44078
-
#1120 még nemis borotválkozott :-)
Dejó lenne újra úgy látni mint mikor BL_t nyertünk. -
forzajuve #1119 de fiatal itt még valaki :)
-
Rudee #1118 *csináljak -
Rudee #1117 Eldőltél a rolival? Ne akard má megszabni hogy mit csinájak. -
forzajuve #1116 húhaaaaa Én rohadtszemétláda!
lényeg a lényeg "Egyszerű,nem kell idejönni,főként nem ideírni".
Én így teszek a reál topickal, te meg így teszel a Juve topickal.
Na szevasz! -
Rudee #1115 Sanyika, én a témához kapcsolódó dolgot írtam, és nem kerestem az okot hogy kinek vagy minek köszönhetően nyert a Juventus. Ő meg azt folytatja amit már megszoktunk tőle a Real topicban... -
#1114 És hogy te kit útálsz?
Egyszerű,nem kell idejönni,főként nem ideírni. -
Rudee #1113 Ki kérdezte hogy kit utálsz? Hülyegyerek... -
forzajuve #1112 mi nem utáljuk a te kis divatcsapatocskádat. Sőőőt már annyira sajnálatra méltó volt a sorozatos égésetek, h minden meccsre kiszurkolunk nektek pár KAMUTIZIT amivel aztán kiszenveditek a 3 pontot. Inkább köszönettel tartozol nekünk! eheehe -
#1111 Ibrahimovics is jól nyomta,csak néha túlcifrázza,így oda helyzet.Kapo mit hagyott ki a végén!:( -
#1110 Elfelejtettem odaírni,hogy szerintem.
Hivatalosan Emo lett a mezőny legjobbja. -
#1109 KI NYERT? -
Rudee #1108 Szerintem Buffon volt a legjobb, pedig utálom őt is a csapattársaival egyetemben. -
#1107 OFF
inter megint x-elt loooooooooooooooooooooooooool -
#1106 Iszonyat nagy meccs volt,hamarabb le kellett volna rendezni,akkor nem izgultunk volna a végén.A meccs legjobbja Camo volt!Alex ismét gólt szerzett!Remélem nem súlyos a sérülése.
Forza Juve!
-
forzajuve #1105 vizifoci
a lényeg, h vezetünk KOP KOP KOPP :) -
OPM #1104 nem értem hogyan lehet engedni ilyen pályán a játékot... -
forzajuve #1103 Janku(la) pár hete hosszabbított az Udinével -
forzajuve #1102 Juventus - Fiorentina 1-0
72' R. Olivera
Nem volt vmi nagy meccs. Sok tanulsága sem volt, talán csak 1... Chiellinit vissza kell hozni Torinoba!!!!!!!!! :)
6 pont előnyünk van a milánnal szemben.. Kövi meccsünket Leccében jáccunk, sajna Nedved nélkül, ő a sárgalapjai miatt kis kényszerpihenőt kapott :) Bár mostanában úgysincs bombaformában... -
zambrotta #1101 Mutu biztos csak Capello miatt jön, már a romába is le akarta igazolni, most meg máshová úgyse nagyon kell a szőröstalpú, de ha mégis jön és rúgdossa a gólokat, nem baj, hogy szétlövi magát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Janka most jön v nem, mert már az igénytelen inter is bejelentkezett érte, ő lenne a 73. játékos a keretben:::))) -
forzajuve #1100 nemár! azzal a drogos románnal? pff Pontosan mit jelenthet ez az "együttműködés!?! A Juve pénzén fog éldegélni az eltíltása lejártáig? Esetleg fizethetnénk az elvonóját is, remélem a legdrágább klinikára teszik be a kecseget, nehogy valamiben hiányt szenvedjen a lelkem. GRRRRR! Inkább hozzuk a klubhoz Luca Tonit :)
Különben is Jankulovskinak is a Moggi fia a menedzsere, mégsem tudott megegyezni a Juvéval, remélem ebben az esetben sem fog (én drukkolok). -
#1099 És még egy hír:
Mutu leszerződött Luciano Moggi fia álltal vezetett ügynökséghez.Mutu eltiltása 2005 májusában jár le...
Illetve Mutu ma Torinóba utazik,hogy tárgyaljon a vezetőséggel egy esetleges közös együttműködés lehetőségéről. -
#1098 Várható kezdő estére:
Buffon-Birindelli-Thuram-Cannavaro-Zambrotta-Camoranesi-Emerson-Blasi-Nedved-Del Piero-Ibrahimovics
Én 3 helyen változtatnék:Birindelli helyett Pessottot,Camo helyett Kapot és Blasi helyett Tacsit játszatnám.
Forza Juve!
Ma kiköszöröljük a csorbát! -
forzajuve #1097 miaf@szomvaaan? kellene nekik Zlatanino??? hmmmmm
Liverpool launch Juventus bid
Newspaper reports today claim that Liverpool have launched a "secret bid" for Juventus ace Zlatan Ibrahimovic.
It is claimed that Rafael Benitez is trying to put together a loan deal with a view to a permanent transfer for the Swedish World Cup star.
Juventus signed the 23-year-old striker from Ajax in the summer but he has failed to adapt to the Italian game sparking speculation that Juve will be prepared to let him leave.
Agents representing the player are believed to be touting him around Europe in the hope of securing a January transfer.
Rafa is desperate to recruit cover for the injured Djibril Cisse and according to reports today he's been scouting all over Europe and Spain in particular.
forrás -
forzajuve #1096 jaja Boldog Szülinapot Alex! -
#1095 Buon Compleanno Alex! -
#1094 Álljunk le ezzel!
Amúgy pont ránk jellemző a kulcsembereink sérülése.
Asszem nem kell sorolnom. -
#1093 en se kivanom de ha buffon megserulne hosszabb idore veletek mi lenne??? -
#1092 ne mondj már ilyet
én speciel kedvelem Sheva-t
s ne gyenge csapatok ellen nyerjünk -
R9 #1091 de jó lenne... -
#1090 Nem kívánom a sérülését,de ha megsérülne szerintem le lenne futva a bajnokság:) -
forzajuve #1089 milyen bűn szarok voltak már Sheva nélkül a 2. félidőben! Mi lenne ezekkel ha kidőlne az ukrán pár hónapra... -
#1088 JAh nem tudtam kinek szurkoljak.
Mert amúgy jobban bírom a Milan-t mint Tottiékat. -
#1087 hehe! király! -
#1086 X-elt a Milan a Romaval.4 pont előnyünk van!
Forza Juve! -
forzajuve #1085 off
1-1 Adriano
on -
R9 #1084 már csak 18 -
forzajuve #1083 LOOOOOOOOOOOOOL -
forzajuve #1082 azzal a felzárkózással egy icipicit még várnod kell. Fio-Inter 1-0, bár még van 25 perc -
R9 #1081 én is remélem
(és elkezdhetjük a felzárkózást)