44078
-
#78 Én a gazzettan nézem. -
#77 7.ker bethlen gábor u. 29, ha jól tudom,mer? -
#76 Ez a bolt hol van? -
#75 nézzétek itt -
#74 Ez a bolt hol van? -
#73 A livescore-t nézitek? -
#72 még nem -
#71 Forza Juve!
Lenne már vége! -
#70 Már biztos? -
#69 bazzeg! mekkora tetű mákunk van de kit érdekel? a lényeg a 3pont -
#68 Úgy látszik egyedül vagyok -
#67 Vezetűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűnk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#66 Ez? -
#65 Mikor fog már vezetni a csapat? -
#64 Tényleg kevés a csík: -
#63 ok, a szarabbikat már megvettem, ezért kerestem másikat -
#62 figyi én olaszban nem vettem meg olasz mezt, mert nem volt valódi, szval jótól kérded P
Arra figyelj ne nylon legyen mert akkor nem kell ecsetelnem mi lesz -
#61 De amúgy nagyábból jó nem? -
#60 húdegagyi akkor inkább a másik -
#59 Nézd meg baloldalt fekete megy fel jobboldalt fehér
az eredfeti szimetrikus
és nézd meg a felirat színét -
#58 Ez? -
#57 Szerintem csak gyűrödt azért néz ki úgy hogy kevés a csík. -
#56 Hasonlít az eredetire de ez szten nylon és nézd meg csak a csíkokat felül
és egyáltalán kevés a csík
-
#55 2-2 áááááááááááááááá -
#54 Brékó, brékó Itt vagy Breki? -
#53 Sajnos még -
#52 2-1 -
#51 Itt vagyok,? -
#50 Szerintetek ez egy jó mez? -
#49 Könnyen elképzelhető, hogy Bernardo Corradi a nyártól a Juventusban folytatja pályafutását. A torinói egyesület ugyanis lelkesen keresi David Trezeguet utódját arra az esetre, ha a francia válogatott labdarúgó nem hosszabbítja meg a szerződését, és elhagyja a "zebrákat". -
zambrotta #48 utálom az ilyen cselzi meg reál felfogásuú csapatokat.......!
de még így sincs normális csapatuk
mocskos real, cselzi -
#47 AZtán összevásárol egy másik világválogatottast és akkor ti nem P -
Rudee #46 Pár év múlva megveszi a Juve-t is, aztán szeretni fogjátok -
#45 a jó qrva anyját a köcsög chelseanek, meg annak a ostoba orosz faszkalapnak -
#44 Torinóból érkező információk szerint a Chelsea 30 millió eurót ajánlott a Juventusnak Pavel Nedvedért, és a Juve azt válaszolta: 40 millió az ára, de tárgyaljunk! Nedvedet állítólag Sven-Göran Eriksson, a kékek majdani trénere szeretné a csapatában tudni, és az sem kizárt, hogy a két klub végül 35 millió körül tényleg megegyezik – vagy a Chelsea elengedi Hernan Crespót, ha David Trezeguet is távozna a "zebráktól".
A Juve keddi edzésén mindenesetre Nedved nem vett részt, és a klub sajtófelelőse zavartan csak annyit mondott: "Talán engedéllyel van távol."
Ezek nem normálisak -
#43 Ugye nem mész a Barcába? -
zambrotta #42 Nem akarsz nekünk valamit mesélni a tavalyi bl elődöntő visszavágóról??????????????????::::::))))))
ALEX egészen katarig - asszam ott "játszik" most - küldte hierrot egy "szimpla" lövőcsellel!
Ugye-ugye!!!!!
Szerbusz -
zambrotta #41 Egyetértek Lippi mesterrel! három fronton megyünk becsülettel! Csak végre a Milán botlana már egy baszott nagyot! Inkább nyerjék meg a bajnokságot, mi meg a BL-t a kupa meg lehet a lációé!
A deport remélem hazavágjuk!
FORZA JUVE!
CAMPANIA PISTOLE ONLY JUVE! -
#40 Ezt ő nyilatkozta??
Hát eléggé szörnyű! -
#39 Juventus-Ancona 3-0
"Elégedett vagyok az eredménnyel, elégedett vagyok a mutatott játékkal, elégedett vagyok a táblázaton elfoglalt helyünkkel, a kupadöntőnkkel, egyszóval egy rossz szavam sem lehet erre a csapatra" – mosolygott Marcello Lippi, a Juve szakvezetője.