, ha ezek után képes még a tolókocsis védekezésben nulla Xabi Alonsót betolni. Számomra érthetetlen, hogy ekkora vészhelyzetben miért nem Vidal az egyik középhátvéd, de a legkevésbé se bánom.
Most nézem Benatia is a padon. Érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.02.23. 18:56:19 -
#42531 Jaja. Bár itt alig kivehető, nem tudom miért nem rakják ki nagyobban:
-
#42530 Minden forrás ezeket a kezdőket jósolja, 1-2 helyen Alonso helyett Vidalt várják:
-
#42529 Én csak jót röhögök ezeken a gyökereken. :) -
#42528 Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Ez a Breitner egy nagy tapló, már tavaly feltűnt, amikor ő képviselte a németeket az elődöntő sorsolásán. Ott is lenyomott egy magasztos szöveget kb. arról, hogy ők a legjobbak Európában és megérdemelten vannak itt. A Porto elleni visszavágón a Bayern által nyújtottat pedig szerényen a BL történetének legjobb teljesítményének nevezte. Elgondolkodtató, hogy őket nem zavarja, hogy egy ilyen úriember képviseli nemzetközileg a csapatot... -
#42527 Legalább ti nyertetek volna, mert azon ment el a Mixem, pedig a Napoli meccset eltaláltam.
Sebaj, ma javithattok, ha nem kaptok ki a bőrtangásoktól. :D -
preziosi #42526 guardiola folytatta azzal, miszerint nem hívta meg a meccsre a volt edzőjét a bresciából, majd a döntőre meghívja. -
#42525 Közben X-elt a Napoli. Néztem a meccset, hát ennyire még sosem szurkoltam a Milannak. :D -
#42524 Kezdetném is mindkettőt. Mandzukic nagyon fontos lehet egy tartalékos védelem ellen, birkózzon velük 60 percig aztán jöhet Zaza vagy Morata. Chiellinit sajnálom, de nála már többször előfordult, hogy baj lett az elsietett visszatéréssel.
Breitner közben lenyilatkozta, hogy a Juventusnak nincs esélye, és nem jobb csapat a Gentnél. Természetesen ők az esélyesek, de lehet ezt sokkal szerényebben, az ilyenekből szoktak az ordas nagy pofára esések születni... -
#42523 Sandro és Chiellini nem játszhat holnap. Mindkettőjük kb. 5 nap múlva épül fel. Mandzukic és Khedira viszont bevethető. -
#42522 Múltkor a Gazzettán olvastam, hogy állítólag nem tudott jól beilleszkedni Münchenben és szívesen váltana a nyáron, állítólag még az is szóba került, hogy hozzánk jönne vissza. Simeone is szívesen látná az Atléticónál. A sok átbulizott éjszaka se nyerte el sokak tetszését a bajoroknál. Kérdés Ancelottinak kelleni fog-e a nyáron. -
#42521 "Drága" Arturónk, mindjárt elsírom magam. Hát nem édes?
link -
#42520 Nabazz, már az Adidasnak is van csapata? :O Melyik bajnokságban játszanak? -
#42519 hát ha igy is van, még mindig ott a Chelsea/Bayern/Real választási lehetőségnek :D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2016.02.21. 10:24:14 -
nagy hős #42518 Ilyenkor vajon hanyadik pont a szerzodeseben hogy nem igazolhat mas ceg altal szponzoralt csapathoz? :f
Nem josnoskodnek elore, de gondoljatok hogy lelepne mondjuk kovetkezo szezonra? -
#42517 Pogba aláírt az Adidashoz, 10 év 40 millió. Majdnem annyit kap tőlük mint itt... -
#42516 Ha jól rémlik pont a Toro elleni meccs előtt történt, azzal kezdődött a győzelmi széria. Kis pluszt biztosan adott.
Várható volt ez a tegnapi, nincs tragédia. Egy ilyen sorozat egy idő után úgyis teherré változik. Mondjuk a Bayern előtt jó lett volna még egy kis lelki plusz egy 93.perces begyötört góllal.
Ahogy a meccs közben/után Juhárék is beszélték, a Chievo elleni meccs óta elég langyos amit támadásban művelünk, valami új dolgot ki kell találnia Allegrinek. -
#42515 Ez a 15-ös sorozat is fantasztikus volt. :) -
#42514 Tokmind1 kb mar most bajnokok vtok...ien feljovetelt melyrol nem lattam meg
Volt amugy koze az edzotaborhoz?
Emlekszem elvinult a csapat osszel taborba most mi is..