44078
-
forzajuve #840 szintúgy a fiorentinába :D (elég vicces) -
#839 ezt nem is tudtam
és Maresca, és Miccoli? ők hova mentek? -
forzajuve #838 sztem is...
nálatok is 4 csatár van nem? -
forzajuve #837 elment a fiorentinába :| -
#836 Chiellini kimaradt? -
#835 Kapo is bevethető elől, ha muszáj -
#834 4 csatár elég kevés a bl-re sztem. -
forzajuve #833 hááát talán így:
Buffon
Zebina, Canna, Thuram, Zambrotta
Kapo, Nedved, Emerson
DelPi
Trez, Ibra -
#832 Es vajon ki fog csatart jatszani???Ti hogy is alltok fel??
442?
-
forzajuve #831 És ma 33éves Montero! Boldog születésnapot Paolo!:) -
forzajuve #830 BL keretünk:
G: 1 Buffon, 12 Chimenti, 22 Bonnefoi
D: 2 Ferrara, 4 Montero, 5 Tudor, 6 Legrottaglie, 7 Pessotto, 13 Iuliano, 15 Birindelli, 19 Zambrotta, 21 Thuram, 27 Zebina, 28 Cannavaro
M: 3 Tacchinardi, 8 Emerson, 11 Nedved, 16 Camoranesi, 18 Appiah, 20 Blasi, 23 Kapo, 24 Olivera,
F: 9 Ibrahimovic, 10 Del Piero, 17 Trezeguet, 25 Zalayeta
-
#829 csinált egyet
én meg mondtam hogy mit javítson rajta
nekem jó ami van
aki szebbet tud az meg rakja be -
#828 :DD=szerinted mi??????nem kéne már okoskodni ;)
Én csak megkérdeztem,hát nem volt róla szó??Nem Tommy csinálta még valamikor??? -
#827 Miért lenne jobb?
Nem kéne már okoskodni.
Akár lehetne Platini-s is.
Juve egy intézmény -
#826 de rossz cannát így látni... -
#825 mikor lesz már banner csere?? még ez a kép(Canna meg ibi) is jobb mint ami van :DD -
#824 hát hatalmas van vagy 2m nem? :DD -
#823 ez az Ibrahimovic egy hatalmas játékos lesz, már most is az, olyan gólokat lőtt már az Ajaxban, hogy a szám nyitvamaradt. és fiatal nagyon. jó üzlet volt. -
forzajuve #822
-
#821 akkormeg? -
forzajuve #820 vagyis Maresca :) -
forzajuve #819 ez szvsz csak ilyen sablonszöveg, Merascáról is írták, h nem akar menni mégis ott van... -
#818 Állítólag Miccoli nem akar menni -
forzajuve #817 Lezárult az átigazolási piac
Ibrahimovic és Cannavaro érkezése volt a nap pozitív, Miccoli távozása pedig a negatív meglepetése
A Juventus két nagyszerű igazolással hívta fel magára a figyelmet, alig néhány órával a mercato zárása előtt. Fabio Cannavaro leigazolása már korábban biztosnak tűnt, de hivatalossá csak a tegnapi napon vált, Zlatan Ibrahimovic érkezése azonban valóban a megelepetés kategóriájába tartozik. A svéd csatár neve ugyan sokszor felmerült már a Juvéval kapcsolatban, de semmi konkrétum sem látott napvilágot, egészen tegnap kora délutánig. Először a holland hírügynökségek, majd röviddel később az olasz weboldalak is hírként közölték Ibrahimovic és a Juventus megegyezését. Először 19 millió eurós vételárról szóltak az értesülések, estére azonban kiderült, hogy a torinóiak 16 millió eurót fizetnek az Ajaxnak a svéd csatár szolgálataiért. Első részletként azonnal 3 milliót, majd évente 3 milliót 2007-ig, a negyedik évben pedig utolsó részletként 4 millió eurót fizet a Juve a holland klubnak. A bosnyák szülőkkel rendelkező csatár egyébként négy évre írt alá a zebrákhoz, akárcsak Cannavaro. Mindkét játékos hivatalos bemutatására a sajtónak, szerdán, 15:30 perctől a Delle Alpi stadionban kerül sor.
És akkor néhány vélemény az igazolásokat érintően:
Capello: „Cannavaro érkezése fantasztikus hír. Ő egy olyan játékos, akinek a képességei alapján abszolút helye van a csapatban. Szerencsére túl van a sérülésén és minden bizonnyal készen áll az új szezonra. A játékosok már várják az érkezését, mindenki örül a leigazolásának. Ibrahimovic személyében egy másik klasszis érkezett hozzánk, a svéd nagyszerű játékos, akivel a Juve hosszútávra is egy jó befektetést csinált. Ez a Juventus most olyan, amilyet szerettem volna, erős csapat, amelyik versenyképes lesz Olaszországban és Európában is.”
Ibrahimovic:”A Juvéval egy álmom vált valóra, ebben a csapatban képes leszek tovább fejlődni és kihozni magamból a maximumot.”
Sok Juve szurkoló bánatára azonban áldozata is volt a két sztár érkeztének: Fabrizio Miccoli közös tulajdonban a Fiorentinához került 4,5 millió euro ellenében. Enzo Maresca és Marco Di Vaio után tehát a harmadik olyan játékos hagyta el a csapatot, amelyik nem váltott ki osztatlan örömöt a szurkolók köreiben.
juventusfc.hu
Merda fiorentina!!!!
Leccacazzi fiorentina!!!
-
#816 megint kiverjük a Real-t P -
zambrotta #815 Most olvastam több helyen is, hogy megvan Zlatan és Cannavaro is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ha minden igaz Jankulovski mégsem megy a CSZKA-ba! -
#814 pótlása P
kiszorítja -
forzajuve #813 Ibrahimovic egy lépésre a Juve-tól
A svéd támadó Torinóba érkezett, hogy megegyezzen a szerződéséről.
Az Ajax támadója Zlatan Ibrahimovic ma érkezett Torinóba, orvosi vizsgálatra illetve, hogy megegyezzen a szerződésének részleteiről. Az Ajax hétfőn bejelentette, egy meg nem nevezett csapat ajánlatot tett Ibrahimovic-ért.Sokáig a sajtó a Róma-t emlegette ám ma kiderült ez a klub a Juventus volt. Az Ajax nem akarta eladni a svéd támadót ám miután az visszautasította a szerződéshosszabbítási ajánlatot, a holland klub vezetése úgy döntött elfogadja a Juve ajánlatát.Amennyiben a játékossal is sikerül megegyezni megoldódna Trezeguet pótlásának kérdése amennyiben a francia megsérül. -
R9 #812 guba rendes? :DDDDDDDDDDD
és én miért is vagyok gonosz? -
#811 Oké np en mint mondtam a Milan mellett a Juvet szeretem es az intert utalom mint a szart!!! -
#810 ja pámer bocsko nem pármer -
#809 ok bocs,te tényleg rendes gyerek vagy,de a pármer már nem mondhatja el mindig ugyanezt magáról
sorry -
#808 Erdekes senki sem kocsogozik le teged ellenben veled. -
R9 #807 :))) -
#806 nem míg nincs jobb
Pámert majd elkapom a városban P -
#805 nem lesz banner csere?+ egy kérdés:Nem lehet innen az interes meg milános köcsögöket kitiltani?nem célzok senkire -
#804 tudod ki az öreg
öreg -
R9 #803 nem is tudtam hogy ilyen öreg már... -
#802 hívjuk meg P -
forzajuve #801 Nedved ma 32 éves. Boldog születésnapot Pavel! :)
basszus már 32éves...:(