44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve
    szintúgy a fiorentinába :D (elég vicces)
  • Hentes Bill #839
    ezt nem is tudtam

és Maresca, és Miccoli? ők hova mentek?
  • forzajuve
    sztem is...
    nálatok is 4 csatár van nem?
  • forzajuve
    elment a fiorentinába :|
  • Hentes Bill #836
    Chiellini kimaradt?
  • Hentes Bill #835
    Kapo is bevethető elől, ha muszáj
  • Matthewpamer
    4 csatár elég kevés a bl-re sztem.
  • forzajuve
    hááát talán így:

Buffon
    Zebina, Canna, Thuram, Zambrotta
    Kapo, Nedved, Emerson
    DelPi
    Trez, Ibra
  • DONGUBA
    Es vajon ki fog csatart jatszani???Ti hogy is alltok fel??
    442?
  • forzajuve
    És ma 33éves Montero! Boldog születésnapot Paolo!:)
  • forzajuve
    BL keretünk:

G: 1 Buffon, 12 Chimenti, 22 Bonnefoi

D: 2 Ferrara, 4 Montero, 5 Tudor, 6 Legrottaglie, 7 Pessotto, 13 Iuliano, 15 Birindelli, 19 Zambrotta, 21 Thuram, 27 Zebina, 28 Cannavaro

M: 3 Tacchinardi, 8 Emerson, 11 Nedved, 16 Camoranesi, 18 Appiah, 20 Blasi, 23 Kapo, 24 Olivera,

F: 9 Ibrahimovic, 10 Del Piero, 17 Trezeguet, 25 Zalayeta
  • Breki33
    csinált egyet
    én meg mondtam hogy mit javítson rajta

nekem jó ami van

aki szebbet tud az meg rakja be
  • gercse
    :DD=szerinted mi??????nem kéne már okoskodni ;)
    Én csak megkérdeztem,hát nem volt róla szó??Nem Tommy csinálta még valamikor???
  • Breki33
    Miért lenne jobb?

Nem kéne már okoskodni.

Akár lehetne Platini-s is.
    Juve egy intézmény
  • Matthewpamer
    de rossz cannát így látni...
  • gercse
    mikor lesz már banner csere?? még ez a kép(Canna meg ibi) is jobb mint ami van :DD
  • gercse
    hát hatalmas van vagy 2m nem? :DD
  • Hentes Bill #823
    ez az Ibrahimovic egy hatalmas játékos lesz, már most is az, olyan gólokat lőtt már az Ajaxban, hogy a szám nyitvamaradt. és fiatal nagyon. jó üzlet volt.
  • forzajuve

• Breki33
    akkormeg?
  • forzajuve
    vagyis Maresca :)
  • forzajuve
    ez szvsz csak ilyen sablonszöveg, Merascáról is írták, h nem akar menni mégis ott van...
  • BADE
    Állítólag Miccoli nem akar menni
  • forzajuve
    Lezárult az átigazolási piac

Ibrahimovic és Cannavaro érkezése volt a nap pozitív, Miccoli távozása pedig a negatív meglepetése

A Juventus két nagyszerű igazolással hívta fel magára a figyelmet, alig néhány órával a mercato zárása előtt. Fabio Cannavaro leigazolása már korábban biztosnak tűnt, de hivatalossá csak a tegnapi napon vált, Zlatan Ibrahimovic érkezése azonban valóban a megelepetés kategóriájába tartozik. A svéd csatár neve ugyan sokszor felmerült már a Juvéval kapcsolatban, de semmi konkrétum sem látott napvilágot, egészen tegnap kora délutánig. Először a holland hírügynökségek, majd röviddel később az olasz weboldalak is hírként közölték Ibrahimovic és a Juventus megegyezését. Először 19 millió eurós vételárról szóltak az értesülések, estére azonban kiderült, hogy a torinóiak 16 millió eurót fizetnek az Ajaxnak a svéd csatár szolgálataiért. Első részletként azonnal 3 milliót, majd évente 3 milliót 2007-ig, a negyedik évben pedig utolsó részletként 4 millió eurót fizet a Juve a holland klubnak. A bosnyák szülőkkel rendelkező csatár egyébként négy évre írt alá a zebrákhoz, akárcsak Cannavaro. Mindkét játékos hivatalos bemutatására a sajtónak, szerdán, 15:30 perctől a Delle Alpi stadionban kerül sor.
    És akkor néhány vélemény az igazolásokat érintően:
    Capello: „Cannavaro érkezése fantasztikus hír. Ő egy olyan játékos, akinek a képességei alapján abszolút helye van a csapatban. Szerencsére túl van a sérülésén és minden bizonnyal készen áll az új szezonra. A játékosok már várják az érkezését, mindenki örül a leigazolásának. Ibrahimovic személyében egy másik klasszis érkezett hozzánk, a svéd nagyszerű játékos, akivel a Juve hosszútávra is egy jó befektetést csinált. Ez a Juventus most olyan, amilyet szerettem volna, erős csapat, amelyik versenyképes lesz Olaszországban és Európában is.”
    Ibrahimovic:”A Juvéval egy álmom vált valóra, ebben a csapatban képes leszek tovább fejlődni és kihozni magamból a maximumot.”

Sok Juve szurkoló bánatára azonban áldozata is volt a két sztár érkeztének: Fabrizio Miccoli közös tulajdonban a Fiorentinához került 4,5 millió euro ellenében. Enzo Maresca és Marco Di Vaio után tehát a harmadik olyan játékos hagyta el a csapatot, amelyik nem váltott ki osztatlan örömöt a szurkolók köreiben.

juventusfc.hu

Merda fiorentina!!!!
    Leccacazzi fiorentina!!!
  • Breki33
    megint kiverjük a Real-t P
  • zambrotta
    Most olvastam több helyen is, hogy megvan Zlatan és Cannavaro is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ha minden igaz Jankulovski mégsem megy a CSZKA-ba!
  • Breki33
    pótlása P

kiszorítja
  • forzajuve
    Ibrahimovic egy lépésre a Juve-tól

A svéd támadó Torinóba érkezett, hogy megegyezzen a szerződéséről.

Az Ajax támadója Zlatan Ibrahimovic ma érkezett Torinóba, orvosi vizsgálatra illetve, hogy megegyezzen a szerződésének részleteiről. Az Ajax hétfőn bejelentette, egy meg nem nevezett csapat ajánlatot tett Ibrahimovic-ért.Sokáig a sajtó a Róma-t emlegette ám ma kiderült ez a klub a Juventus volt. Az Ajax nem akarta eladni a svéd támadót ám miután az visszautasította a szerződéshosszabbítási ajánlatot, a holland klub vezetése úgy döntött elfogadja a Juve ajánlatát.Amennyiben a játékossal is sikerül megegyezni megoldódna Trezeguet pótlásának kérdése amennyiben a francia megsérül.
  • R9
    guba rendes? :DDDDDDDDDDD
    és én miért is vagyok gonosz?
  • DONGUBA
    Oké np en mint mondtam a Milan mellett a Juvet szeretem es az intert utalom mint a szart!!!
  • gercse
    ja pámer bocsko nem pármer
  • gercse
    ok bocs,te tényleg rendes gyerek vagy,de a pármer már nem mondhatja el mindig ugyanezt magáról
    sorry
  • DONGUBA
    Erdekes senki sem kocsogozik le teged ellenben veled.
  • R9
    :)))
  • Breki33
    nem míg nincs jobb

Pámert majd elkapom a városban P
  • gercse
    nem lesz banner csere?+ egy kérdés:Nem lehet innen az interes meg milános köcsögöket kitiltani?nem célzok senkire
  • Breki33
    tudod ki az öreg

öreg
  • R9
    nem is tudtam hogy ilyen öreg már...
  • Breki33
    hívjuk meg P
  • forzajuve
    Nedved ma 32 éves. Boldog születésnapot Pavel! :)

basszus már 32éves...:(